PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

misy, am vazut printesa voastra frumoasa, da' ce putin par are!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Buna dimineata fetele

Am ajuns la 4 acasa. Nunta a fost foarte impresionanta. Am plans mult. Si mama. Inca nu am poze. Am sa pun. Pe sora-mea au furat-o si au dus-o in direct la OTV aseara. Povestea lor de dragoste este impresionanta, iar din punctul meu de vedere asta inseaman dragoste adevarata si devotament. Pe scurt povestea lor

Acum 2 ani pe Barbu Vacarescu la 7 dimineata a fost un cumplit accident de masina. In urma lui 2 tineri si-au pierdut viata, printre ei aflandu-se si fostul prieten al surorii mele. In momentul accidentului ei erau certati, despartiti, dar inca isi vorbeau. Toti erau colegi de servici. Dragos, actualul sot al surorii mele, era in spate. Cei din spate doi baieti si o fata au scapat, el fiind cel mai grav. Pana sa vina salvarea cineva a vrut sa il ajute, dar nu a stiut cum sa ii sustina gatul, el avand fractura. Atunci s-a rupt ceva acolo. A ajuns la Urgenta, a stat in coma 3 zile, a fost transferat la Bagdasar unde a fost operat si a stat 8 luni in spital. Doctorii i-au spus sa fie fericit daca isi va mai duce vreodata cana la gura, isi misca doar ochii in cap. A plecat acasa, locuia la etajul 2, undeva intr-o vila. S-a revazut cu sora mea la parastasul lui Bogdan de un an de zile. Atunci Dragos iesea pentru prima oara din casa dupa un timp indelungat. Cand sora mea s-a revazut cu el, nu isi putea folosi mainile. Dupa acel parastas au petrecut mult timp impreuna, sora mea il vizita, ii ducea filme, prajituri, se strangeau prieteni la el acasa. Incet incet au inceput sa se apropie unul de altul, s-au mutat la mama impreuna, mama mea a sustinut-o mereu si noi la fel. In weekendul acela plecau la mare si el a fost asa de fericit incat a iesit de dimineata afara asteptandu-si prietenii sa termine serviciul sa plece la mare impreuna cu sora mea. Recuperarea lui exista, in momentul de fata se poate folosi de maini nu total dar se poate, se suie si se coboara aproape singur din masina. Se iubesc enorm. El a cerut-o de sotie. A cerut-o si la tata care a fost f emotionat. Acum face sedinte de acupunctura. A inceput sa miste si degetele de la picioare. Probabil ca la un moment dat va merge la recuperare in Franta. Recuperarea va fi grea, dar speram sa aibe sansa asta. Ne bucuram ca le-am putut fi alaturi si ca le suntem nasi. Am fost foarte emotionata si am plans mai mereu.

Multumim fetelor pentru gandurile si urarile voastre.

Mergi la inceput

doniro niic eu nu stiu nimic despre sforaitul copiilor la varsta asta...
ce faci sabina? te refaci astazi dupa nunta???
cristinico...pai tu ne anunti la sfarsitul lunii de revista??? hai ca azi bag nasul si le fac vanzare

intrebare: binaca adoarme doar cu noi in patul mare....doarme in patutul mic dar se trezeste peste noapte si eu nu mai am putere sa stau sa o adorm si sa o pun la loc in patul ei...asa ca spre dimineata e intre noi sau doar cu mine in pat ca fuge sotul...
patititi si voi la fel sau dorm doar in patul lor pana dimineataastept sfaturi fetelor ca ma pregatesc intens pentru bb 2
babee cum ai reusit sa nu fie philip gelos? ma tot gandesc si la problema asta - colega mea care are o sora mai mare cu 2 ani mi-a spus ca ele de mici au fost ff apropiate dar crescute in spiritul de sora mare si sora mica, iar cea mare acum este ca si mama ei...o protejeaza ca ea este sora mica.
imi zicea ca deranjeaza asa pe termen lung
ce parere aveti?
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mie mi-a fost teama sa-i dau fluor, ca stiu ca daca te opresti la un moment dat se umplu dintisorii de carii. Asa ca am preferat sa nu incep.
Mada, Busra e la fel cu bijuteriile- ii plac mai mult bratarile mele decat ale ei, iar in ceea ce priveste posetele se anunta a fi mare fan! Tin sa va spun ca nu-i plac decat posetele din piele, mai ales una de-a mea din piele maro, mare, pe care o ia la umar( ajunge pana jos- deci o taraie dupa ea) si colinda toata casa cu ea; mai face si controlul prin ea- zilele trecute mi-a scos pachetul de tigari de fata cu maica-mea care nu stie ca fumez- l-am bagat repede inapoi si m-am invatat minte sa fiu atenta la ce face.
Cu dansatul la fel face si ea, dar este fan muzica populara romanesca, mai ales cantata de copii(este emisiunea aia pe antena1)- are o palariuta din paie? cu ciucuri pe care si-o pune pe cap de fiecare data cand aude muzica populara( asa a invatat-o matusa-mea) si muzica turceasca, dar sa fie un cantaret tanar si frumos, ca numai asa accepta.

Mergi la inceput

doniro trebuie sa ii dai de mai multe ori pe zi cu apa de mare
ii face ff bine, iar nasul trebuie sa fie permanent curatat de mucisori...am inteles ca se duc in plamani si nu e bine (nu stiu de la persoane avizate)

suzeta noi nu am mai vrut de pe la 5 luni... i-am dat-o pe la 11 luni sa vedem ce face cu ea si a scos-o din gura si se uita la ea ca la un ozn ...a fost super simpatica
eu as fi vrut sa mai suga suzeta ca sa adoarma si ea singurica...

nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Sabina casa de piatra surorii tale si cumnatului! Sa le dea Dumnezeu sanatate si multa forta mai departe! Foarte impresionanta povestea lor.
Nicolica, nu ne jigni, ca suntem mai multe in aceasta situatie! Da' las' ca o sa ne creasca parul si noua!

Mergi la inceput

cristina eu vreau si articolul pe octombrie ...daca se poate (asta daca nu gasesc revista)
mada si eu sunt racita acum, ma ustura rau gatul si chiar am dormit prost azi noapte de teama sa nu fie afectat bebe......offf mamele astea disperate ...
nico

quote:
Originally posted by mada_mxm

Cristina sau fetele care aveti un scanner nu imi scanati si mie articolul si mi-l dati prin e-mail please? Sa citesc si eu? Asta daca aveti si daca se poate.
Eu ma plictisesc, azi a fost urat la noi toata ziua, eu am tot lenevit ca e si Flo acasa si imi permit si eu am facut si nani cat ei au fost la shopping, acuma rontzai niste pitta cu houmous si mai butonez putin si am pus ceva papa la cuptor.
Am fost cam nesimtila azi si am stat toata ziua in pijamale si dupa ce papam si fac baie la fetita intentionez sa fac si eu o baie cu spuma si apoi sa ma bag in asternuturi la nanitz.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Sabina sa-ti traiasca finii si sa le dea Dumnezeu putere si sanatate multa. Ne rugam la Doamne, Doamne pentru o recuperare cat mai rapida si mai completa a cumnatului tau.

Mamanati multi ani cu sanatate. implinirii si cat mai multe satisfactii!

fetelor saru'mana de sustinere, anunt imediat ce am noutati legate de-un eventual bb2

lefat de flor mie mi-a recomandat dr mea sa-i iau pasta de dinti cu flor spunand ca aceea este suficienta. Pana la un an an folosit pastile care aveau D2+flor acum luam vingantol simplu.

O alta prietena a spus ca medicul ei i-a recomandat sa ia pasta fara flor si ii da medicamente separat. sincera sa fiu nu stiu cum este mai bine.

Stiu numai ca si florul trebuie cu masura.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

bysko, chiar ca azi m-am trezit cu gandul sa va jignesc! Tu faci glumitze sper

Sabina, intr-adevar foarte impresionanta povestea din familia voastra. Multa fericire le dorim.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Pup fetele si va multumesc pentru felicitari!!! 30 ani - nici nu-mi vine sa cred!

mada, ce noutate frumoasa!!! Felicitari, scumpa! Si iti doresc sarcina usoara! Curajoaso!
Vreau si eu, dar mai asteptam putin.

Suzi n-a acceptat-o niciodata, o scuipa mereu. Acum cateva saptamani a gasit una, a puso in gurita si rade.

Noua la servici ne-a dat gratis fluor pentru copii, dar n-am apucat sa-i dau (de fapt i-am dat o singura data). Dar daca e asa cum zice Bysko ca ii apar carii daca incetezi sa-i dai -renunt!
MA intorc la munca...

pupici...

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput