TRUCURI CARE ATENUIAZA POFTA DE MANCARE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu as avea mai multe contradictii la cele scrise in articolul respectiv (sau ce o fi), dar ma abtin.

P.S. Totusi, cum e sa bei suc de rosii cald?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Un truc care imi atenueaza cu siguranta pofta de mincare e o fotografie cu mine din perioada in care am atins apogeul(cu kg) pusa in fata mea in timp ce ma pregatesc sa maninc.
Cu siguranta voi minca o portie mai mica.

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu testez de foarte mult timp aia ci lingurita de otet si apa dupa.

Siminaf cu contest ca unul sunt iesite din comun ca sa zic asa,pot sa comentezi ca nu sunt scrise de mine.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

La mine o poza cu mine dintr-o perioada mai proasta are efectul opus. Ma deprima teribil si ma face sa mananc si mai mult. In schimb o poza cu kg putine...e altceva. Aceea abia ma ambitioneaza si ma face sa fiu mai atenta la ce mananc.Vreau sa mentionez si eu un truc pe care eu il folosesc uneori cu efecte pozitive: cand mi-e foame si nu am posibilitatea sau nu vreau sa mananc (de ex e seara tarziu), imi apas cateva secunde (8 sec mai exact) stomacul la o distanta de 7 degete de buric, inspirand aer in piept, apoi inca 8 expirand. E un truc pe care l-am citit in Formula As cu foarte multa vreme in urma si care la mine tine (nu neg ca poate fi un simplu efect psihologic).Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput