Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)
Raspunsuri - Pagina 7
T_Ioana spune:
Eu chiar nu i-am mai cumparat jucarii de o gramada de timp.......vorba ta Moni, a primit cat pentru 3 copii. Si acum am diverse puse bine, pt cand le vine randul si varsta. Mai nou vad ca isi iubeste plusurile, si are un ursulet pe care efectiv il cauta pe sub fotolii/pat etc cand i se face dor de el. Avem cele 100 de bile colorate (n-or mai fi ele 100 dar oricum.) si toata ziua le plimba in grupuri de cate 3-4 si le muta din loc in loc, plus marea iubire, cilindrul ala cu figuri geometrice (de bagat in el) si ala mi-l aduce toata ziua sa ne jucam cu el. Acum ma bate gandul sa-i iau creioane din alea cerate si sa-l las sa deseneze(in principiu pe mobila, ca e alba si se vede fain, dar si pe pereti in anumite camere-de ex in dormitorul nostru)
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
Eu de obicei,mai bag un ochi pe siturile cu jucarii sau in Selgros si ma inspir,dupa care caut ceva asemenator pe la tarabe,in en gros sau magazinutze de cartier si de multe ori depistez chestii interesante asa
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
maraki spune:
Eu nu stiu cum e cu termometrele astea moderne, inainte aveam din ala cu mercur si scadeam 4 unitati. Acum am unul de bebei electronic si nu mai scad nimic. Angelo are 37.6 si deja i-am bagat un paracetamol spz. ca sa nu avem surprize la noapte.
Ioana ai dreptate cu spatiul, si la noi e la fel dar acum profit ca Angelo doarme cu noi in camera si in locul patutului este casuta ( la el in camera ) Nu vreti sa stiti cat de mic este dormitorul lui Prima oara in viata mea am vazut asa ceva pe lateral are doar 1.90m
Jucarii cumpar daca am bani si cand mai ajung la un magazin ieftin Kik, de acolo am luat trenuletul de lemn care are cuburi cu litere si obiecte desenate. Am ajuns la concluzia ca doar cine are bani isi poate permite sa cumpere consola Eu nu am ca sa investesc in viitor si in jocuri pt. ea.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Da mai,cred ca e perioada plushurilor (si a papusilor la noi) inainte nu se omora dupa ele.Ieri seara a vrut sa se culce si cu papusa Ana si abia am scos-o de sub ea dupa ce a adormit,nu de alta,da daca o strangi de incepe sa cante in ultimu' hal si sarim din somn noaptea .Na' ca taman acum a cerut Diana iar si papusa ... e la adormit,cu taica-su,inca il vrajeste,iar cu lupul are treaba
Diana nu pot sa zic ca a primit multe jucarii ,ca de exemplu ai mei ii cumpara doar de zile speciale,frate-meu ce mai apare cu cate o idee aiurea.Si nu am chiar nimic pus deoparte pe cand creste,am doar ... planuri ce sa ii cumpar,din ce am ochit prin magazine.
monica70 spune:
Mai eu nu ma agit super tare ca n-am foarte multi bani de jucarii,desi ma uitam cu jiind cand eram mica,atunci cand vedeam ca prietena-mea (vecina )BABI are 30 de papusi (mari) care mai de care mai deosebite,iar eu aveam doar doua.Dar si prietena-mea (alta vecina) Melinda avea doua si noi ne jucam en gros cu ele,pe cand Babi le tinea doar insirate si in perfecta stare (noi le dezbracam si echipam pe ale noastre,nu mai zic de coafat etc.) Ea avea incontinuu o moaca plictisita nu avea chef de joaca precum noi Nu mai zic ca avea peste 100 de feluri de jocuri care mai de care,le avea din Ungaria (era unguroaica si taica-su avea o ruda pe acolo) Profitau vecinii iarna,ca ne jucam la greu in casa scarilor cu ele,dar degeaba,ca Babi parea plictisita de viata mereu,nu avea entuziasm deloc.Nu stiu daca de la prea multe jucarii si ca avea tot ce-si dorea mereu era asa,doar banuiesc.
T_Ioana spune:
Noi ne-am scos cel putin cu masinutele...nasele mele amandoua au baieti asa ca...
Moni, ma gandeam ieri la tine cu scutecele. Eu dupa ce a inceput sa-i iasa noaptea din Pampers la greu am trecut in final pe Libero si mi s-au parut excelente(Cristina) singura problema e ca nu gasesc in Bistrita, cel mai avantakjos e sa iei din Carrfour si cum la noi nu este..........
Deci, cum nu puteam risca sa astept pana pleaca Cristi in delegatie am facut o incercare, la sfatul mai multor mamici din oras, si am luat un pachet de BomBini de la PLUS. Sunt bestiali, aproape la fel ca Libero (ceva mai ingusti intre picioare dar asta e super ok si un pic mai rigizi din cauza ca-s foarte tasati in pachete) de fapt asta a fost diferenta vizibila intre Libero si BonBini. Eu sunt super-ultra multumita de ei. Si acum sa-ti zic si de ce ma gandeam la tine.....ca te plangeai de Dia ca-i mare consumatoare de Pampersi, pai cu astia te-ai scos. Costa 160.000 baxul de 28 de bucati (voua cred ca va sunt buni si aia de 32 buc/bax ca sunt de la 7-18 kg..tot 160.000) si pe cuvant ca se vede diferenta de pret....
Nu stiu daca in Arad este vreun magazin PLUS......
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
monica70 spune:
Cu temperatura la Diana oscileaza intre 36,5 si 37,5 in funduletz cu termometru electronic,dar cand e asa nu ii dau nimic.Ieri mi s-a parut calda,dar avea doar 37,1 Si i-am luat si cu termometrul clasic si a iesit fix la fel culmea!
monica70 spune:
IOANA mersi mult de idee,avem Plus in Arad,dar nu prea vreau sa risc si stii de ce? Ca am vazut ca e sensibila rau la ,cum i-am dat niste scutece primite din America de la o prietena,cum a fost rosie ca racul si nici 2 zile nu a purtat din aia,doar ca ramasesem in pana.Eventual o sa incerc odata,daca zici ca-s asa ieftini.Cu pampers sunt f.multumita,nu iritatii,nu curs din ei delooc! Doar ca ma baga la faliment,dar sper sa ajungem la capat odata,daca nu m-am falimentat cand se kk-rea tot la 2-3 ore ,acum am ceva sperante sa scap - traiasca olitza
T_Ioana spune:
Vai, m-am indragostit de poza asta: http://family.webshots.com/photo/2682391200101920732pXjAwn .........M-I-N-U-N-A-T-A!!!!!!!!!
monica70 spune:
IOANA mersi de link,super pozele!
Eu caut asa ceva (mie imi placeau al nebunie): http://www.toyz.ro/cuburi-si-blocuri/heros/set-cuburi-constructie/ doar ca nu la asa pret Trebuie sa fie pe undeva si care nu-s de firma,doar ca inca n-am vazut.Daca ati ochit pe undeva,ziceti-mi si mie.
Am gasit ceva la aproape juma' de pret ca primul - numai ca-s nu-s asa colorate,dar mai caut ... Si mai ieftin,dar necolorate . Mai caaut
Bingoo ... am gasit ceva perfect ,dar nu stiu cat costa,maine sun sa vad : http://www.clubafaceri.ro/director/stand/2508/3974/cuburi.html
sau super ieftin,productie tot loco:
http://www.bizoo.ro/firma/adycomprod/vanzare/1957/Cuburi-Colorate-Din-Lemn-Masiv
Daca nimeream la vreun targ,precis gaseam ...