celulita-cum scapam de ea?
ce folositi pt inlaturarea celulitei?
cunoasteti si tratamente naturiste?
Raspunsuri
Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de criu
ce folositi pt inlaturarea celulitei?
cunoasteti si tratamente naturiste?
Sport, diete, masaj, creme anticelulitice.
Teoria e usoara, mai greu e sa si aplicam
Eu folosesc Supliform, problema e ca il folosesc doar cand imi amintesc.

Ca metoda naturista, folosesc zatul de cafea, in amestec cu ulei de masline si o lingurita de zahar, sau in loc de ulei de masline am folosit Baby oil. Catifeleaza pielea si chiar da rezultate, daca e folosit cu consecventa.
Criss si Alex
Tecky spune:
eu am o prietena care a nascut de 3 luni si face masaje anticelulitice o zi da una nu la un salon de infrumusetare si e foarte multumita,nu sunt nici scumpe si au si efecte.
RalMar spune:
Cea mai buna metoda de a scapa de celulita e sa faci sport. La mine functioneaza foarte bine si rapid bicicleta sau sar coarda.
Kehleyr spune:
Pe mine m-a ajutat masajul. Fac de un an de zile, o data pe saptamana. La inceput am folosit o crema anticelulitica de la Plafar - se numea TIS - acum folosesc una anti-termica (cam ciudat numele dar asa ii zice maseuza...) profesionala. Eu aveam celulita de tip coaja de portocala si pot sa zic ca a disparut aproape complet. Foarte important este sa bei multe lichide, apa plata sau ceai sau suc neindulcit/neacidulat, mai ales in ziua in care faci masaj. Dar sa ai rabdare ca nu se vede imediat, la mine a fost dupa cateva luni.
Desigur ca dieta si sportul sunt cel putin la fel de bune, dar daca esti o persoana mai lenesa asa ca mine, nu prea apuci sa te tii de ele.
iuliana_2007 spune:
Eu folosesc o crema anticelulitica de la Anesi care este destul de scumputa,fac sport si mai fac masaj cand pot sa ajung.Nu exista un leac minune impotriva celulitei daca la asta te astepti.Cu efort si rabdare ajungi undeva cu celulita asta.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Luna75 spune:
criu,daca ai timp poti sa incerci cautarea in arhiva - au fost multe discutii pe forum despre celulita - nici nu e de mirare,caci e un subiect la ordinea zilei si de mare interes.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Anca Wish spune:
Ceai de soc cu papadie. GARANTAT!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.