***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 18
Vali5 spune:
Liviana, La multi ani pentru Bogdanel! Sa-ti traiasca puii, sa fie sanatosi, fericiti si mereu inconjurati de dragoste!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
petit_ange spune:
Buna dimineata,
am vazut si eu emisiunea de la Euforia. Felicitari Oana, sper ca o sa te ajute Mihaela, Ioana si Corina asa cum au promis. Sincer, nici mie nu mi-a placut de Corina, adica mi s-a parut prea teoretica si foarte putin practica. In schimb Mihaela mi s-a parut mai hotarata sa puna umarul sa ajute pe Soniuta.
Pepsi ma bucur ca ai vazut pozele si ca ti-a placut de ingerasul meu.Sa ne mai povestesti de aquabebe. Cate grade are apa? Ce presupune aquabebe? gimnastica in apa pt bebe? inoata?
Roxicucu cum mai sunteti?
Chrisce mai face Daphne?
Andrada unde ai disparut???
Motannel nu prea pot sa te ajut cu cerealele pt ca eu inca n-am inceput sa-i dau, inca studiez problema dar cred ca o sa aleg Nestle.
Azi dimineata dupa ce ca nu mai mancase de aseara, deci de 10 ore, Isa de abia a binevoit sa manance cam 100 ml de laptic ... Chiar nu stiu ce sa-i mai fac sa aibe si ea pofta de mancare!
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Vali 5 i-am transmit pupicul la Isa si ea ii trimite unul la Andrei.
La multe lunisoare pt Bogdan de Liviana!
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
lbelciug spune:
Vali5, Petit_ange, multumesc frumos pt urari!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
ramona7 spune:
Alexandru Stefan de Michelle35, Bogdan de Lbelciug, Eden de Eda
kay, nu am vazut emisiunea. Noi suntem fenomen paranormal. Nu avem tv. Doar daca este vreo inregistrare pe net?!
Sa aveti o zi frumoasa!!!. Revin daca am timp, ca sunt la lucru.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
tamaraspt spune:
Hello mamicilor! Ce mai faceti? Vad ca printesele si printi vostri au crescut mari si sanatosi.
Dupa 4 luni ne-am intors si noi definitiv acasa, am stat la tara, undeva la munte spre Cheia si am venit in Bucuresti doar pentru vacinari. Definitiv este relativ pentru ca la primavara/vara vom pleca din nou pentru ca nu se compara aerul de munte cu cel Bucuresti.
Matei este bine, avem 5 luni si peste 7kg, dar suntem si foarte lungi, acum cred ca are vreo 74 cm sau mai mult ca trebuie sa-i schimb din nou garderoba
Am inceput diversificarea la 4 luni, am vazut ca ar fi controverse legate de ea, ii dau cereale seara, brinzica lactica cu fructe dimineata si la prinz supa de legume. Si maninca destul de bine.
Si cum nu totul poate fi perfect, noi avem probleme cu somnul, si ziua si noaptea. Nu cred ca reuste sa stringa mai mult de 10-11 ore de somn pe zi. Ziua doarme in repreize de 30 minute - parca are ceas, dupa 28 de minute se foieste si apoi se trezeste. Este obosit se scarpina la ochi dar numai sa nu incerci sa-l culci, face scandal. Nu vorbim ca m-am cocosat incercind diverse metode de adormire, dar cel mai mare succes are mama cu adormitul pe perna. Stiu nu este bine leganat si ar trebui sa adorma singur, dar dupa multe zile de incercari nu am reusit decit sa-l obosesc groznic si nici un succes.
Iar noaptea se trezeste de n ori pe noapte si asta de vreo luna, inainte se trezea de 2-3 ori si in loc sa renunte la masa de noapte a inceput sa se trezeasca foarte des si mai nou de la 4 la 5 are chef de joaca. Am asteptat sa venim acasa sa vad ce pot face, acum mai avem si schimbarea de ora. Se culca foarte devreme, dar dupa 30-60 minute se trezeste prima data. Trezitul nu dureaza prea mult, daca ii dau putin ceai in primele ore este ok, se culca la loc. Dar dupa ora 2-3 vrea sa suga si daca ar putea dormi la sin ar fi perfect.
Deci inca il mai alaptez: toata noaptea, iar ziua nu suge foarte mult.
Iar seara inainte de culcare ii dau formula - inainte ii dadeam doar ca completare la sin, acum ii dau numai lapte praf.
Voi incerca sa citesc din urma si apoi va mai scriu, vad ca ati fost harnicute. Mi-ati lipsit asa de mult
Kay aseara nu te-am putut vedea aseara, sper sa o fac astazi cind este in reluare emisiunea.
Tamara & Matei
Alyna24 spune:
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI!
Bine ai revenit, Tamaraspt.Sa-ti traiasca pitikul!
Noi acum papam si ne pregatim sa iesim afara ca e soare.
Intram mai tarziu.
O zi minunata va doresc!
PS:Vroiam sa va spun ca sotul meu a gasit o portita de scapare si nu mai pleaca in team-building!Uraaaaa!Deci...chiar nu vroia sa plece, dragutul!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
scuze daca am fost off topic, dar ma gindeam ca poate interesa pe fiecare, daca nu, sterg si-i dau lui paflo pe pm. ca de multe ori ma simt prost ca scriu mesaje lungi
Flavia, stai linistita ca eu cred ca suntem cateva, daca nu toate, care iti citesc postarile despre subiectul asta. Sincer, eu nu prea am fost pe faza de la inceputul discutiei si nu prea inteleg despre ce este "dezbaterea" , poate imi dati si mie mura-n gura concluzia voastra. Asa ca la bebei , ca sa nu zic altceva.
Apropo de diversificare, vedeti ca a iesit un numar special al revistei "Mami" care se refera la alimentatia copilului intre 0 si 6 ani. Mie mi s-a parut interesant.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
vas spune:
Ceau, fetele.
Mi-am culcat printesa si intru 5 minute sa va scriu.
Kay, am vazut si eu emisiunea.Te-ai descurcat super, dar chiar daca tu esti draguta si o lauzi pe Corina sa stii ca daca nu erai tu nu ma uitam la emisiune. De fapt cred ca e prima oara cand ma uit de la cap la coada. Am aceeasi parere ca si Pitica. Nu e profesionista si ii e frica sa se implice personal in astfel de probleme. Nu e ca Mihaela.
Tu ai fost super, te-ai descurcat superb.
Si inca ceva, am trimis mesaj si nu a aparut pe ecran deloc.
Bine ca e bine Sonia si sunt mai multe sanse acum sa fie si mai bine.
Paflo, bine zici de hamurile caruciorului, eu am uitat de ele.
Gravidutza, mersi de sfaturi.
Ali24, sa stii ca si eu am cumparat cereale cu lapte , ca nu am chiar atat incat sa mulg de la mine, de fapt nu am pompa si la mana iese putin. Inca nu i-am dat sa pape, azi incercam.
Florentina, cred ca patutul ei si caruciorul vor ramane singurele optiuni unde sa stea.
Motanel, parca ma vedeam pe mine cand ies afara cu Eliza. Dupa ce ma trec toate apele pana o imbrac, mai cobor si caruciorul cu tot cu Eliza in el 2 etaje,(imaginati-va ca e jumatate din mine carutu) ies din scara ca nu e chip sa mai stam pe loc, si incep sa ma aranjez printre blocuri. Imi bag hainele in pantaloni la loc, imi asez parul, ma uit ce papuci am in piciore, ca ma plecat cu cei de casa o data si nu stiam de ce merg asa ciudat, si pana ajung la strada principala sunt echipata. Cate sacrficii, cred ca daca m-ar filma cineva as rade singura de mine.
Ella, am ras de faza cu sora ta si soacra. Lasa ca si numele tau e dragut. Mie chiar imi place.
Ma duc sa ma echipez pana se trezeste sa mergem sa-mi platesc impozitul ca ma arata cu degetul, chiar eu care lucrez acolo nu platesc???!!!! M-a oprit pe strada o colega sa-mi spuna ca apar pe lista de neplata. Deci... vreau nu vreau ma duc sa las banii acolo.
Pupici la capsuni.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
piticasigogosica spune:
Buna
La multi ani Bogdanel!
Eu tocmai am terminat sedinta de masaj....super!!!Asa ca ma simt relaxata sa ma apuc azi de bucatareala.Abia maine plecam la munca .
Cosmin papa si supica si suculet de mar(cantitati mici),insa S-A CONSTIPAT?Si voi ati patit la fel?de la ce oare?
Ma duc sa gatesc,revin