Piticlonti de iulie-august 2004 (236)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by Nora

Ete aici un test:

http://www.gjk2.com/test/test.swf

Sa il faceti si cu sotzii

Nora

Comorile Norei Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

bai, io-s defecta daca mi-a esit din prima? sa vedem la sotz :))

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ca sa fiu un pic in ton cu testul Norei...am auzit azi la radio...ca s-a facut un concurs international..si cel mai misto fund masculin si feminin..au fost un roman ...si o bulgaroaica..si comentariu era..nu au vazut fundurile din San Francisco

A trecut si we...cu multa bicicleta...vreo 4 km..pe zi ..de Luca zic..asa ca simbata la 8 l-am obligat sa se culce...Ocazie cu care am vazut un film..ce m-a convins sa nu port in veci..diamante..indiferent cit de mici

Felicia fi optimista!
Roxana ce povesteste Pat de la Bucale? :)
Ioana ai incercat masca? Eu da..si nu stiu cu ce sa dau oul jos:))))
Andries asteptam poze..
Gabi ma bucur de vesti...Stefan o sa fie cel mai fericit daca este baiat!
Daria ..niste papusi..
Carmen merci de complimente!
Cristalinule pe unde umbli?
Alice ce telegrafica ai fost azi....iar traficul?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Olivia...ia baga niste bucutze de San Francisco...apoi ma duc la husband si ii dau budigaii jos si compar...daca nu se incadreaza in standarde...a pus-o

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dorsilia
[bai, io-s defecta daca mi-a esit din prima? sa vedem la sotz :))

Stiu si io...sotzul ce spune?El stie mai bine cat te poti concentra tu

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru rapiiid:
Eli - ooo, ce bine ca ne scrii, va pupam cu muuult muuult drag ! Sa intri mai des, te rooog !!!
Lia - io te iubesc mult, nu poci zice nimik de rau, sincer !!! Sanatate la voi toti !
Giulia cand e acasa face de toate: taie hartii, picteaza, coloreaza, danseaza, se imbraca si dezbraca, ma coafeaza, se da cu tricicleta, din`astea.
Nora - daca ai sughitat azi, te-am gandit mult. Pupici la voi !
Rox - sper ca esti bine, da ?!
Kim - pfoai ce te-ai rasfatat cu un film :-) Felicitari ! Si felicitari pt miscare ! Asta da !
Ema - multa sanatate la voi !!! Pupam burtik !
Pako - astept si eu vestile bune de la doc !!!
AndreeaP - ce frumos e Pupi, un dragalas si un frumos ! Bine zic fetele , sunt de acord cu ele ! Si felicitari pt kg in minus !!! Trimite-mi ambitie :-)

Gata, fug sa vad ce face fi`mea. O seara frumoasa tuturor !
O zi buna la fetele de peste ocean !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Dario...n-am sughitat...doar am stranutat...se pune?

Nora

Mergi la inceput

Noricel ai uitat sa mentionezi...de care sa trimit..de homo...de bi..sau de hetero...avem de toate pt toti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Noricel ai uitat sa mentionezi...de care sa trimit..de homo...de bi..sau de hetero...avem de toate pt toti

Conteaza?Fund sa fie...si mai ales,frumos,bombat...alea,alea......si sa nu fie de gagici,da?

loooooooool...o expresie aiurea mi-am amintit: sa fie un fund 'destept'....looool

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Lia, eu am o rana pe col de 7 ani...am facut tratamente iar cand eram pe punct s-o cauterizez am plecat in Germania.Da am citit si eu pe net ca testul poate fi anormal atunci cand ai hpv...de aceea vreau sa mai repet papanicolau si sa-l fac chiar in zilele8-12 de la ciclu...si bineinteles ca am ales o clinica unde are si laborator caci pap-ul ce l-am facut a fost putin cam dubios pt. mine(l-am facut la ginecologul meu din tm-aljobori florica, daca o stii unde venise dr.ce facea analizele astea la cabinetul ei cu trusa de scule-adica ambulant)
Din fericire pt. noi ne-am mutat in Pitesti unde suntem mult mai aproape de parinti...imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem in tot timpul asta

Roxana,mi-ai dat o veste buna...nu m-a informat de treaba asta...dr. mea nici nu mi-a spus ca poate fi un test anormal chiar m-a speriat spunandu-mi ca daca nu rezolv imediat "ma duc pe partea cealalta"...adica mor, asa am inteles eu din expresia asta.Vineri ma duc la o clinica in Bucuresti pt. a vedea si ce fel de tulpina e.

Andreea mea s-a smecherit...cand vede ea ca o cert incepe sa planga, se baga in poala mea si printre lacrimi ma intreaba "acum ma mai iubesti??" ...ma terimina pur si simplu,o pup de mii de ori ca sa-i treaca...si ei si mie supararea.

Mergi la inceput

NOra absolut..destept trebuie sa fie!:))
Felicia ceva de genul asta face Luca...mom..are you happy? ..ce sa mai zici..smecheri de mici..

edit ..elicia si daca este HPV..nu-i asa mare problema..chiar si daca ai radcinile in cauza...ele ar putea ipotetic sa se transforme..deci ipotetic..In plus sa nu uitam erorile de laborator..

Mergi la inceput