Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dragelor nu reusesc sa va prind din urma, desi sunt in vacanta nu am 2 minute libere...e cam greu sa nu fii la tine acasa, toata ziua stau cu gura pe alex sa nu distruga casa oamenilor, in casa trebuie sa stam pana pe la 11.30 ca e frig, apoi afara pana la 2, masa, papa si nu stiu cum trece ziua.suntem la 1000 m altitudine si alex doarme ca ursul la pranz, trebuie sa-l trezesc in fiecare dupa-amiaza ca sa mai aiba chef de somn si seara si uite asa trece ziua.
Am fost la bai termale intr-o statiune foarte frumoasa, am vazut o multime de caprioare si cerbi si un urs pe drum, peisajele sunt superbe, piscina era afara unde erau 0 grade, iar apa avea 35 grade.O minunatie, mi-era asa frica sa-l bag pe alex din cauza unei posibile raceli...da de unde , avea o tuse de la laringita, acum nu mai are nimic.Yannis a dormit cuminte in carut pe mal, nu s-a miscat de la aerul ala tare.Nu va spun ce curata apa, ce facilitati si ce peisaj in jur.

Iete si niste poze: http://travel.webshots.com/album/561258887sQWYEQ?vhost=travel.

sper sa reusesc sa recuperez usor usor, dar si eu cad lata la 10-11 seara maxim, de abia il astept si pe tati sa ma mai elibereze.Si de cand stau zi si noapte cu alex e sub fusta mea pentru orice, deja mi-e teama ca acasa nu voi mai scapa de el nici la baie.El e fericit evident, mai ales ca dormim in aceeasi camera.Si nu mai spun de joaca ca ma are la dispozitie cand vrea el.

Sper sa fie toata lumea sanatoasa, in clima asta noi suntem, ni s-au uscat si mucii, din punctul asta de vedere e minunat.

pupicei

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
"LA MULTI ANI" Kenzo!sa cresti mare,sanatos si cuminte.Bits,sa fiti fericiti
Miki,ce vacanta......arata bestial piticii tai.Mai,cat are Yannis?pare asa mareeee.Distractie placuta in continuare...si vreme buna.
ref.la timp petrecut cu piticii...eu una petrec destul de mult.dar....uite,de ex.aseara am inceput sa-i citesc "Cenusareasa".cat credeti ca a rezistat?5 min..nu are rabdare deloc!Plus ca daca-i spun sa numaram...nu vrea atunci.peste 5 min da,dar nu cand ii cer eu!Si multe alte exemple.Recunosc ca nu am incercat inca acuarele,plastelina(mi-a mila de peretii proaspat zugraviti..).dar creioane da.si deseneaza un pic,dupa care..gata.
Si recunosc ca-n ultima vreme sunt tareeee obosita seara.Efectiv imi vien sa zac in pat.Cu greu reusesc sa ma urnesc sa fac ceva
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Cicisor multumesc mult!Astazi nu ne serbam ci doar mergem la restaurant,iar maine ne vin copilasii.Ken si-a primit de aseara cadoul sau mai bine spus am mers impreuna sa-l cumparam(noi am vrut sa-i luam bicicleta dar i-au cumparat-o bunicii).ne-am dus la Toys'a'rus si fugea de la o jucarie la alta.ba ca vrea asta ba ca vrea aia,pana la urma si-a ales o pista de masini Shake and go de la Fisher Price.vreau sa spun ca e inebunit dupa ea.

astazi am avut si noi interviu pt gradi de testare a nivelului de cunostinte.a primit calificativul foarte bine si mi s-au umplut ochii de lacrimi caci am realizat cat de important e sa-ti pregatesti micutul pt viata.am facut si eu ce am putut si ce am considerat ca e bine sa stie si uite ca nu a fost in zadar.

fug ca am tortul in cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

KEN sa cresti mare, sanatos si mereu inconjurat de cei dragi. Bitsone si ptr mami.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kenzo

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani KENZO! cu sanatate, multe bucurii si impliniri!
Felicitari pentru calificativul de la interviu!

Octavia, sa-ti iasa tortul bun si frumos si sa va bucurati de ziua asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Tanammmmm!

LA MULTI ANI, KENZO, SA CRESTI MARE, SANATOS SI FERICIT!
TE PUPICIM CU DRAG SI ITI DORIM PETRECERE FRUMOASA!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miki, ce poze frumoase!

Are Yannis niste pozici in care seamana perfect cu fratiorul lui cand era mic!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

KENZO

Sanatate, fericire, sa aduci numai bucurii parintilor!... Multe zambete si vise implinite...

MIKI... am vazut pozicile... ce baieti frumosi ai.... Alexander arata tare bine... a crescut... si se vede ca i-a prins bine aerul... ce bujori are in poza 'dupa zapada'... Yanis... imi vine sa il zmotocesc , iar tu esti o frumoasa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI KENZO!!! ....sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit, sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput