Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Inaa, imi pare tare rau. Sper sa se rezolve...spune-ne si noua despre ce banca e vorba...sau macar da un indiciu, daca nu vrei sa spui

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Innaaimi pare rau. O data am patit-o si noi, cineva ne-a folosit un credit card sa-si cumpere ceva de 500$ in Toronto, Canada de la un magazin de electrocasnice. Banca ne-a crezut pe cuvant si ne-a returnat banii. Singura solutie e sa-ti verifici mereu contul, din pacate.

Off topic pentru cine e interesat:
Pentru plati pe internet cu credit cardul exista solutii. Sunt mai multe banci la care iti faci cont clasic, apoi iti faci cont cu user si parola pe site-ul bancii si de cate ori vrei sa platesti, iti creaza un card virtual fix cu suma dorita, card care expira cand ii zici tu peste 1 zi , 10 zile, etc.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Nuka si trage-o de maneca pe mami sa ne mai viziteze!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

La multi ani Nuka sa fi iubita si fericita toata viata!

Bianca noi acum suntem in Spania din fericire...spun din fericire pentru ca daca eram in Ro nu stiu ce sanse mai aveam de a recupera banii...oricum modul de operare este acelasi pentru ca sunt mai mult decat sigura ca sunt romani...nu stiu dar parca a tunat si a adunat toata pleava in orasul asta(noi facand exceptie) .
si in parculet daca merg cu Noelia daca cineva arunca pe jos o coaja de banana este un copil de roman, daca cineva injura este un roman..si exemplele pot continua...nu stiu parca m-am saturat sa vad doar parti proaste ale neamului nostru si m-am saturat sa se intample sa imi fie rusine sa fiu in acelasi loc cu asemenea "oameni".

scuze ca iar am insirat aici problemele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da, Inaa, cam asa e, din pacate. E-adevarat ca toate tarile au uscaciunile lor dar la noi e invazie curata.
Mamaaa, mamaaaa, ce mai petrece Sma acum!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Helau pipal!
Rup si eu tacerea dupa o mie de ani cu speranta ca nu ne-ati uitat de tot...
Noi ne bucuram de o toamna friguroasa dar mai insorita decat a fost toata vara belgiana la un loc! Si mergem cu mare entuziasm la cresa dar cam fara folos fiindca suntm tot cu scutec si suzeta (sau poate astea intra aici in curicula cresei si nu m-am prins eu - omuletz d-ala de se scarpina nedumerit in crestet)
Traversam perioada "Dapada" pentru nevorbitorii de klingoniana asta este "Alba ca zapada" marele nostru idol - pana cand va descoperi papusa Oana Zavoranu oare?!
Incredibil dar reusim in ultimele luni sa jne ingrasam constant cam un kil jumate in trei luni asa ca am ajuns si noi aproape la o greutate respectabila 12 kg! Avem cositze (tot) blonde si o mama denaturata care a sters contul de pe yahoo si altul nici ca mai faku'
Asa ca nu ne putem lauda.
asa... dupa aceasta prezentare sa trecem la lucruri serioase:
Sma sa-ti fie de bine botezul, Ioana sa-ti traiasca cea de-a doua crestina!
Innaa, bine ca n-a fost mai rau... mie mi-au furat din portofel toamna asta neste romanasi de-ai nostri tot cash-ul intr-un pub si mi-au pus frumusel portofelul la loc in geanta asa ca mi-am blocat toate cardurile just in case ca au retinut datele si de frica ca le-ar putea folosi la plati pe net.
Bianca, vad ca te-ai suparat rau pe cresa aia. Sau e doar din cauza sezonului gripelor si racelilor, ca te-ai hotarat sa-l ti pe Milan acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

(continuare)
tuturor sarbatoritilor ultimelor saptamani, mai un pic si se incheie festivitatile aniversare
Tot asa, sa traiasca mica crestina a Antoanelei!
Si am mai admirat activitatea Kristinutzei (cercul de activitati).

No acuma daca am sarit pe cineva cu felicitarile, masa si dansul, ma iertati si voi.

Ma reintorc in barlogul meu, da' mai viu io pana la primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ina, ce onoare!
sunt suparata da...da mai suparata ca iar nu am nici o solutie cu Milan...bunicile se fac ca nu aud...aventura bona nici nu o iau in considerare. Bine ca intre timp gasesc job-uri faine... ma rog, noi sa fim sanatosi, si sa ma tina nervii cat sa gandesc lucid toata taraseniadeocamdata am creierii plini de muci....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Iote Ina !

Bianca, or sa treaca toate si eu ma gandesc cum sa procedez si imi ies cu virgula de fiecare data. Tudor a incasat-o rau de data asta, are bronsiolita, noroc ca am spus clar ca nu vreau, ca ne faceam cu o internare in spital. Asa ca daca Milan e sanatos, restul se vor rezolva de la sine! Asta de consolare asa .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Papusa Oana o fi cu varianta tatuata?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput