Lac de unghii de la OPI?!
Am auzit pe la saloane cum ca lacul de unghii din aceasta gama este foarte rezistent si de calitate. Le foloseste cineva? Ce pareri aveti?Multumesc.
Raspunsuri
anelize spune:
Sunt f bune,pe acelasi loc cu Peggy Sage,dar,ca orice lac de unghii,nu dureaza o vesnicie.
Carmen_So spune:
Eu am folosit si e bun. Depinde insa si de "maiestria" cu care-l aplici pe unghii, ca eu daca-l dau, se ia imediat. Dat la salon, insa, rezista destul de mult. Am si un ulei de cuticule de la OPI, care miroase foarte frumos.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara
CrisaS spune:
Si mie mi-a recomnadt cineva aici cind am ajuns ...produsele OPI...sint foarte multumita , este prima oja care tine o saptamina pe unghii fara sa se curete.Am si lac de dat inainte de oja si de dupa top si base coat.Am fost surprinsa cind am mers la un salon din Romania ,sa vad ca folosesc exclusiv OPI , stiu ca sint foarte scumpe si sincera sa fiu sa spun pina acum prin saloane nu am vazut decit oja din piata.
Acel salon foloseste in exclusivitate oja si este fff buna si eu sint ffff multumita de ea.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
olguta12 spune:
Eu folosesc DOAR OPI de aproape 17 ani, si refuz sa folosesc orice altceva. Pt mine cel putin a fost si ramane "beton armat" in ale "unghiilor". SI pedichiura si manichiura... OPI scrie pe ele. De acord cu CrisaS- are mare importantza si daca dai base coat si top coat. Toata lumea ma intreaba cu ce si unde imi fac unghiile, deoarece zici ca-s "scoase din cutie" mai mereu.
Nu stiu cat costa in Romania, dar aici sint de la $5 in sus sticla. La magazin de specialitate dau si 8 pe sticla, dar daca le cumpar de la salonul unde-mi fac unghiile, ma costa doar $5. Niciodata n-am sa uit vorbele bunicii- "Dai un ban, dar stai in fatza, mama draga!! Si nu cumva sa ajungi ca toate damele de cartier..la cap papusa..la...fund matusa" ![]()
Bafta!
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Angelinne spune:
quote:
Originally posted by Angelinne
Super bunica....parca le vad pe mama si bunica mea! Si aici sunt cam 14$!!!
eellyia spune:
Eu merg la manichiura la un salon Why Not. Sunt foarte bune ojele de le OPI. Ultima oara mi-am facut manichiura cu un rosu aprins si am fost surprinsa de culoarea intensa si luciul puternic, dar mai ales ca a rezistat o saptamana, timp in care mi-am facut treburile casnice gen curatenie, spalat vase, gatit si a fost ok!
Annie80 spune:
eu mam indragostit de crema de maini de la ei, cat despre lac, manicurista a dato peste crema, deci va dati seama ca na tinut, iam si spus, dar in afara de sorry nam obtinut nimic altceva de la ea, totusi sper ca am facut-o sa priceapa ca nu se face. data viitoare o sa intreb daca pot sa cumpar crema de la ei, ca prin magazine n-am vazut
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Arergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".
Angelinne spune:
Eu m-am facut acum 2 zile si deja e sarita.... nu stiu ce sa cred,,,asa auzisem si eu ca e f buna.