Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Bumbita, sa iti traiasca bebelul si sa fiti sanatosi si fericiti.
Da.....mai mama 36 de ore de travaliu?
Uite de asta nu-mi vine sa mai fac un bebe (glumesc).
Bee....tinem pumnii sa fie totul bine
Legat de Vigantol, mie dr. mi-a spus sa-i dau neintrerupt pana la varsta de 2 ani si pe urma mai vedem...; asa ca merg pe mana dr.; calciu nu i-am dat deloc pana acum pentru ca dr. mi-a spus ca nu e nevoie.

Eu am luat 13 kg in sarcina, iar acum am cu 2 kg. mai putin decat inainte de a ramane insarcinata.
Am 1.59 cm si 54 kg.
Sincera sa fiu, parca as mai vrea sa dau jos vreo 2-3 kg ca mai am cateva sunculite pe ici pe colo

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ref. la Ca.: eu i-am dat si-i dau, apoape in fiecare luna, cate 10 zile de Ca gluconic, 5 ml.
Acum ne-a dat dr. un sirop buuuuun, se numeste multi SANOSVIT cu Fier, contine si calciu.

Bai, am un car de DRACI: m-au sunat de la Medlife ca... maine nu poate sa vi9na doctorita, ma poate reprograma??? ROMANIA, sistem sanitar de tot rahatul, chiar si ala privat... Bine ca am avut asa o revelatie si-am facut programare si la Magureanu...
Noroc cu asta micu, ma mai dispune, desi n-a vrut frate sa doarma deloc...
Sa-mi ziceti si mie ce inseamna FRAS.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Cristina, 36 de ore de travaliu??? Mama mia!!! Cam mult, totusi. Bine ca s-a terminat.

Abia astept sa-i scoata branula lui Razvan... are o soseta bleumarin pe mana, zici ca-i boxer.

Madame Melli, ce mai faceti vous?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si noi. am fost la tati la birou, in parc si acum acasa la treaba.

inca nicio veste de la Bee?
Silvia ma bucur ca ai aparut, sper sa fi ok si sa gasesti timp si de sport. poate dupa ce-l duci pe alain la gradi.
Ioana e fain asta, dar nu ma risc sa-l iau...vrei sa sara marco din masina?
sper sa fie de la dinti la razvan...sa nu fi luat vreun virusel de la cresa.
Cristina imi pare rau ca ti-a amanat programarea. bine ca te-au anuntat macar. cand v-au reprogramat? ma bucur ca scapa razvan de branula.
Toanca tot cu munca.
Moni, irina cauta de zor corespondentul zyma....asta.
Pe dinti Marco nu se spala, doar ca il spal eu si vad ca sta.
Denisa cu multa treaba, ca de obicei... . Bafta la dentist.

gata, fug si eu la treaba mea. pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FRAST / FRAS / FRASU' e naiba sau dracu in varianta banatzeana.
CRISTINA cand te insorishi?

BEE nimic?
Merg la loc in pat atunci ... Cum am atzpit (in camera de zi) cum s-a trezit Diana ,evident .Si eram buiguita de cap,am mers in dormitor in pat,iar ea tragea patura de pe mine si striga COALA MAMI!
A mai stat cu fratelo si Ghitza pana a venit mami ,dar atata galagie au facut,pana a echipat-o sa plece, ca mi-a pierit somnul.Am stat aiurea in pat si n-am reusit sa mai adorm

Aaa sa vedeti faza: cat a ramas un pic singura cu frate-meu (ca eu fiind in pat ,nu contam),a zis PISHU,s-a dus in baie,si-a dat singura jos pantalonii si pampersul,a facut pishu pe olitza si l-a si golit in WC -toate astea sub privirile lui Dupa care a venit frate-meu si m-a anuntzat ... sa ii pun pampersul,ca el nu stie .Diana si scosese deja din sertar altul,cred ca era in stare sa si-l puna si p-ala singura

Gata fug in pat,ca imediat ma trezesc cu Diana acasa.Si mami mi-a dat de grija, sa nu ma prinda ca ma dezlipesc de fata in seara asta,ca imi duce lipsa.Asa ca daca ma prinde la PC iese

P.S. Mai bag io nasu' sa vad de BEE

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Moni descurcareata fata ai. i-ai dat niste lectii de pus pampersul lui fratello?

si eu am intrat sa vad de Bee, inca nimic...asteptammmmm

am terminat de aspirat peste tot, am spalat perdeau de la cam. lui Marco, i-am facut macaroane cu branza si acum astept sa se raceasca ca sa manance.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Moni, m-am insorit, daaaa, vreau sa fiu in ton cu gashka. POate mai dau idei si altora din gashka .
Gata si cu branulaaaa, ce biiine.
Saracu' copilu' meu, are un par murdareeeel..... n-a mai vazut dush de multicel, m-a spart tac'su: vaaaai, raceste copiluuuuu' .
Da' in seara asta cred ca o comit, ca-i plecat la capitala.

Moni, fata ta e domnisoara, nu gluma. Pe bune. Io nici nu visez inca la asa ceva, mai e muuult pana departe...

Bee???

Mergi la inceput

al meu isi ia pampersul jos, dar nu ca sa faca pipi, ci ca nu-l suporta.
Noi ne laudam azi cu aspiratul. el a aspirat pe hol, eu pe net sau la tel. inca nu sunt multumita de treaba pe care o face, dar exersam.
Cristina ma bucur ca ati scapat de branula. fai o baita copilului, nu cred ca se intampla nimic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mira la multi ani, sa fii fericita, sa traiesti sanatoasa pana la adanci batraneti, multe impliniri si noroc in viata

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nimic?
CRISTINA lasa ca si eu am lasat-o lipicioasa pe cap vreo saptamana ca era mucoasa si nu dadusera astia caldura inca.Avem un radiator dar e in "depozit" la fratelo,cine sa mai mearga dupa el?
Cu insoritul eu am mai facut niste observatii subtile,vad ca numai tu' sarisi GIOVA S-A FACUT MOAVA

Cu pampersul ala e problema din ce in ce mai grea.Ca Diana nu-l mai suporta nici pe jumate plin Ma ruineaza de-a dreptul Numai o vezi ca si-l da jos si-l duce la gunoi
Noroc ca mai face kk si pishu in olitza.
Pentru faza de azi cu frate-meu, o suspectez ca a vrut sa se dea mare in fatza lui ,ca asa face ea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput