osna - bucatareasa sefa
cred ca a venit cazul sa o rugam pe osna sa se ocupe de bucataria noastra. trebuie sa recunoastem ca are retetele cele mai grozave - in orice situatie.
Pentru parinti... despre copii!
Raspunsuri
osna spune:
ma simt de-a dreptul onorata.multumesc!
dupa ce vin din vacanta o sa va spun multe retete noi!
Adela spune:
Stiti cum se spune ca dragostea trece prin stomac. Io mi-am recucerit barbatu` cu retetele de aici .... Cat despre mine ..
Osna felicitari! meritai de mult coronita
Adela & Julia (1 an)
Arhistefy spune:
Excelenta ideea! Mai ales ca retetele date de Osna sunt gata "prelucrate", adica stim exact cum trebuie sa facem sa ne iasa ceva grozav sau cum sa ne ferim sa gresim. Mai ales ca da, asa este, dragostea trece si prin stomac.
Mihaela
Arhistefy
Laura Takacs spune:
Ma alatur fetelor cu laudele la adresa ta, Osna, am incercat cateva retete care le-ai postat si au iesit excelent.
camelia-daniela spune:
Felicitäri OSNA !!!!
Am stat cu inima cit un purece, sä nu mä aleagä pe mine!!!!...cä eu sint un antitalent in bucätärie!!!....pfuiiii...am scäpat ca prin gaura acului...
Dar cu toate astea, sotul mä mai iubeste!!!...nu stiu ce fel de stomac o avea el, dar zice mereu cä e bun!!!
Pupici,
Cami.
P.S. Pot sä mai contribui si eu din cind in cind, cu cite o retetä de präjiturä care nu iese niciodatä bine????
alba spune:
quote:
Originally posted by camelia-daniela
Felicitäri OSNA !!!!
Am stat cu inima cit un purece, sä nu mä aleagä pe mine!!!!...cä eu sint un antitalent in bucätärie!!!....pfuiiii...am scäpat ca prin gaura acului...
Dar cu toate astea, sotul mä mai iubeste!!!...nu stiu ce fel de stomac o avea el, dar zice mereu cä e bun!!!
Pupici,
Cami.
P.S. Pot sä mai contribui si eu din cind in cind, cu cite o retetä de präjiturä care nu iese niciodatä bine????
CAMI,DU BIST DER ABSOLUTE "MEGAHAMMER"
Muuuuuaaaahhhh
OSNA FELICITARI si concediu placut in Romanica !!!
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
Alina spune:
Felicitari Osna!
La cit mai multe retete...eu vreau din alea usurele si cu putine calorii!!
Alina