Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANO STAI BRE LINISTITA ca e ok,pai cand a avut Diana febra 39,5 vreo 5 zile,3 zile a mancat exclusiv cativa pufuleti si n-a baut decat suc de grape cu lamaie.Nici picatura de lapte sau altceva! Si uite ca n-a crapat ,eu zic ca Razvan a mancat suficient pentru cineva cu febra si pe care il mai doare si gatul!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Energici mai sunt ei destui,dar nu stiu daca fac si prostioare. si Sebi e energic rau si Alain ,Alexandre ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu chiar nu am vrut sa folosesc cuvantul rau. caci nu sunt rai, doar...vorba ta...fac prostioare...cu carulllllll!!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bai cum sa gatesc eu ai inebunit?Avem aici langa servici un magazin cu servire doar la pachet de sta matza in coada.Au niste tarteeeee...pufu tre sa stii pe nenea Cuisine.
Visine....brrrr....nu imi place.
Pufu...bila de guma e de vina...nervii...
Din operele lui Mario...ieri la soacramea a reusit cat fumam eu sa ii arucne toata varza pusa in curte deoparte pt murat...in toata curtea...dupa care sa arunce borcanul de 5 kg cu gogosari dat de soacrame apentru noi in mjlocul sufrageriei...deci tandari , otet, mizerie ...si uncopil foarte bucurros de isprava...plecand acasa a ajund la geam in masina si pana sa ma intind si-a aruncat adidasul din mers...bine ca am vazut si l-am recuperat.....iar seara cand am zis ca gata am scapat de prostii , in baie , a muscat si mancat o bucata de sapun....la care tasu cand l-am chemat mi-a replicat..."si i-a placut?"-poate sa gandea tasu ca e timpul sa ii inlocuim desertul

Mergi la inceput

Si la noi se face programare si se recolteaza analizele la cabinetul medicului de familie ,care e peste drum,doar ca .... eu pentru Diana,de la cine primesc hartia? De la cabinetul pediatrei,care e la mama naibii in alt cartier?

Mergi la inceput

MARIOOOOOO ASA BAG-O IN BOALA PE MAMI TA CA MERITA DE LA ORANGINA SI COLA TI SE TRAGE IRINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Irina uau de ce aventuri aveti voi parte...Ceva energizante iei ca sa tii pasul cu el?
Gio, ai dreptate dar nu ma pot abtine, daca o fi baietel nu "soioaia" eplicam frumos fenomenul si gata.Sper sa nu fie dezamagit copilul.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Mai ,eu trebuie sa plec acasa,tare mult am lucrat azi ,iar scot parleala saptamana viitoare de-mi iese pe urechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

MARIO si Iarina are obiceiul de a musca din sapun...cred ca am sa incerc si eu sa vad ce gust are ...de ce le place asa de mult

Iarina si-a modificat caruciorul de papusi...in doua parti are cate 2 roti iar in celelalte doua numai cate o roata...fata asta nu mai are nici macar o jucarie care sa arate a jucarie...e mare distrugatoare...acum a luat mopul si face curatenie......ba se mai si urca pe el...zici ca e vrajitoare

Ali17+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Neata!
Din operele noastre, cum prinde usa la baie deschisa, umple WC-ul Ba o masinuta, ba un biberon. Azi si-a aruncat periuta de dinti. Ma dispera nu alta. La noi sunt zilele orasului. Am fost si noi aseara putin sa ne plimbam si taica-su ia luat un balon cu heliu. Bai nene, s-a pus pe un plins de nu mai stiam ce sa-i facem, ii curgeau mucii pina la barbie si suspina. Nimic nu-l calma. Eu zic ca s-a speriat de balon. Evident ca ne-am intrerupt plimbarea. Iar acum balonul e cel mai bun prieten al lui.

La multi ani tuturor Dumitrilor!

Haide BEE! Hai Razvanel!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput