PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 20
martta spune:
Doniro: la 26 de sapt. luasem 5 kg, pana la final 11kg, iar pe Alexia am nascut-o la 37 sapt. fix si a avut 3 200g. Eu zic sa nu te mai gandesti la tot felul de "prostioare"...Important e sa fie sanatos, in rest, mai slabi sau mai grasutzi, totzi copilasii au farmecul lor, nu?
Genie spune:
Doniro, daca tu esti mai slaba de fel nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Mai ai doua luni de sarcina si acum probabil vrei pune cel mai mult. Eu tin minte ca la mine asa a fost.Stai linistita. Si bafta multa cu Daria la doctor! Sa dea Domnul sa nu fie ce crezi tu. Sa ne dai de veste maine!
Noapte buna tuturor!
martta spune:
Legile lui Murphy sunt reale
Cu o jumatate de ora inainte de baitza, m-am gandit ca, decat sa-i schimb pampersul Alexiei(care era deja plin) si sa-i pun unul nou doar pt 30 min(nu stiu de unde m-o fi apucat economia asta, caci nu prea ma caracterizeaza
), mai bine o pun la olitza si o las sa stea fara pampers.Buun...La oltiza, evident, n-a facut nimic. Nu cred ca au trecut mai mult de 5 min. pana cand am observat o baltoaca in sufragerie. Culmea ironiei e ca, prima explicatzie pe care mi-am dat-o a fost ca, in dorinta de a se uda intentionat cu biberonul, a varsat apa pe jos...Norocul meu e ca am parchet, fara covor. Am curatat fata si i-am schimbat pantalonii. Logica mea a fost consecventa. Daca nu i-am pus pampers inainte, acum, dupa ce-a comis-o, cand mai sunt doar 15 min. pana la baie, la ce bun sa-i mai pun? Numai ca...si de data asta am dat gres. A facut fata si kk!
De unde trag concluzia ca, indiferent de cat de rea ti se pare o situatie, ar trebui sa stai linistit. Se poate si mai rau!
Norocul meu c-a trebuit s-o bag direct la baitza, altfel...cine stie ce s-ar mai fi putut intampla?
Un lucru e cert: in viitorul apropiat n-o mai las pe Alexia nici 5 min. fara pampers!
mamaluidavid spune:
LA MULTI ANI! tuturor piersicutelor,mamicilor si taticilor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril sau derivate.
gabi1 spune:
multumim de urari si LA MULTI ANI! DE SFANTUL MIHAIL SI GAVRIL celor care isi sarbatoresc ziua de nume

Gabi mamica lui Rares(18.08.06)
http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/
iulenca spune:
LA MULTI ANI MAMICI SI PIERSICUTZE
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
norocuta spune:
Deniro mai intai sa-ti zic ca ai o dulceata de dansatoare
. La fel e si Nour, asculta de "nu e voie" daca ii spun la "nivelul lui" si cu un ton jos, serios, nu tipat (traiasca
Supernany 911 pe care o urmaresc eu aici de vreo 3 ani, ca multe am invatat despre copii din serialul asta).
Apoi hai sa-ti zic despre kg mele. Am luat 14 pana sa nasc (la 37 saptamani) si bebele a avut 2.500kg
. A doua zi ne-au dat drumul din spital ca totul fusese ok. Eu nu cred ca au legatura. Daca tu te simti bine si asta e felul tau, eu zic ca nu-i bai.
leistra am vazut printesa
, chiar ca eleganta
, dar eu stiam deja ca mamica are gust la hainute, nu da vina pe moda din Olanda [:)
]