PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Genie si eu m-am gandit la asta da nu merge ca aici imi face un caiet mare in care sa am toate datele pt ca aici nu se ocupa de mine aceeasi moasa sau acelasi medic si deci eu trebuie sa iau mereu caietul cu mine si de fiecare data cand ma vede cineva sa poata avea tate datele despre mine la indemana. Si rezultatele de la eco mi le da pe o hartie si se ataseaza la caiet de la fiecare eco. Si cand nasc tot acolo se scrie orice mi se face, orice intepatura si durere si injectie sau doza de anestezic.
Mama mia ce de-a bunatati ai facut azi. Bravo! Arunca si in mine cu o bucata de placinta
, preferabil cu branza.![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Babee spune:
N-am disparut, am fost si inca suntem bolnaviori.
Phillip facuse miercuri febra si amigdalita, Rebecca si ea de vineri febra pana astazi danga langa.Sambata cica avea bronsita, am tratat-o si astazi m-am dus la medic ca febra aia de 3 zile cum zisese doamna de la spital nu trecea.Si are mititica si otita si amigdalita
.Asa ca bagam frumusel antibiotic si eu mi-am jurat ca ori m-apuc sa invat pediatrie ori..
Mie mi-a cam fost rau, am stat cu grija ca nu stiam ce e cu ea, ieri am fost la control la medic.Toate bune si frumoase pana am ajuns iarasi la sexul lui bebe
.Ba e fata, ba e baiat, acum e iarasi fata
..bag si scot haine roz/bleu de-am ametit.Sa vedem ce-mi mai spune peste-o luna, de nu le spal pe toate si astept ca tot copil fac![]()
Astazi chiar am o stare de ...
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Babee, multa sanatate si pupici, sa va faceti bine...cat despre sex, sanatos sa fie, io asa zic 
Nico iubito, vezi ca revistele sunt inca pe piata...Sana pe oct si pe nov...daca pun mana pe articole vi le trimit oricum...Mada nu avea cum sa gaseasca revistele ![]()
Genie, tot asa si noi, cand si cand pe picioruse, maini si obrajori, dar nu mereu. De-asta i-am facut si analiza aia cu alergiile, i-a iesit la alune, nuci, arahide, seminte si d-astea...deci nu ar fi de la alimente...apar si dispar aparent fara o logica. Tot asa si noi, dam numai cu Trixera-Avene. Cold cream era si la Mustela...sau asta e alta? e gel de dus sau ce? Eu acum il spal numai cu Persavon de Marseille, sapun cu glicerina din Carrefour, mi l-a recomandat pediatra, ff bun si soft asa; si mi-a mai zis sa am si seri cand ii dau numai cu apa, sa nu il frec tare si cu mult sapun asa ca se irita imediat
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
SimonaU spune:
Hello Nico - AdelaPop. Asa e! Ai observat bine ca nu m=ai rea vazut pe acilea. Tin pasul cu cititul dar cand sa scriu ceva parca ma vaneaza asta mica ca vine calare pe mine si nu mai pt sa fac nimica. Nu-i place deloc ca stau la computer ![]()
doniro spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Neatza fetele!
Nico ms sper si eu sa fie asa ca tare bine ar mai fi sa scap de starile astea super nasoale. La faza cu ficatul nu ma pricep la citit analize dar ma gandesc daca era ceva te-ar fi durut nu sau te-ar fi jenat sau ceva?
Mai fetelor alta intrebare: DPN-ul normal se calculeaza de la ultimul ciclu da? Dar daca eu stiu exact data cand am conceput nu e normal sa calculez DPN-ul incepand de la data aia?
Iar e pustiu pe aici? Numai eu si Nico?
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Eu stiu ca medicii calculeaza DPN-ul numai dupa ultima menstr., adica fix 40 sapt de la prima zi a ultimului ciclu. Asa mi se pare si mie normal, pt ca tu nu poti stii sigur cand ai conceput. Poate stii cand ai avut contactul sexual in urma caruia ai ramas, dar nu poti stii cand s-au intalnit spermatozoizii cu ovulul tau :) Mama, ce fel suna.........
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor MihaiPOZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
doniro spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
mada doar noi doua deocamdata
si eu ma simt ff obosita si sper sa treaca
DPN-ul se calculeaza de la ultima zi a ultimului ciclu.
de mult vroiam sa iti spun sa ii dai printesei in mana orice papa..poate asa are chef mai mult de papa
bianca asa a inceput sa manance mai bine - sa tina ea in mana, sa isi bage singura...
mai nou baga mana in ciorbasi se linge pe degete
ne schimbam dupa fiecare masa, dar macar mananca.... asta e - avem nevoie d enervi de otel - mai ales cele ai caror copii nu sunt fff mancaciosi
nico
De fapt de la prima zi a ultimului ciclu; scuze ca te corectez, dar sunt si eu insarcinata si nu vreau sa inducem fata in eroare :)
cu
Victor MihaiPOZE
Genie spune:
Cristina, Cold cream de la Avene e gel de dus, da, e foarte bland si special conceput pentru piele foarte uscata si sensibila.
Bai fetelor... eu as vrea sa o tund putin pe fii-mea dar nu periuta, doar asa sa-i dau o forma. Eu am incercat sa ii iau putin din parti dar se vede clar ca nu ma pricep la asta
Aveti idee daca la Ciufolici tund copii asa mici? Sau unde altundeva sa ma duc cu ea?
Babee sanatate multa la pitici! Offf si amandoi odata! Ai grija si de tine!
doniro spune:
quote:
Originally posted by Genie
Cristina, Cold cream de la Avene e gel de dus, da, e foarte bland si special conceput pentru piele foarte uscata si sensibila.
Bai fetelor... eu as vrea sa o tund putin pe fii-mea dar nu periuta, doar asa sa-i dau o forma. Eu am incercat sa ii iau putin din parti dar se vede clar ca nu ma pricep la astaAveti idee daca la Ciufolici tund copii asa mici? Sau unde altundeva sa ma duc cu ea?
Babee sanatate multa la pitici! Offf si amandoi odata! Ai grija si de tine!
Genie si Antonia
Da, am fost noi la Ciufolici cand Daria avea 1 an si au zis ca o tund; au tot felul de masinute, de jucarii pt copii. Noi am renuntat pt ca vroiam sa o tundem zero si nu avea rost sa dam 30 ron pt asta, cand aveam acasa masina de tuns...
+31 cu
Victor MihaiPOZE
MissJJ spune:
Roxana ok asta am priceput pai si atunci de ce conteaza durata ciclului? Ca daca am ciclul de 28 de zile iese un dpn si daca e de 36 de zile iese alt dpn, deci?
Sorry ca va terorizez da m-a pocnit acuma pe mine sa pricep mai bine chestiile astea. Femeie nebuna stiu...
Promit sa ma tratez
dar dupa ce aflu explicatiile, ca o explicatie tre sa existe nu?
Babee multa santate si tie si la pitici.
Cu sexul ce sa ii facem de aia aici astia nu dau nici o garantie bine macar ca tu ai de ambele, eu daca e baiat tre sa reinoiesc garderoba.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Roxana ok asta am priceput pai si atunci de ce conteaza durata ciclului? Ca daca am ciclul de 28 de zile iese un dpn si daca e de 36 de zile iese alt dpn, deci?
Sorry ca va terorizez da m-a pocnit acuma pe mine sa pricep mai bine chestiile astea. Femeie nebuna stiu...Promit sa ma tratez
dar dupa ce aflu explicatiile, ca o explicatie tre sa existe nu?
Babee multa santate si tie si la pitici.Cu sexul ce sa ii facem de aia aici astia nu dau nici o garantie bine macar ca tu ai de ambele, eu daca e baiat tre sa reinoiesc garderoba.
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Stai un pic, ca nu inteleg. Zi-mi si mie cand a fost PRIMA ZI A ULTIMULUI CICLU, sa calculez si eu.
+31 cu
Victor MihaiPOZE