Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (250)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata mersi de sampanie,acum va rezista si carnetul si masina.
Cu patul....si mie mi-a placut, in varianta masculina(), dar e cam mic si numai plastic. l-am gasit si eu la 11 mil., l-am vazut intr-un magazin. e misto, dar costa si plasticaraia aia....
de ce nu mergi la Ikea, mi-a placut mobila mammut.uite aici:
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/S99838726
eu i-as fi luat toata mobila, dar camera lui marco e albastra, de mai luam si mobila tot asa, innebuneam.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bumbita, vacinul nu e "valabil"6 luni, se face rapel ca si la calel vaccinuri la 6 luni. E nevoie de 3 doze pt a te sti complet protejata. si se recomanda mai mult la cele care nu au inceput inca viata sexuala

Noi suntem tusitori, si cu nas curgator. Tuseste plin-cred ca e urmarea febrei de sapt trecuta. Ieri a tusit ziua, ii dau Ambroxol picaturi, sirop de plante si nurofen. Ceai bea dar numai de care ii place ei, cu miere si lamiie. Sper sa nu ajungem la antibiotic, mai ales ca febra nu avem.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by monica70

BUMBITA in sfarsit am si eu cu cine bea o cana de lapte - si eu sunt cu ea aalturi,cand e gata plec la nani.
GIO mai pana acum propun pe TIBI si ANDREI pe lista ,ma mai gandesc.Si Emma e potrivita,un pic cu mancarea sa zicem ca nu sta treaba perfect intotdeauna.Asteptam opiniile parintilor din dotare

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

in afara de faptul ca se tranteste pe jos atunci cand nu e asa cum vrea el, putem fi pe panou?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Acina, este un scaun auto de la Cam, si scaun si se desface si ramine numai inaltatorul, l-am vazut l atirg sapt trecuta l anoi si mi-a placut , era undeva cam 300 ron.

Si Astery, referitor la lista, ioana cred ca e la egalitate cu Razvanel, nu musca, nu e egoista, nu tipa, papa bine,...numai la olitza nu prea face

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aha deci se inscriu pe panou si Razvan,Angelo si Ioana Catalina.Altcineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA da' in afara de mai are "minusuri" Mario? De mancat mananca bine nu? Cu egoismul cum sta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de ce nu facem un panou si cu nazdravanii sectei?
Mario pe primul loc, Marco, Vladimir, Bia cam la egalitate, cine mai urmeaza.....???
Any vezi ca e reclama. baga numele site-ul cu spatiu intre cuvinte/litere, ca sa ne dam seama la ce scaun te referi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

De mancat mananca foarte bine, debaut bea foarte bine...egoism ...campion mondial, energie campion olimpic...iar la plusuri: face ce vrea si cand vrea , nu asulta de nimeni, nu ii e frica de nimeni si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

si noi la panouuuuuuuuuuu, langa cuscra

gata am dus neamurile la aeroport, am plans nitel dar ne vom revedea curandsper

vaccinul??prioritatea nr 1 dupa ce face BIANCA 10 animai e putin

GIOVA saracul MARCOLINO, ce patima pe el
INGRID gagica de gagica in poza
ANDA lasa draga ca si acum stai bine , oricum parca nu semeni cu cea din poza...
MONI dar pe mine ma ajuti la spanac?
LORENA da e o mare problema amorul cand dormi cu copilul in pat....dar mai incitant ca folosesti camerele celelalte, masina de spalat, mobila, parchetu...

Mergi la inceput