Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

try ce haioasa esti cand povestesti ...desi parca te vad cat esti de serioasa incercand sa-i faci educatie piticului cand se urlaceste dupa ceva

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

cum spuneam monica, mai mult detasata, decat serioasa, deja nu ma mai misca cand il aud cum urla de la lovituri datorate neatentiei lui. daca ma dau de ceasul mortii (ceea ce oricum nu mi-e caracetistic) nu fac altceva decat sa-i sporesc crizele de plans sau sa-l fac sa-si planga de mila cand se loveste. Ori trebuie sa inevte sa fie barbat si sa n uma ischielalaie din orice lovitura. mai, nu stiu, dar cand era mic, nu zicea nici pas cand se lovea, doar cand se lovea tare, apoi a crescut, a inceput sa invete ce inseamna mila si ca loviturile atrag dupa sine si mila celor de jur (asta in mare parte gratie maica-mii) si de mutle ori cauta acum mila mea cand se loveste, ori eu numa imila nu vreau sa-i ofer cand se loveste din propria-i vina, vreau sa inteleaga ca orice fapta ce-o face are repercursiuni si ca el e singurul care se poate "ajuta" sa nu se mai loveasca.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, acum deja ai experientza nu te mai lasi enervata cu una cu doua ai lectia invatzata

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Alex de TRY

Miria Damiana de Miria

Luca-Matei de Ylilimic

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by paxela

am trecut cu bine de priima zi de gradi, era chiar uimita educatoarea, ca de fiecare cioara isi lauda puiul cai mai alb, cum sa creada cei ziceam de fimiu, cica a venit chiar cu teama ce o sa zica colega, dar au fost amandoua placut surprinse, sa descurcat perfect, nu au avut probleme cu el,mi raportat chiar ca este mai descurcaret decat altii de 4 ani din grupa, va dati seama cat sau umflat penele mele

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Silviu... felicitari... sa o tii tot asa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Felis, ce mai faceti voi? ma bucur ca ai mai "trecut" pe-aici si astept poze de la petrecerea Mariutei sa va revad

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cre' ca asat e singura metoda ca sa n uajung isa o iei razna, trebuei sa te detasezi, e si asta o forma de aparare.

Multumi tare frumos pentru urarile voastre, mi-au mers la suflet, mai ales ca am devenit mai sensibila zilele-astea fiind in apropierea zilei de nastere a lui alex. E un bun prilej de a-mi reamitni ce minune mare sunt acesti copii pt mine si sa nu scap din vedere ce e important si sa ma pierd in amanunte si delatii care sa-mi umbreasca fericirea de a fi mamica.

Si-acu' sa ma apuc si eu de urat ca acusi tre' sa plec acasa si nu mai am timp de 'nic (vorba moldovenilor).

La multi ani Damianei, sa creasca mare si sanatoasa, sa fie plina de viata si verva si sa va umple sufletele.

Bitsone, tortul a fost super, eu am toata stima pt mamicile care fac tortuletul singure, indiferent daca arata sau nu profesionist, munca aia acolo depusa pt mine aduce cea mai mare bucurie, eu m-am simtit oarecum nesatisfacuta ca am cumparat tortulet de-a gata, dar de la anu' sper sa intru iar la torturile de casa si sa ma aventurez si eu ca voi sa fac ceva inedit. Asa ca vruuum, vrrruuuuum, sa traisca msinuta lui Bob the builder.

Pe mariuca o urez mai incolo, chiar daca si-a facut petrecerea acum. O pupam si ne bucuram sa auzim ca atatia copilasi s-au simtit bine acolo. Off, ce visez si eu ca o sa ma intalnesc vreodata cu voi... Oare cati ani or avea copii nostri atunci?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Am deschis

CAPITOL NOU

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput