Sa imi explice si mie cineva...
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
fara lupta ......nu cred ca se poate sa ajungi la acel sfarsit......intradevar exista un inceput si un sfarsit in tot si in toate dar din pacate pentru unii sfarsitul e prea abrupt crunt si de neinteles, pentru mine in ziua de azi neintelesul e altceva......oare cum oamul a cucerit universul, investeste atata efort si bani in arme, razboaie .... suprematie putere, dar nu reuseste sa doboare sa gaseasca leacul 100% vindecabil al acestei boli crunte mal, oare lumea asta nu ar fi altfel daca in loc sa facem arme din ce in ce mai sofisticate mai avansate cu care culmea ne omoram intre noi.....mai bine .... acesta risipa de energie care se face in slujba raului sa fie directionata spre ceva mai bun!
Leacul impotriva molimelor, pentru mine canecrul e molima, si prea multi sau din ce in ce mai multi sufera din cauza ei!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Karina spune:
Cred ca de scapat n-ai cum sa scapi, dar citeste articolul de mai jos, poate te ajuta
http://www.hotnews.ro/articol_88152-Cancerul-este-necrutator-Top-9-cai-sa-l-faceti-sa-va-ocoleasca.htm
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Deborah77 spune:
Masectomie preventiva??? Mama mea a murit de cancer la san. La fel si matusa ei. Deci....sabia o am deasupra capului. Dar masectomie preventiva????
danaA spune:
Stefan al meu, a fost diagnosticat cu Meduloblastoma PNET--adica o tumoare pe creier, cand avea 15 luni. Era un baby. Intrebarea asta DE CE? , nu m-a lasat sa dorm nopti intregi si mi-a macinat sufletul multa vreme. Inca nu am gasit raspunsul si am incetat sa-l mai caut. Dar stiu ca dupa aceasta experienta apreciez viata mult mai mult si ne bucuram de fiecare moment petrecut impreuna si speram sa avem aceste momente inca cel putin 80 de ani de acum inainte.
Stefan are acum 3 ani si 5 luni si e un copil perfect normal cu o viata aproape normala. Spun aproape pt ca MRI-urile pe care tre sa le facem regulat ne doboara pe toti inclusiv pe el, pt ca e baiat mare acum si constientizeaza multe si stie ce se intampla si consider ca aceste controale nu ar trebui sa faca parte din rutina unui copilas.
Si eu cred cu tarie ca in natura trebuie cautat leacul pt aceasta cumplita boala.
Momentan Stefan mananca doar mancare biologica--de fapt la noi in casa se mananca doar organic si incerc sa-l feresc de cat de multe lucruri daunatoare pot, dar cateodata nu este posibil. Nu stiu de unde a aparut aceasta boala, pt ca noi nu avem antecedente in familie, sau cel putin nu la generatiile care le stim.
Dra visez si eu ca si Aida si ca multi alti parinti, la ziua in care se va gasi un vaccin sau un tratamnet simplu si 100% sigur pt aceasta boala si copilul meu sa fie inafara oricarui pericol.
Deocamdata medicii il considera un supravietuitor si mai asteptam inca 3 ani pana sa fie declarat cancer free.
Si inca ceva foarte importanr: CREDINTA in Dumnezeu este ceea ce pe noi ne-a salvat si stiu ca Dumnezeu a avut un rol foarte important in faptul ca Stefan e un supravietuitor.
Sanatate multa!