Pregnyl
Raspunsuri - Pagina 5
Monica-Elena spune:
Iubitoi, am uitat sa-ti spun si pe la Hudita am trecut. Nu mi-a scapat unul
Monica
iubitoiu spune:
Temperatura mea a fost 37.2 doar in zilele 14 si 15 ( din 28 de zile ) ....In rest a fost 36.8.. Mi-am facut prolactina acum jumatate de an ( am o scurgere din ambii sani de culoare alba laptoasa) si spre surprinderea mea valorile prolactinei au iesit in intervalul normal..Dr Ancar este si el sef de sef si cu foarte multe probleme...Pot sa ma duc la el la cabinet ... Pe verisoara mea a lasat-o balta la nastere dupa ce a cotizat 9 luni en-gros.. Venise o cu un chiuretaj sau ceva pe acolo...
Jasmine spune:
Dozarile hormonale poti sa le faci la Medicover,la Medsana,la Giulesti,la Polizu,la Centrul Medical Unirea...ai de unde alege.
E foarte posibil sa fie aici problema.
iubitoiu spune:
ma duc pe 17.07 la giulesti si-l rog pe dr. meu actual sa ma ajute sa-mi dozeze hormoni..In ce consta eco in care se masoara dimens foliculilor?? Cum se face???
iubitoiu spune:
tuturor va doresc o seara placuta..Plec acasa ( acum sunt la servici) ma doare burta de mor..
Jasmine spune:
Eco pt monitorizarea ovulatiei se face cam in ziua a 11-a a ciclului.E o eco vaginala si se vede totul pe un ecran.Acolo apare clar foliculul pe care il masoara exact.Ideal ar fi ca prin ziua a 14-a foliculul sa aiba in jur de 19 mm.
Jasmine spune:
Am fost iar la eco.Foliculul nu mai e,s-a spart si deci l-am pierdut.Luna asta nu mai e nimic de facut .
Sunt tare suparata.
Tia spune:
Jasmine,
stai asa.... ok, s-a spart, si altceva? ti-a spus dr. ca "l-ai pierdut"? poate a eliberat outul... ce ti-a scris pe rezultat? eu zic sa nu fii suparatel deocamdata...
Jasmine spune:
Mi-a zis ca daca s-a spart deja inseamna ca nu era bun.Cica s-a spart inainte sa ajunga la dimensiunea normala.
Alaltaieri avea 15.5 mm.Speram ca azi imi spune ca a crescut si trebuie sa trecem la treaba.
Mi-a zis sa-mi dau cu Oestrogel.
Stie cineva daca se gaseste si unde?
Si cam cat costa?
anis spune:
Jasmine..imi pare tare rau....
Dar de endometru nu ti-a zis nimic? Daca e sau nu? Si sa stii ca de la stimulare..poti sa ai surpriza sa se mai formeze foliculi.Eu zic ca in 3-4 zile sa-ti mai faci o eco.
Si eu am iesit din "cursa" luna asta...azi sau maine vine menstruatia..si o sa vad ce sa fac..inseminare sau vacanta?
Pupici
AniS