Piticlonti de iulie-august 2004 (236)
Raspunsuri - Pagina 20
Dorsilia spune:
quote:
Originally posted by Nora
Ete aici un test:
http://www.gjk2.com/test/test.swf
Sa il faceti si cu sotzii
Nora
Comorile NoreiNoutati 2007
![]()
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
bai, io-s defecta daca mi-a esit din prima? sa vedem la sotz :))
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
kim222 spune:
Ca sa fiu un pic in ton cu testul Norei...am auzit azi la radio...ca s-a facut un concurs international..si cel mai misto fund masculin si feminin..au fost un roman ...si o bulgaroaica..si comentariu era..nu au vazut fundurile din San Francisco ![]()
A trecut si we...cu multa bicicleta...vreo 4 km..pe zi ..de Luca zic..asa ca simbata la 8 l-am obligat sa se culce...Ocazie cu care am vazut un film..ce m-a convins sa nu port in veci..diamante..indiferent cit de mici ![]()
Felicia fi optimista!
Roxana ce povesteste Pat de la Bucale? :)
Ioana ai incercat masca? Eu da..si nu stiu cu ce sa dau oul jos:))))
Andries asteptam poze..
Gabi ma bucur de vesti...Stefan o sa fie cel mai fericit daca este baiat!
Daria ..niste papusi..
Carmen merci de complimente!
Cristalinule pe unde umbli?
Alice ce telegrafica ai fost azi....iar traficul?:))
Nora__ spune:
Olivia...ia baga niste bucutze de San Francisco...apoi ma duc la husband si ii dau budigaii jos si compar...daca nu se incadreaza in standarde...a pus-o
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
[bai, io-s defecta daca mi-a esit din prima? sa vedem la sotz :))
Stiu si io...sotzul ce spune?
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006-------------------------
szivarvany spune:
Intru rapiiid:
Eli - ooo, ce bine ca ne scrii, va pupam cu muuult muuult drag ! Sa intri mai des, te rooog !!!
Lia - io te iubesc mult, nu poci zice nimik de rau, sincer !!! Sanatate la voi toti !
Giulia cand e acasa face de toate: taie hartii, picteaza, coloreaza, danseaza, se imbraca si dezbraca, ma coafeaza, se da cu tricicleta, din`astea.
Nora - daca ai sughitat azi, te-am gandit mult. Pupici la voi !
Rox - sper ca esti bine, da ?!
Kim - pfoai ce te-ai rasfatat cu un film :-) Felicitari ! Si felicitari pt miscare ! Asta da !
Ema - multa sanatate la voi !!! Pupam burtik !
Pako - astept si eu vestile bune de la doc !!!
AndreeaP - ce frumos e Pupi, un dragalas si un frumos ! Bine zic fetele , sunt de acord cu ele ! Si felicitari pt kg in minus !!! Trimite-mi ambitie :-)
Gata, fug sa vad ce face fi`mea. O seara frumoasa tuturor !
O zi buna la fetele de peste ocean !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Nora__ spune:
Dario...n-am sughitat...doar am stranutat...se pune?![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
kim222 spune:
Noricel ai uitat sa mentionezi...de care sa trimit..de homo...de bi..sau de hetero...avem de toate pt toti ![]()
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by kim222
Noricel ai uitat sa mentionezi...de care sa trimit..de homo...de bi..sau de hetero...avem de toate pt toti
Conteaza?Fund sa fie...si mai ales,frumos,bombat...alea,alea...
loooooooool...o expresie aiurea mi-am amintit: sa fie un fund 'destept'....looool
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006-------------------------
pako spune:
Lia, eu am o rana pe col de 7 ani...am facut tratamente iar cand eram pe punct s-o cauterizez am plecat in Germania.Da am citit si eu pe net ca testul poate fi anormal atunci cand ai hpv...de aceea vreau sa mai repet papanicolau si sa-l fac chiar in zilele8-12 de la ciclu...si bineinteles ca am ales o clinica unde are si laborator caci pap-ul ce l-am facut a fost putin cam dubios pt. mine(l-am facut la ginecologul meu din tm-aljobori florica, daca o stii unde venise dr.ce facea analizele astea la cabinetul ei cu trusa de scule-adica ambulant)
Din fericire pt. noi ne-am mutat in Pitesti unde suntem mult mai aproape de parinti...imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem in tot timpul asta
Roxana,mi-ai dat o veste buna...nu m-a informat de treaba asta...dr. mea nici nu mi-a spus ca poate fi un test anormal chiar m-a speriat spunandu-mi ca daca nu rezolv imediat "ma duc pe partea cealalta"...adica mor, asa am inteles eu din expresia asta.Vineri ma duc la o clinica in Bucuresti pt. a vedea si ce fel de tulpina e.
Andreea mea s-a smecherit...cand vede ea ca o cert incepe sa planga, se baga in poala mea si printre lacrimi ma intreaba "acum ma mai iubesti??" ...ma terimina pur si simplu,o pup de mii de ori ca sa-i treaca...si ei si mie supararea.
kim222 spune:
NOra absolut..destept trebuie sa fie!:))
Felicia ceva de genul asta face Luca...mom..are you happy?
..ce sa mai zici..smecheri de mici..
edit ..elicia si daca este HPV..nu-i asa mare problema..chiar si daca ai radcinile in cauza...ele ar putea ipotetic sa se transforme..deci ipotetic..In plus sa nu uitam erorile de laborator..