Licitati jucariile de la buburuza pt TEO&Co!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
buggy spune:
Am stiut eu ca o sa castig catelul fara stapanAida, eu am inteles ca ne vom intalni toate undeva si vom face schimburile, vom strange banii, etc
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Hehehe buggy , ce mult mi-ar placea sa ma intalnesc cu voi.
Veniti la Timisoara?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
anelis4u spune:
Aida ,catelusul sa ramana la pijamalutze te rog..Si cer permisiunea sa astept ca in seara asta sa vad si terminarea celorlalte lkicitatii sa trimit banii toti odata ca nu am nici o sucursala ING pe langa mine .multumesc anticipat de intelegere
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
Witchie spune:
Stati putin!
Cand terminam licitatiile imi mai spuneti o data ce merge la pijamalute si ce ajunge pe la casele oamenilor.
Witchie spune:
Anne, poti trimite banii de la orice banca, ING are doar doua casierii in Bucuresti: La Eroilor si pe Kiseleff
Qamar spune:
ieeee, papusa e "a mea"!
cat despre jucaria de la strabunica -Marina, - e ok ca ea sa mearga la copilasi, si eu si sora-mea am primit o droaie de jucarii si lucrusoare de la ea, si o dau cu drag si din toata inima
P.S. fetele, daca nu sunt in zona cand se stabileste cand se dau bani/jucarii, faceti-va mila si dati-mi si mie un PMdanke!
![](advocat.gif)
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
miflore spune:
Witchie, astept sa se termine toate licitatiile la care am participat si platesc o singura data chiar daca e diferenta de cateva zile intre ele, ok? Si pana cand mai putem pune jucarele? Cat tine si campania pentru Teodora, adica aproape o luna? Sau vreti sa duceti pijamalutzele si jucarelele mai devreme?
Eu as putea maine seara sa fac sedinta foto.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
diana21 spune:
quote:
P.S. fetele, daca nu sunt in zona cand se stabileste cand se dau bani/jucarii, faceti-va mila si dati-mi si mie un PMdanke!
Si mie, si mie!
Dialoguri strumfesti
Qamar spune:
Pigglet-Groh
Iepu
Soricelul Urs
toate 3
Edit: pentru ca Pigglet e mai micut, el o sa vina cu un bonus, un alt prieten de pe-acasa, caut dupa-masa
![](advocat.gif)
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Witchie spune:
Doamnelor,
Eu ma gandisem sa facem licitatia asta strict o saptamana, ca sa nu rasufle interesul. Adica duminica sa incheiem toate licitatiile (jucariile nelicitate pleaca din oficiu la pijamalute), lasam o saptamana sa ajunga jucariile care nu-s in Bucuresti si sambata cealalta - adica pe 11 noiembrie ne intalnim undeva sa va luati jucariile pe care le vreti pentru acasa, sa aduceti jucariile pe care le avti de dat, sa aduceti banii nedepusi in caz ca nu puteti merge la banca samd.
Nu stiu cand vrea tzuni sa mearga la orfelinat dar banuiesc ca tot in noiembrie.
Marina insa spunea ca trebuie sa mentinem licitatia toata campania. Acuma ziceti si dumneavoastra... Supunem la vot:)