*** LA REDOUTE *** (58)
Raspunsuri - Pagina 17
felicia74 spune:
Voi ce intelegeti de aici, e si carutuk in set?
http://www.laredoute.fr/vente-set-promenade-pour-poupee-lissi.aspx?productid=324129563&documentid=201207&categoryid=22935631&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
da, e si carutul.
stiu sigur pt ca a vrut o prietena de-a mea sa ia setul ala si chiar i-am intrebat ce dimensiune are carutul si daca e reglabil pe inaltime, daca te intereseaza scobesc dupa mailul ala si-ti dau dimensiunile.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
pai nu l-a mai luat? Daca da, sa-mi zica daca e multumita. Pe mine ma cam bate gandul
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Graviduta spune:
Fetelor, am o propunere, ca tot mai intreaba cate o fata cum e cu diverse produse LR: sa facem un subiect separat "Produse LR" sau ceva de genul asta, unde sa postam strict produsele primite de la LR si parerile noastre. Mi se pare mult mai simplu decat sa stam sa cautam in paginile din urma (care mai contin si alte lucruri - chargeback, etc) sau sa asteptam raspunsul celor care au cumparat produsul despre care intrebam si despre care deja si-au exprimat parerea. Eu am o comanda pe drum, deci nu pot posta despre ea, dar va pot spune despre cele 3-4 produse pe care le-am luat in august (sunt de toamna-iarna-...primavara ). Ce ziceti?
Alina si Mara (27 iunie 2007)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Fetelor, am o propunere, ca tot mai intreaba cate o fata cum e cu diverse produse LR: sa facem un subiect separat "Produse LR" sau ceva de genul asta, unde sa postam strict produsele primite de la LR si parerile noastre. Mi se pare mult mai simplu decat sa stam sa cautam in paginile din urma (care mai contin si alte lucruri - chargeback, etc) sau sa asteptam raspunsul celor care au cumparat produsul despre care intrebam si despre care deja si-au exprimat parerea. Eu am o comanda pe drum, deci nu pot posta despre ea, dar va pot spune despre cele 3-4 produse pe care le-am luat in august (sunt de toamna-iarna-...primavara ). Ce ziceti?
Inainte de rascola din 2007,a functionat pe prima pagina o lista cu produsele si parerile,dar a fost stearsa cand ne-am luat gandul de la LR,in vara.
Bratu Monica spune:
Din pacate eu nu ma pricep sa fac treaba asta.Dar ideea Gravidutei e super.Ne uitam acolo si stiam din start daca merita sau nu.
dar cine vrea sa faca asta iar?
Monikka
Jasmine spune:
credeam ca numai mie mi se pare ca de ieri pana azi au crescut preturile pe LR.Nu ma refer la un produs anume,toate preturile parca au sarit in sus.Cica la Aubaines sunt reduceri de 55-65%,dar preturile finale sunt maaari!
addya spune:
felicia, nu l-a mai luat pt ca este un carut prea mic pt fetita ei care are 8 ani si e inaltuta.
eu vreau sa iau asta pt gugu, cadou de 2 ani
http://www.laredoute.fr/vente-puppy-grandit-caniche-mattel.aspx?productid=324134534&documentid=419507&categoryid=23177666&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
cred k m-am prostit de tot
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Inainte de rascola din 2007,a functionat pe prima pagina o lista cu produsele si parerile,dar a fost stearsa cand ne-am luat gandul de la LR,in vara.
Da, stiu despre linkurile despre prima pagina, dar ma gandesc 1) sa nu ne lungim prea mult cu postul de inceput la fiecare capitol si 2) poate exista pareri distincte despre acelasi produs (in acest caz, e mai greu sa le treci pe prima pagina). De-aia propusesem un subiect separat, iar in primul post din fiecare capitol sa fie o trimitere catre subiectul cu produsele LR. Asta daca sunteti de acord. Daca nu, ramanem la linkurile de pe prima pagina.
Lorenza spune:
Din partea mea,sunt de acord,dar nu cred ca o sa accepte administratorii forumului doua subiecte pe aceeiasi tema.