laura111 spune:
laura111 spune: Chiar, de ce ?
Si mie imi apare mesajul "Accesul la chat interzis".
Laura - mama lui Vlad

joxy spune:
joxy spune: "... Singura solutie gasita de noi si descrisa in cateva zeci de mesaje deja, este de a intra pe profil personal, a se modifica parola si gata.Daca nu merge, mai e o chestie cu schimbarea adresei de mail, da' p'asta n-am verificat-o. Recititi si voi mesajele anterioare si poate reusiti!
Mult succes!
DeDe"
Intrati pe profil personal, modifica parola (de 2 ori acelasi lucru), la parola noua, verifica parola noua, apasa trimite... asteapta sa zica ca este ok.
Logheaza-te din nou cu parola noua... si go pe Chat !
bafta.
Cu respect, 
Florin

Crystinne spune:
Crystinne spune: Helppppp.... 
Am schimbat si parola si adresa de mail si prima oara a mers. Acum iar nu ma lasa iar imi spune ca trebuie sa ma mai loghez o data. Si chiar daca o fac tot asta imi spune.
Ce trebuie sa fac, sa schimb parola de fiecare data??? Le cam uit 

Crystinne spune:
Crystinne spune:HELLLPPPPPPPP...... Nu merge nici smecheria cu schimbatul parolei. A mers doar o data. Cine stie ce se intampla ? :-(((((((

MLDiana spune:
MLDiana spune: Si mie mi s-a intimplat aceasi chestie ,nu am putut sa intru pe chat .IAr daca dadeam sa ma logez imi aparea un nume al unui membru si sa imi scriu parola .Aiurea.M-am chinuit ,nu se stie cum si am reusit pina la urma sa dau de mine pe chat.
Lidia ,Tiara  si David D.

Crystinne spune:
Crystinne spune: Heelpppppppppppppp...... Fac tot felul de schimbari de parola ca sa intru in chat si NIMIC.
Ce se intampla??  Doar nu o sa-mi schimb de fiecare data si adresa de mail!

joxy spune:
joxy spune: Dupa ce faceti modificarile.. apasati si butonul "trimite" din josul paginii ?!
Dupa aia incercati un logout si login.
Se cere rabdare.
Cu respect, 
Florin