Omul saptamanii - Mihaela Radulescu

Omul saptamanii - Mihaela Radulescu | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Recunosc ca sunt o fana a ei...nu leg acest lucru de cum arata, cum se imbraca si de ceea ce face ea...toata activitatea si mai ales aceste actiuni de ajutor, care nu sunt putine la numar.

Acum mai mult ca alta data, asa cum au scris si cei de la EVZ, este OMUL SAPTAMANII.

Ar fi bine ca in fiecare saptamana sa declaram un om al saptamanii.

Si mai spus ca tot omul saptamanii ar putea fi declarata si Witchie...referitor la fetita Lianei Stanciu

http://www.evz.ro/article.php?artid=328475

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Din pacate oamenii din mass media abuzeaza de sentimentele noastre si-si folosesc puterea mediatica in interes personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Din pacate oamenii din mass media abuzeaza de sentimentele noastre si-si folosesc puterea mediatica in interes personal.

Daca ar fi asa ...mai conteza???Atata timp cat exista posibilitatea ca o viata sa fie salvata?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;

Mergi la inceput

Aici nu este vorba de copil ci de omul saptamanii.
Este usor sa pui in fata drama unui copil pentru a te apara de oprobiul opiniei publice. Cand in lumea vipurilor unii le cumpara copiilor chilotasi cu cristale Swarovski, altii isi fac meganunti cu o mie de invitati, sau isi mangaie o data pe an propriul iaht ancorat in portul Tomis, este blamabil ca aceste vipuri care toaca carute de bani, nu pentru a construi ceva ci pentru a-si hrani orgoliile cu luxuri inutile, cad in genunchi cersind mila publica atunci cand norocul le intoarce spatele.
Omul saptamanii pentru ce??? Oare cand isi va regasi societatea romaneasca modele cu adevarat demne de urmat? Caci de vreo 20 de ani ni se tot flutura doar pseudomodele, imagini cosmetizate in culisele televiziunilor sau in redactiile ziarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

eu as zice sa fie declarati toti oamenii care au participat cu bani si intiativa la adunarea sumei necesare , drept oamenii saptamanii .

Mergi la inceput

Eu as propune sa fie declarati oamenii saptamanii doar anonimii care au donat bani. Asa cum soldatul necunoscut este cel mai mare erou intr-un razboi, la fel donatorul anonim merita din plin recunostinta si laudele tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Sunt de acord cu Capcaunul in ceea ce priveste calitatea modelelor produse de societatea romaneasca in ultimii ani. Nu ma pronunt in legatura cu propunerea EVZ, dar sa recunoastem: daca nu s-ar fi implicat MR (sau orice alta persoana publica), am fi comentat, daca s-a implicat, iar comentam. Hai sa fim seriosi, eu nu cred ca Raduleasca mai trebuie sa demonstreze ceva cuiva. A facut acesta campanie din inima, iar ceea ce conteaza cel mai mult este rezultatul.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Sper sa nu se supere autoarea, asta e un comentariu de pe evz.ro:
"Avem aici un exemplu de intrajutore intre VIP-uri. Familia Stanciu are o situatie materiala foarte buna, masini de 30.000Euro, casa de peste 150.000 Euro, etc. De ce tocmai ei apeleaza la mila oamenilor? Nu era mai bine sa fi fost ajutat o familie sarmana? Familia Stanciu putea sa se imprumute la banca, sa vanda o masina sau sa ceara o suma partiala, insa nu toti banii de operatie - 100.000 Euro."

Nu e nimic rau (ba e chiar f frumos) ca membri ai aceleiasi profesii se ajuta intre ei; numai ca nu e caritate si deci nu e nici omul saptamanii. In afara profesiei toata chestia e discret imorala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

de,chestia asta cu ´´omul saptamanii´´ este atat de...damboviteana,incat chiar ma lasa rece.

Mihaela Radulescu nu avea oricum nevoie de acest titlu onorific.ea a demonstrat de mai multe ori seriozitatea cu care se implica in actiuni caritabile.As spune ca e o chestie de compensatie la ea: celebritatea o ajuta enorm sa deschida usi si constiinte pentru un gest nobil,iar gesturile nobile o ajuta sa-si pastreze renumele de vedeta careia ii pasa.
Sincer eu consider ca ea este un exemplu pozitiv printre atatia altii.Numele ei are rezonanta si se foloseste de el atat pentru reclama cat si pentru fapte bune.

Cat despre micuta Teodora,saracuta de ea,sa-i dea Dumnezeu sanatate!

ladyJ

Mergi la inceput