Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Radcarmen- nu am reusit sa fac poze nici ieri nici alaltaieri...alerg ca "Ioana cea nebuna" dupa diverse lucrusoare caci maine ii tai din motz finutului.Dar promit ca in vichend fac! Casa ta seamana cu a mea la parter
Asta-i de anu trecut...toamna....acu e mai frumoasa gradina!

gabi78- eu i-am dat de vreo 2 ori supa cu galusti..i-a placut si nu a patit nimic. Dintr-un ou faci galuste pentru toata familia. Eu i-am facut vreo 6 galusi mici (cam 1/4 din compozitie) iar din rest am pus branza si am facut vreo 10 papanasi Andrei! Eu cred ca problema la albus e sa nu-i dai albusul , tot, intreg...Asa,un varf de cutit de albus, gatit, intr-o portie de supa, nu e mare scofala...Eu i-am dat si taitei.

elpower- Milumil 3? I-am dat deja...ca nu mai veneati cu raspunsurile! Mananca bine, ii place, nu a vomat si nu a facut indigestie. Undeva pe cutie scrie ca este recomandat atunci cand copilul mananca deja diversificat si ca e mai satios! Ei...aflati ca asa e! De la 8 seara la 8 dimineata mai mananca doar 100 ml lapte la 2-3 noaptea. Daca e mai consistent...cu atat mai bine...poate o ingras si eu nitel!!!!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by roxanici

quote:
Originally posted by ioanaradu
roxanici rusine sa-ti fie!!! eu chiar ma pregatisem sufleteste si abia asteptam sa-l vad pe raresu sambata/duminica. raresu ... pe tine inca nu!

cam atat ... sunt franta (Cred ca am mai zis). va pup ... aici intra si roxanici!

[emoticon care scoate limba]

mei, si mie imi pare rau ca nu va vad in carne si oase da s-au incurcat planurile cu gazdele si barbatu-miu vrea sa mearga singur la gagici in bucuresti asa ca raman acasa singura.
Data viitoare.

ia vedeti aici ce-am facut lu copilu. puteti sa ma
sau da nu imi mai placea cum ii venea si am vazut ca e la moda

io is in urma rau cu pozele...ma pun pe vizionat sa vad ce bijuterii de copii are stupu'

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Roxi,Roxi...ne faci in ciuda ,ei???????
Io am bagat in capu lui David numai masina de tuns,da mi se pare ca tu l-ai RASSSSSS.....
Na las ca va arat io data viitoare chelie de chelie....!!!!
Oricum e tare dragalas....da ce tare as vrea sa-i vad acum impreuna....2 cheliosi....

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Cert este ca boala nu alege intre om bogat sau sarac, dar de ce alege dintre copii???? . E inimaginabila drama parintilor si suferinta micutei. Da Doamne sa se faca bine.

Mergi la inceput

roxanici- ce facusi cu parul? Il vreaaaaaaaaaau eeeeeu! Doamne... eu deabia astept sa-i creasca si tu il tunzi? E momos si asa, dar de ce l-ai tuns?

Kmi- la pletoasa frumoasa, febletea mea!

Loradin- cand m-a marait de durere de dinti, ii puneam suzetele in frigider, ii dadeam cate una si o mai calma! Sau poate mi-a dat impresia asta, dar o tinea in gura si nu mai zicea nik!

Crina_mio - eu ii dau suc de portocale cam de vreo luna...dar nu chiar in fiecare zi! Il tolereaza bine si cred ca a tinut-o departe de raceli pana acum! Ii place foarte mult si am sa continui sa-i dau ca desert dupa masa de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Sa fereasca Dumnezeu toti copilasii de asemenea grozavie...e cumplit

Lauramar, daca se trezeste la 30 de minute cred ca o deranjeaza ceva...ea ce mananca seara? vezi ca daca e cu stomacelul prea plin nici asa nu e bine..
Si noi am avut o perioada de treziri asa dese dar nu chiar la jum. de ora, a coincis cu perioada de inceput a diversificarii si eu am banuit ca asta ar fi cauza...si am observat si acuma cand ii introduc ceva nou, noaptea doarme mai prost..oricum cred ca ti-e tare greu si tie. In perioada aia dr. mi-a recomandat Debridat, nu stiu daca il gasesti tu acolo, e pentru reglarea tranzitului intestinal, elimina gazele, le face bine.

Biky, ce casa frumoasa ai!

Radcarmen, ca mi-am adus aminte, dar la voi vecinii sunt cam rari sau mi s-a parut mie din poze? oricum e super locul in care stati, parca sunteti intr-o casa de vacanta

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Incerc sa imi intru in ritm si sa mai si raspund

Suc de portocale noi inca nu experimentam, cred ca copilul decide daca e pro sau contra, si mai ales kuruletul lui
Oricum nu sunt de acord sa se dea suc de portocale de la 6 saptamani, atat.

Am salivat la torturile voastre...lasati-ma in pace mai cu fluturasi si portocale scaldate in frisca

Pe raresu da, l-am ras, cu ap de barbierit a lu ta'su (lama noua); sadic, nu? El se juca si ma-sa il chelea. L-am chelit ca avea un ciuf in fatza care numai ala crestea si in rest 2mm. Acu e uniform . Pletele i le-am pastrat sa-i arat mai tarziu cu ce ma amagea de 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

eu sunt cam zombie, Alex n-a avut somn azi noapte (n-a avut alta problema decat lipsa somnului) asa ca m-a tinut si pe mine treaza chiar daca mie imi era SOOOOOOOMMMMNNNN Eh, recuperez eu alta data ...

biky: nu ai PM activat, si adresa de messenger nu mi-o adauga, nu stiu de ce. Vroiam sa te intreb cum e casuta in interior - camere /etaj si aprox ce suprafete ... si noi incercam sa ne facem o casuta in curand si ne-a placut a ta

Vazut poze noi, pe toate. Roxanici, mi-ai dat o idee, dar deocamdata nu vrea tac'su... asa ca sta bietul copil cu 10 fire de 10 cm peste chelie ca Base

Tzuna: cred ca o sa iau si eu termometrul cu mine. Manutele nu i-s calde, dar nici mie nu mi-s, oricat de tare ma imbrac. Dar in rest (sub haine) e suficient de cald. Pe de alta parte, senzatia de frig/cald e pe acelasi nivel cu cele de foame/somn, deci eu zic ca daca i-ar fi frig cel putin s-ar smiorcai daca n-ar plange... Legat de manute reci, Aliona spunea ca e normal... si eu stiu ca la frig vasele de sange sse contracta, si e normal sa fie mainile reci. Oricum, mamica respectiva nu l-a atins sa vada daca e cald sau rece, doar se uita la el si comenta ... Aaa, am avut cosmar azi noapte ca i-o fi fost frig la Alex ieri si a racit peste noapte si ma stresam in vis sa ii desfund nasul Dar n-are nimic. Sincer, inca n-a avut nasul infundat asa incat sa nu ma descurc cu o pompita-para.

Ana ci ceilalti bebei care sufera din cauza dintilor (si al meu )

Suc de portocale: si eu o sa i-l dau cat mai tarziu... de fapt la toate sucurile inca ma gandesc ... in Mama si copilul de Fenwick spune ca

Multi copii nu beau niciodata apa, ci doar sucuri sau nectar de fructe. Ei primesc altfel pana la o treime din necesarul zilnic de calorii din aceste bauturi, ceea ce le refuce pofta de mancare fara a le aduce elemente nutritive reale. Daca sunt indulcite, aceste bauturi contribuie si la aparitia tartrului. Cand ii este sete, oferiti-i bebelusului apa intre mese, pentru a nu aparea o "obisnuinta la sucuri de fructe". Cola si bauturile acidulate similare nu sunt potrivite pentru copiii mici, nici chiar in varianta "light", care poate contine in concentratie mare indulcitori artificiali.

Eu am retinut partea cu scaderea poftei de mancare, si cum al meu oricum e slabanog si are doar 4 mese/zi, numai asta nu-mi lipseste ... O sa vad cum fac cu pulpa de fructe, ca ii terbuie si vitamia C sa se fixeze fierul Mda, complicat ... Roxanici, imi aduc aminte de vorba ta cu animalele... la gandaci, iarba verde si oase fara atatea vitamine si griji

Iar mi-am pierdut ideile, da' ma intelegeti, ca sunt obosita...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Gabi78- lapte batut fac saptamanal, dar nu-i dau fetei. Eu il fac cu lapte caldut, dar nefiert in care pun o lingura de smantana sau o lingura 2 din laptele batut vechi (daca mai apuc). Nu am facut niciodata cu lapte fiert, dar am sa incerc, caci asa as putea sa-i dau si Caterinei. Eu am un <chiup>, asa se zile la noi, un ulcior de 2 l in care il prepar.

Mihael@- multumesc pentru aprecieri...si...te astept in vizita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Pe saraca winnie o chinuie rau dintele de sus..........urla si maraie mai tot timpul......sper sa iasa odata.....

Noi nu am ami fost la cantarit de la vacinul de 6 luni cand ne-a zis ca sa mai venim la 9 luni daca nu sunt probl pana atunci.....
suc de portocale am incercat la 4 luni si nu-i placvea isi facea greatza.....si de atunci nu i-am mai dat.....poate mai incolo...daca e prea acru isi face greatza....

Acuma facem greva la fructe dimineatza....manaca cateva liguritze si gata am incercat toate....bocanele, compot , crude nimik...........asa ca pe la 11-12 inainte sa adoarma baga lapte 180ml si legumele le mananca dupa somnul celalalt de la ora 15 adica la 16-16:30 si am vaz ca le papa mai bine ca e odihnita.......adica rade tot ce-i pregatesc.... da nu mai mult de 150g....pe la 19-19:30mai rupe un iaurtel sau un danonino...ca asta-i place de numa...si seara ii dau cerealele in biberon inainte de somn....iar noaptea de la 2 incepe foiala...si dupa ce papa pe la 3 doarme bine 2 ore timp in care o pazesc ca mie-mi sare somnuldeci ne sincronizam de minune......

Sunt tot chiuna de cap.....ma gandeam zilele astea ca am deja 10 luni de cand nu am ami dormit o noapte cap coada........deci urmatorul copil...............sa mai astepte.........

De vreo cateva zile o laas ziua cu soacra-mea...si am vaz ac se descurca ii da sa pape si se inteleg bine ....asa ca o sa experimentez curand si o noapte departe de ea...s ao las la buna-sa...sa vedem cum va fi ca daca se descurca o las mai des sa pot sa recuperez si eu somnul........mai ales ca nu as vrea sa se obisnuiasac doar cu mine...sa mai pot pleca si eu cu tati prin tara sau afara la expozittii cand mai merge el......

cam atat nu ma mai plang.....

va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

diana_jors- trebuie sa activez PM? Pai crezi ca stiu cum? Daca nu mi-o trebuit....nu m-o interesat! Am 180 mp construiti din care 134 mp utili (locuibili,intelegi?) 3 camere si o baie sus (camerele de aprox 12-15 mp), jos living, baie, bucatarie si debara (pt ca nu mi-am facut beci si nici garaj). Am cateva poze aici Sunt de acum 2 ani cand am facut fatada (se vede ca nu-i uscata)
Pt. tine si Radcarmen am sa ma invrednicesc in weekend si am sa fac poze in curte si in casa.

Mergi la inceput