Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.romjob.ro/site/Pages/Aplica-oferta-consultant-bancar-constanta,medgidia-39389.htm BAGA ACI CV POATE SARE IEPURELE
FRAST CA E IN MEGIDIA ACUM VAD
Dar intra zilnic si cauta,ca zilnic apar posturi noi ...

In comparatie uite cate posturi vacante sunt acum in Arad la banci:

http://www.romjob.ro/site/Pages/SearchJobs.aspx?step=2&keyword=&county=20&city=0&jobcategory=5
Nu va mutati aci?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita eu nu-i fac vaccinul. ii dau doar Imunogrip si atat.
Toanca tot cu munca? pe cand vine perioada de relax?
Irina poate gasesti job la BCR, au salarii mari si tot la 3 luni le da cate 24 mil. pt. costume.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ¡
In primul rand Cosmi , gata , te pregatesti sa devii soacra . Emotionant intr-adevar .
Giova ,acum ne punem sa ne uitam la filmuletele tale.
Moni , tu esti norocoasa mai cu joburile
Uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=45AnOVb4sTs si eu si ficamea suntem inebunite dup amelodia asta (la Clara ii plac personajele alea , mie tipul ala din final ce danseazaaa.............)
Irina, Toanca, Andiaroro
Fica-mea ca mic dejun a mancat o lingurita de branza philadelphia goala..... offf. Acum ii fac supica. Azi noapte de 3 ori mi-a cerut lapte

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by andiaroro

bumbitza- ne-am gandit la voi vara asta, dar cum eram cu programul incurcat de canicula am lasat-o poe vara viitoare.....sa-ti traiasca minunatia!

moni-reportez pe una din zielle astae( ca ep aici e liber) ca n-am avut timp ieri

tot vreau sa av zic cu termometrul: pt noapte e exatrordinar unul auricular. ca vedem ce se intampla fara sa trezim bebeul..cica n-ar fi ele super fiabile, dar daca-ti da de 5 ori ac chestie inseamna ca aia-i temperatura....treaz nu-l prind pe alex sa i-l pun in ureche, dar cand doarme e perfect

am fugit ca azi am chestii de exterior: vizitam "posibilele" noi birouri si ce-mi mai place ca ma luara "consilier"ca....ce-mi vad ochii

ana si alexandre (17.02.2006)

poze eduard stefan

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

http://www.romjob.ro/site/Pages/SearchJobs.aspx?step=2&keyword=&county=20&city=0&jobcategory=10 si in domeniul economisti/contabili
... ca sa nu ziceti ca vorbesc prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

stiam ca am uitat ceva important:
Cosmi ce faza faina...gata ai fata de curtat, si la cat e de frumoasa si sensibila se va face coada la usa voastra.
Ana si al meu termometru e de tampla si de ureche, doar ca nu prea sta piticul sa il bag in ureche si acolo si dureaza putin, citeste mai greu temperatura.dar in somn ar merge.
Ana , pupicei frumoasei. ce mai face azi?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Moni pai vb cu Marian la telefon si butonam pe site-urile date de tine...si nu ii venea sa creada cand ii ziceam ca dc gasesc ma mut si la Arad...numai in alta tara sa nu fie....a zis ca sunt nebuna si nu am curaj...pai de ce sa nu incerc sa fac ceva bun ?

Mergi la inceput

ANDI
ANA nu zic ca nu am avut noroc,dar norocul ti-l cam faci singur,cel putin eu asa zic.Am cautat (si eu cand caut,caut!),am ales (si cujeeet indelung pana aleg - ceva ceva de ardeleanca am si io) si dupa aia m-au ales (unii) (de fapt eu i-am ales prima pe ei )
Apropo de termometrele alea,cand i-am bagat unul in Dianei zilele trecute (pe ala clasic) - celelalt electronic l-a luat ea sa se joace cu el.Si numai ce-o vad ca ... si-l pune la subsoara!!! Tot ma gandesc cand naiba ne-o fi vazut pe noi facand asta,ca precis nu i-a venit ideea din neant.
IRINA pai hai ca la Arad are si el echipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

poate va faceti timp sa-mi raspundeti si mie la intrebari. mulumesc anticipat.

moni ziceai ca azi o suni pe bee sa ne dea de veste.

poze eduard stefan

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am culcat spiridusul!
Nu stiu ce-i cu el ca dimineata mai mult de 100 lapte nu baga (inainte bea cate 330), cred ca in perioada asta cat a baut doar lapte s-a scarbit
Cosmi vezi daca ai fata frumoasa si silueta?!!!
Cu jobul.....hm, pe mine ma tot suna o tipa de la o firma de recrutari (ea l-a "maritat" si pe Cristi cu jobul actual) dar nu reusim sa ne vedem. Oricum, din ce am inteles imi propune un job la o firma care acum se deschide si au nevoie de jurist+HR....si sa fiu sincera nu stiu daca am curajul ca sunt pe spate cu legislatia in vigoare. Doi ani de stat acasa nu am citit absolut nimik si s-au modificat o gramada, mai ales pe dr muncii.....Avantajele ar fi un salariu foarte bun , tel de serviciu etc. dar probabil si program infernal, avand in vedere ca acum se pun bazele si responsabilitati kklau si stres......offf! Iar la actualul loc de munca in afara de salariul mic si faptul ca ma plafonez complet totul e minunat, si program lejer si sefi super si boierie!
Grea decizie! Dar cred ca am sa spun pas de tura asta, spre dezamagirea lui Cristi, si o sa caut ceva mai bun cand o sa am siguranta ca Razvan e ok, ingrijit si gasesc pe cineva de incredere!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput