Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Am pus AICI careva jucarii.
Sper sa va placa!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alessia105 spune:
buna fetele ..superrrr idee cu jucariile ....sa caut si eu cateva ...desi la cat de Gica Distrugatoru ii piticu ..nu stiu daca e vreuna calumea ...
Anyway ...vroiam sa va spun ca nici un banut nu este pierdut sau dat in plus( desi votez si eu ptr neoprirea campaniei ) .. parintii Terodorei au hotarat ca toti bani care vor ramane necheltuiti pe operatia + recuperarea Teodorei vor ajunge la alte cazuri prin intermediul fundatiei "Teodora"pe care ei o vor infiinta cand situatia copilului le va permite ...(http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast apasati ori pe Duminica in familie ori pe Observator 19 /duminica)
Iar cat despre carcotasi mi se pare absurd sa ramai insensibil la drama si suferinta unui copil daca ai antipatie ptr parintii lui ...dar na sunt OAMENI si oameni ..iar ei sigur is de size 1
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Din cate am inteles eu Huidu a donat 35.000 euro.
Poate am inteles eu gresit.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Witchie spune:
Aida cred ca Huidu a donat 3500 RON dar... nu de acei carcotasi era vorba ci de cei ce cartesc in general:)
alessia105 spune:
Nu am gasit nici o jucarie intreaga ..dar in schimb am o alta idee ... ma ofer sa fac desig-ul felicitarilor de voastre de Craciun cu copil/copiii vostrii sau familia voastra ..sau cati de vizita ...sau colaje ... adica cineva doreste ... spune tare pe forum .."donez 10-15-20 ron cat considera fiecare ,dar vreau felicitare , colaj ...etc "..si imi trimteti pozele , un eventual text de urare( pe care il vreti pe felicitare) si o scurta relatare a cam ce ati dori(ceva traditional ..ceva modern ..ceva abstract etc ) pe o adresa de e-mail, iar cand cand donatia este confirmata in unul din conturile anuntate de Witchie
...eu va trimit mail cu design-ul felicitarea/felicitarile voastre ..Ca sa vedeti cam despre ce vb aveti aici cateva exemple (dupa colajul ptr Teodora) ...sunt numai exemple ... culoare , fotografia, textul ...pot diferi ...
Daca interventia mea deranjeaza in vreun fel sa imi spuneti si o voi sterge ..dar nu am nimic altceva de oferit la bazar si m-am gandit la aceasta metoda ...
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
O parte din mine
Witchie spune:
Alessia !
Tu si colajele tale sunteti niste minuni. Pot sa inchid subiectul asta sa deschid pe cel cu targul de jucarii?
alessia105 spune:
witchie ..dupa mine da ...
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
O parte din mine
Witchie spune:
Poftiti la Targul de jucarii ! Ne adresam in special mamicilor din Romania. Cei ce doresc sa doneze fara a se mai juca de-a licitatia, pot dona in continuare. Confirmarile donatiilor se muta la subiectul de la umanitare. Va multumim pentru implicare indiferent cum veti dori sa o faceti de acum inainte!