Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Nu-mi vine sa cred!!!
DIANA ASAMBLEAZA CUBURI !!!
L-am strigat pe Ghitza si zic "uite ce stie Diana" !
Si ea d-acolo REPEDE:
TATAAA!!! DIANA STIE CUBULII !!!![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
MAAAI ,DE FAPT am uitat ca e doar ziua,ea dimineatza si ziua e mai cuminte ... de fapt am gasit-o uitandu-se la MINI MAX si statea si pe coltzar!! Si manca napolitana,m-a intampinat direct cu: MAMMIII !! POTANA!
Seara in schimb, e dezastru ecologic 
ralirali spune:
Cata, sa te auda DD.
Moni, pai ia treci la convins sotz. Esti mortala cum te minunezi cand e Dia cuminte.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
Cum sa nu ma minunez mai,ca mai rar se intampla,dupa ce toata saptamana imi mananca ficatzii,cand e cuminte cateva ore la sfarsit e saptamana ,nu-mi vine sa cred!
Da' a mea e maimutza-maimutza.
I-am facut un robot din cuburi si cum l-am rasturnat din greseala am marait un "stai frumos mai robotule !" si cand a imprastiat Diana ceva ansamblu din greseala am zis ca "a zburat". Dupa ce am venit la PC,ea lucra in continuare si numai ce o aud bombanind p-acolo:
MAAAAI! STAI MOS (= frumos) LOBOT ! ... si dupa ce da cu el si-l imprastie, zice : BULAT LOBOTU! ![]()
miraklucker spune:
Buna la toata lumea!!
Ralu felicitari
, sa ai o sarcian usoara si un bebe sanatos........si 9 luni ai timp sa te dezmeticesti
.
Cata as stapanesti sanatoasa carnetul........imi amintesc ca prima oara cand l-am dat eu aici mi-a spus expertul ca a fost mm...bine dar nu suficient pentru Elvetia
.
Moni ce, pe cine sa tot convingi, pune-te pe treaba, da`ce tre sa stie tot?!!![]()
....eu de fapt tot imi bag nasul sa vad vreo veste despre Bee. Ni eu nu pricep daca ii face cezariana de o lasa sa se chinuie de mai bine de 2 zile.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
..si daca tot asteptam vesti...........ca sa va fac asteptarea mai usoara va dau o tema de casa![]()
-Intr-un autobus sunt 7 copii
-Fiecare copil are 7 rucsace
-In fiecare rucsac sunt 7 pisici mature
-Fiecare pisica are cate 7 pisoi mici
-Fiecare pisica are cate 4 picioare
Cate picoare sunt in total????'
..........sa va vad![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
anymony spune:
RALU, felicitari!
SA ai sarcina usoara si pereche Tiei!
Fetele eu in dec is nascuta da nu am primit cupon..si Ali zicea ca sotu ei nu a primit. La noi pe situl Casei de asig a aparut o lista cu cei ale caror cupoane s-au ratacit la posta si sunt rugati sa se duca la casa sa le ridice. Vezi si tu poate si sotul tau are cuponul la casa de asig judeteana.
oana a adormit pe la 1. sper sa doarma un pik mai mult ca ieri. La noi tot e urit si racoare bine.Cum azi e sarbatoare mare trebi nu am de gind sa fac.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
CATA FELICITARI!! Bine ai venit in lumea nebuna a soferilor!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
d_melli spune:
Raluca super felicitari...sa vezi ce beau ins eara asta in dublu exemplar
9618 picioare
anymony spune:
Hai bai Mira..ca tot doarme fii-me sa iti dau o solutie l a problema...
RASPUNS 10990 picioare
daca e bine da un PM