Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
La multi ani!
Mario-Gabriel de Porumbita
Matia de Somleac
Tiberiu-Mihai de Atudor
Azi serbam trei crai frumosi, sa creasca mari, sa fie sanatosi si fericiti si felicitari mamicilor pentru realizarea de acum 1 an!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dayanara spune:
ce frumosi sunteti amandoi lavinia :) si tu si marani ne aratati niste peisaje superbe
kinineata eu am 65 cu tot cu computer , am voie in butoi?
ivan si dayanara
a_deju spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Doamnei cu "A_D" ma adresam!!quote:
Originally posted by kikineata
Haidi taci si scrie!! Pai da tu nu, Ktrinel nu, Donia da ba nu...pai ce facem aici. Si io-s in oboseala cronica dar in rest zicem toate bune si frumoase mai mancam mai nu mancam, mai dormim mai nu dormim ei cresc bine si frumos si noi tre sa ne mentinem macar buna dispzitia ca sa avem grija de mogaldete! Ia zi ce faci?
Roxanico, deci cum e puiu? Merge, nu merge, papa nu papa, descarca tot aici!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
ete fac... nu fac nimica... pipez si beau apa plata. fara lamaie. culcat copchil, astept sa se trezeasca sa-l duc pe-afara... unde probabil o sa inghetam in secunda doi, dar ce conteaza.. :) in rest, si in general, totul bine. nu detaliez, ca m-apuca nabadaile :)) trebe' neaparat sa ma scot la pascut neshte iarba antidepresiva... cunoasteti vreo plantatie disponibila??? poate papadiile lu' ktrinel.. sau erau a lu' chinico?? na, ca poate-am facut-o de oaie (beee, si anume..) :)))
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Lavinia - ce frumoasa e toamna la voi.
papat pranzul:
morcov, parunjel, dovlecel, porumb (de la doza), cartof, orez si carbe vitel - la cuptor cu ulei de masline, lapte si apa.
A iesit o bengoasa de papa - am lins castronu dupa Kara.
a papat putin - dar sunt multumita ca are ceva in stomacel. A mai bagat apoi si o budinca 100 ml.
Facem un club al nepapaciosilor?
nici eu nu as baga-o pe a_deju in clanul "fetelor d" ... ea e unica - cred ca i se potriveste - UNICA . Ia vezi Deea - mai ai scame pe tricou???
si mai sunt fete cu d ... care tot nu intra in categorie ...
Miro
ohohoooo.... sau, si mai bine zis, "o pasa dar ce darnic esti".. :)))) mai usurel mai fetili cu complementele, ca acusha ma scarpin pe deasupra urechilor de niste cornite :))) ca si-asa imi faceam probleme ca io n-am cu ce sa ma-ntolesc festiv diseara, sa-mi halloweenesc cum se cuvine mihaiul :)))
oricum, sanchiu, ca sa zic asa, si desi nu crez ca merit apelativu', va foarte multumesc ca ma facurati sa zambesc
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
mirona, daca kk nu e moale si mucos... nu mi-as face probleme... eric face in medie 3 pe zi. sunt zile cu 5, zile cu 4, dar 3 sunt sigur... de unde le scoate, numai el poa' sa stie, ca nu crez ca de la apa si suc de fructe se poate produce atat (da' hai totusi sa-i dau motanului ce-i al motanului... de vreo 3-4 zile mananca f bine la pranz. si-atat :) dar tot e ceva..). in plus, daca ii dai paracetamol, sau ceva medicamentos, e posibil sa faca mai des, si kki sa aiba alta consistenta fata de inainte... in principiu, as zice sa nu te ingrijorezi, dar studiaza cu atentie problema mirositoare la fiecare schimbat :)) pup si sanatate!
dianocica spune:
duamna a deju aveti o scama mica si imaginara pe rever (ala de la tolul festiv..) permiteti?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
a_deju spune:
haida rapidus, pana nu se trezeste ghemu' cu blana, sa va dedic un capitol nou :)
adinazot spune:
Mi-a facut dragutul e fotograf o surpriza si mi-a aduis pozele,deci....ANIVERSAREA IUBITEI MELE DE UN ANISOR
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
almo spune:
vazut poze cu zmeul si sara dragalasi copii!
M moniqueasta cu iepurasul tup-tup e si la noi in repertoriu.
deci ii iei fiecare deget de la mana si ii spui
"unul merge la purcei
unul merge la vitei
unul face asticute
unul face placintute
asta zice da-mi si mie da-mi si mie ( cand ajungi la degetul mic)"
Katrinel july doarme de la 7.30 la 7.30 ? esti norocoasa, in conditiile in care nu ai ajutor. te cred ca ai vrea sa petreci mai mult timp cu puiu, dar recuperezi tu in weekend.
Lavinia esti o draguta. si puiul ca mama.
Mirona si nicole a facut kk des saptamana trecuta. adica 3 pe zi. si la fel cum descrii tu. i-am dat cereale de orez. eu cred ca a facut de la niste branza dulce care poate nu a fost proaspata de o zi...chiar nici doua sau poate fi de la dinti.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM