Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
IOANO STAI BRE LINISTITA ca e ok,pai cand a avut Diana febra 39,5 vreo 5 zile,3 zile a mancat exclusiv cativa pufuleti si n-a baut decat suc de grape cu lamaie.Nici picatura de lapte sau altceva! Si uite ca n-a crapat
,eu zic ca Razvan a mancat suficient pentru cineva cu febra si pe care il mai doare si gatul!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Energici mai sunt ei destui,dar nu stiu daca fac si prostioare.
si Sebi e energic rau si Alain ,Alexandre ...
Giova spune:
Moni eu chiar nu am vrut sa folosesc cuvantul rau. caci nu sunt rai, doar...vorba ta...fac prostioare...cu carulllllll!!!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Bai cum sa gatesc eu ai inebunit?Avem aici langa servici un magazin cu servire doar la pachet de sta matza in coada.Au niste tarteeeee...pufu tre sa stii pe nenea Cuisine
.
Visine....brrrr....nu imi place.
Pufu...bila de guma e de vina...nervii...
Din operele lui Mario...ieri la soacramea a reusit cat fumam eu sa ii arucne toata varza pusa in curte deoparte pt murat...in toata curtea...dupa care sa arunce borcanul de 5 kg cu gogosari dat de soacrame apentru noi in mjlocul sufrageriei...deci tandari , otet, mizerie ...si uncopil foarte bucurros de isprava...plecand acasa a ajund la geam in masina si pana sa ma intind si-a aruncat adidasul din mers...bine ca am vazut si l-am recuperat.....iar seara cand am zis ca gata am scapat de prostii , in baie , a muscat si mancat o bucata de sapun
....la care tasu cand l-am chemat mi-a replicat..."si i-a placut?"-poate sa gandea tasu ca e timpul sa ii inlocuim desertul
monica70 spune:
Si la noi se face programare si se recolteaza analizele la cabinetul medicului de familie ,care e peste drum,doar ca .... eu pentru Diana,de la cine primesc hartia? De la cabinetul pediatrei,care e la mama naibii in alt cartier? 
monica70 spune:

MARIOOOOOO 

ASA BAG-O IN BOALA PE MAMI TA CA MERITA 

DE LA ORANGINA SI COLA TI SE TRAGE IRINO 
acina spune:
Irina uau de ce aventuri aveti voi parte...Ceva energizante iei ca sa tii pasul cu el?
Gio, ai dreptate dar nu ma pot abtine, daca o fi baietel nu "soioaia" eplicam frumos fenomenul si gata.Sper sa nu fie dezamagit copilul.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monica70 spune:
Mai ,eu trebuie sa plec acasa,tare mult am lucrat azi
,iar scot parleala saptamana viitoare de-mi iese pe urechi 
szaboali spune:
MARIO
si Iarina are obiceiul de a musca din sapun
...cred ca am sa incerc si eu sa vad ce gust are ...de ce le place asa de mult
Iarina si-a modificat caruciorul de papusi
...in doua parti are cate 2 roti iar in celelalte doua numai cate o roata...fata asta nu mai are nici macar o jucarie care sa arate a jucarie...e mare distrugatoare...acum a luat mopul si face curatenie...
...ba se mai si urca pe el...zici ca e vrajitoare
Ali
17+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
oachi_79 spune:
Neata!
Din operele noastre, cum prinde usa la baie deschisa, umple WC-ul 
Ba o masinuta, ba un biberon. Azi si-a aruncat periuta de dinti. Ma dispera nu alta. La noi sunt zilele orasului. Am fost si noi aseara putin sa ne plimbam si taica-su ia luat un balon cu heliu. Bai nene, s-a pus pe un plins de nu mai stiam ce sa-i facem, ii curgeau mucii pina la barbie si suspina. Nimic nu-l calma. Eu zic ca s-a speriat de balon. Evident ca ne-am intrerupt plimbarea.
Iar acum balonul e cel mai bun prieten al lui.
La multi ani tuturor Dumitrilor!
Haide BEE! Hai Razvanel!

Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)