Am citit ca antiperspirantele ce contin aluminiu favorizeaza cancerul de san si ca epilarea axilara recomandata este cea mai putin brutala, adica cea facuta cu ceara sau crema...
Mi-am verificat antiperspirantul si am vazut ca are in compozitie aluminiu....si am fost f uimita mai ales ca este de la o firma (Am..y) care se lauda cu produsele sale ffff bune, ecologice s.a.m.d....
Acum nu stiu ce antiperspirant sa imi iau, mai ales ca eram f multumita de roll-on-ul meu....
De epilat ce sa mai spun? Ca eu ma epilez si la axile cu epilatorul electric care cica nu prea este bun in zona axilara...
Ce parere aveti?
Subiectul a mai fost discutat
aici
si aici
si aici
si aici
si aici
Poate gasesti ceva folositor..
si eu stiu acelasi lucru despre antiperspirante
si nu le mai folosesc
am descoperit un deodorant parfumat de la Adidas alb cu auriu (costa 10 ron in Auchan) si miroase bestial
numai cu ala imi dau la subrat
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Si in aer sunt produsi nocivi, care pot induce mai mult sau mai putin cancerul, acum sa nu mai respiram.
si cremele de epilat contin o gramada de chimicale, asa ca nu cred ca este cea mai gentila metoda de epilat.
si alta la mana, sunt numai blah-blah-uri, ca firmele care spun ca nu folosesc produse nocive, sasi vanda produsele 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Daca esti interesata de o alternativa, poti gasi un roll-on in farmaciile Sensiblu. Se numeste "Balsam deodorant - Aluminium Free / Alchohol free" si este produs de SebaMed.
Protejeaza de dimineata pana seara.