Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Cata ce facusi? ai labartat pagina, fa ceva cu linkul ala!!!
Ralu acum am vazut pozele, super ii sta asa tunsa. ai talente ascunse.
Ana de France lasa ca eu m-am ingrasat dupa ce am terminat cu alaptatul.....
.
Anca am atata treaba...maine plecam la pranz la Alba, si mai am de facut multe prin casa.
Marco a adormit aseara la noi in pat, l-am pus la el, iar noaptea s-a trezit
si a continuat somnul cu noi. sper ca azi sa fie mai bine. caci are nopti cand plange, nopti cand nici nu se misca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Pai in primele poze 53 de kile, ani la rand... plangeam ca-s prea slabaaaaa.
Da Moni, exact cetacee, in rosu.
Mai, io m-am simtit mai sexoasa ca oricand cat am fost graviduta. Pe bune. Hormoneii ce faceau cu mine, of of mai mai....
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:
Pufu eu stiu ca trebuie sa faci si analizele pt. noul carnet. nu cred ca te amendeaza, le spui ca nu ai mai circulat. dar poate are dreptate Cata, ea e mai documentata acum decat noi.
Cristina eu nu m-am simtit deloc sexoasa. cu toate ca multi ziceau ca sunt altfel, mai luminoasa, mai frumoasa....
Ce mi-a placut a fost ca am slabit...si aveam o burta mare...dar pe urma...am ramas si cu burta si cu kg in plus.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Giova
Moni eu pe marco nu-l pot prosti cu seminte/alune/struguri pe post de bobo. la noi bobo e bobo, restul nu stiu ce sunt....
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
Sorry da' unde scrisei eu asa ceva? Nici la cerealele sub forma de bomboane nu le mai zice BOMBO ca mai demult ci CEALE deja.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
cred ca era vorba de silvia.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Doar ce m-a sunat dr de familie sa ma intrebe daca ii scade febra dupa antibiotic pt ca a avut azi la cabinet 3 cazuri de rubeola (sau rujeola
..nu am inteles prea bine)! Noah, spuneti si voi!
Asta dupa ce saptamana trecuta vorbeam la tel cu un prieten (care e si coleg de birou cu Cristi) si imi zicea ca fetita cea mica (7 luni) are febra peste 39 de 4 zile iar in final a aparut o eruptie pe piele.
Eu nu i-am dat inca antibioticul, ii tot dau antitermice dar vad ca sosetele cu apa+otet sunt sfinte! La 12 cand l-am pus la nani avea 39.7 si acum e chiar ok la mana........oi vedea cand se trezeste cat are.........
Astery, tare bine iti statea cu parul scurt, mi-a placut mult de tot
!
Eu aveam o burta IMENSA pt ce Razvanel prichindel am nascut........
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
andiaroro spune:
Cristina - acum esti "doamna"-glumesc....Oricum, esti draguta. Ce am observat e ca ti-ai schimbat si tunsoarea...
Acina- cred ca va dam un telefon ca vad ac si voua va place.
Nu stiu pretul jucariilor in Rom si nu pot compara. dar stiu ca aici gasesti ac tip de jucarii la preturi pt toate buzunarele. unele lanturi de magazine au chiar 2 game: ac jucarie mai ieftina sau mai scumpa. alea " de firma" sunt totusi scumpicele.....avantajul e ca sunt toate testate si nu prea ai pb cu ele, indiferent de pretul platit
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
PUFU nu stiu ce a patit si Diana,ca in ultima vreme isi scoate intruna ciorapii din picioare si ea ... o fi de al faptul ca nu ii palc cei grosi,de iarna?
GIO acu esti griiiii ![]()
ANDI baga mai niste poze odata 
Ce-o fi cu Ana de Spania ca n-a mai intrat?
Da' Irina? Sau o fi la sedinte cu
-uri? ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
curse Timisoara-Viena de la 30 euro bliletul. cine vine la shopping inainte de Craciun?
in 19. dec. cursa la 1 cent, cu taxe ajung la 9 euro
.
Ana ai dreptate cu jucariile de firma. eu dintr-alea ieftine nu am prea vazut, doar in supermarketuri.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
andiaroro spune:
O sa bag Moni ca am gasit solutia
le transfer cu cheia Usb si nu fac curat decat cat sa-mi incapa alea........ ca taman acu cand nu am chef sa fiu singura n-a venit colega mea, sefu' l-am ratacit pe undeva prin vre-un aeroport, asa ca mi se pare prea sumbru al birou si am car acasa curand-muncesc de acolo.
ana si alexandre (17.02.2006)