* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)
Raspunsuri - Pagina 2
Catrinel_17 spune:
MARI, la multi ani si muuuulta fericire! multi
de la Oana si de la mine!
ANDREEA, foarte naspa... foarte. si pacat,totusi, dar e mai bine poate ca a plecat, daca era asa "stofa". Hai ca m-a dat pe spüate si ALINAALEX cu povestea aia cu bona care cerea marire ca "fetita e cam rea". e incredibil cum profita unii, zau! Nu exista oare ideea de "tagesmutter" in Romania? O mamica-doua care stau acasa si are grija de copiii lor, si de inca vreo 2 pe langa el...
CATRINUTZA, pupam Mariucu... tare de tot! Multa sanatate fetelor!!!
mihaser spune:
Salut!!!!!!!!
Am vazut poze!
Catrinelu Oana e mishtoaca rau!! S-a facut si mai frumusica...imi place mult freza ei! 
Noe am vazut si pozele cu Bia...imi inspira atata incredere Bia...am impresia ca o sa fie o avocata de succes...inca de mica e foarte delicata...Are si pe cine mosteni! Imi place casa...si mobila de la Ikea din camera Biei...Ma bucur ca ai slabit...cu 250mp nici fitness nu-ti mai trebuie...eu m-as multumi si cu o suta si un pic...pe viitor e musai sa ne gasim un cuib mai mare ca o sa fim 4...iar cursul asta al meu de evaluare a proprietatilor imobiliare ma innebuneste...numai la proprietati mi-e gandul...in curand o sa va intreb cat e halatu`?![]()
Claudia am vazut si pozele voastre...cateodata e super cool Romania si pozele voastre nu fac decat sa ne aminteasca asta...sunteti niste frumosi toti 3.
Irina Andreiu e super frumos...voi vedeti Vidinul, iar noi Nicopole de la Turnu nostru! Nu-i graba cu pozele...bine ca au ajuns si le avem la dispozitie in continuare! 
Ciufulet multumesc ptr graviduta din listuta...daca nu te superi te rog sa modifici linkul cu poze de la sfarsit si sa pui linkul cel nou de la flickr...La voi deja e zapada??
Andreea G imi pare tare rau ptr tine si ptr Bubu! Tot din cauza asta eu nici nu ma pun sa caut bona...nici daca o sa am 3 copii vreodata asa cum visam in adolescenta! Din pacate oamenii nu mai sunt recunoscatori deloc in ziua de azi...Bine a facut prietena lui Ciuf ca i-a taiat portia bonei...in afara faptului ca sunt niste inculte, mi au si pretentii. Imi pare tare rau ca i-ai acordat atat de mult credit si te-ai implicat sufleteste...chiar nu se mai merita sa faci asa ceva in ziua de azi. Incearca pe viitor sa nu-i mai iei pe toti de buni. Imi pare tare rau...stiu cum e sa ai nevoie de ajutor si sa nu te ajute nimeni! Insa o sa gasiti voi o solutie...sunt sigura!
Fetele a inceput si mutulica al meu sa vorbeasca...deja stie 20 de cuvinte...Se cantareste si singurel...are 11kg...Am avut ceva bubite ca face alergie la ou...asa ca le taiem de pe lista...eram sigura ca o sa aiba probleme de la ou...bine ca mi-a confirmat si dr asta...Sper sa inceapa si el cresa de la 1 Noiembrie...daca nu tragem o fuga la bunici.
Cris e un rasfatat ca a venit buni sa stea cu el...are niste "fitze"...nici nu-l mai recunosc!...Sunt fericita ca ascovitul a dat rezultate...acum mananca, si nici nu a mai racit!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mari78 spune:
Catrinel va pupam si noi 
Ca ma intreba Diana cum am petrecut...am petrecut simplu, in familie, cu Cata, Teodora si mama , Cata mi-a facut o surpriza si a comandat tortul meu preferat imbracat in martipan, de la Anapan, a venit si o colega de servici care sta la o casa distanta de noi, apoi am plecat 2 strazi mai incolo la nasii Teodorei sa mai stam la o vorba si un pahar de vin
(ca sampanie servisem deja acasa). Cam atat, foarte linistit...dar a fost o zi frumoasa, frumoasa. De dimineata, cand eram in masina, in drum spre servici, ma suna Catalin . Eu ma panichez, nu stiam de ce suna, ca el stie ca nu raspund cand conduc, decat daca e aglomerat si merg incet ...in fine, sun inapoi (eram pe DN1) si ghiciti de ce ma suna : sa mi-o dea pe Teo la telefon care imi zice "mami mutzi ani"
. Mi-au dat lacrimile de emotie, credeti-ma !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
claudia_d spune:
Catrinuta,sanatate multa Mariucului!
Multumesc mult celor care ne-au apreciat pozele!
Aalina, e normal sa ma incurci cu Dianad sau cu oricine pt.ca eu intru destul de rar pe aici.
Acum uitandu-ma la datele Dianei am vazut ca suntem nascute la cateva zile diferenta si daca nu ma insel am terminat si Facultatea de Chimie amandoua.
Ma bucur ca acupunctura da rezultate.Eu am gasit cu greu doi homeopati,dar nu ma pot primi decat dupa saptamani.A venit vremea urata si toata lumea da iama sa-si intareasca sistemul imunitar.
Noe,cate kg ai slabit avand in dotare 250 mp?Ca sa aplic regula de trei simple si sa-mi fac calcul cati mp am nevoie ca sa dau jos 4 kg.
Am vazut pozele cu Bia si vreau sa spun ca incepe sa semene cu tine.Are ceva din aerul tau.Sa nu-i tunzi zulufii,ca arata ca un ingeras!
Irina, ce baiat mare si frumos are mama!Imi place poza de la monumentul de la Calafat.
Catrinel,pazeste-i obrajorii Oanei!Imi lasa gura apa!
Sunt superbe pozele!
Mari,ce cadou frumos ai primit!
Teodora cu ce coloreaza?Vlad mananca creioanele colorate.
Ai incaltat-o pana acum cu cizmele de cauciuc?Merge bine?
I-am luat si eu lui Vlad,dar merge tare caraghios cu ele,zici ca face primii pasi pe luna.
Ciuf,la fel ca si Eva a reactionat si Vlad prima oara cand l-am scos afara in ninsoare.L-am tinut in brate ,i-am facut un bulgare si i l-am dat in mana.A strambat din nas si nu parea entuziasmat.Abia dupa ce l-am lasat singur prin zapada si-a schimbat atitudinea.
Spor la invatat!
Tania,cum se simte Bia?
Mi-a placut mult cum a fost imbracata la nunta.
Andreea,mi-e greu sa-ti dau sfaturi legate de bona.Am auzit si lucruri bune si rele despre ele.
Bona fetitei nasei lui Vlad fura din lucrurile din casa.S-a dus nasa acasa la bona si i-a deschis baiatul bonei imbracat in tricoul nasului cumparat de la Paris(asta e numai un exemplu!).Pana la urma a renuntat la ea si a dat-o la gradinita.
Succes in gasirea lui Mary Poppins!Eu pe ea o astept!
Carmenpit,cum se mai simte Ali?
Am si eu doua intrebari:
1.Le faceti vaccin antigripal celor mici?
2.Ati vazut pe undeva ghete imblanite dragute pt. copii?
POZE
claudia_d spune:
Tzop tzop cu o idee:ce ar fi sa ne intalnim in decembrie ,ca o avanpremiera la Craciun,la un loc de joaca?Noi stam la o sueta la o cafea si puiutii nostri se joaca sau se bat impreuna.Ce ziceti?
POZE
aalina2003 spune:
claudia_d,nu o vaccinez antigripal pe Ana, cel putin atata timp cat sta acasa. Pediatra ei spunea ca nici ROR sa nu-i fac (ea e de parere ca vaccinurile e bine sa fie cat mai putine), dar pe asta
l-am facut la medicul de familie. De cizmulite nu stiu, poate fetele din Bucuresti te ajuta. De intalnit tare m-as intalni si eu cu voi, dar asa am spus si data trecuta si n-am ajuns,asa ca mai bine stabiliti voi si pe urma vad eu daca ma lipesc. iar chimia si eu am terminat-o..in '96, uff..e atat de demult!!
Catrinutza, sanatate Mariucului...pupam Atomu' sa se faca bine-bine! Cred ca e tare greu in spital!
ciuf spune:
Mai, Catrinutza, ce chin pe biata fata. Sanatate multa si sa va intoarceti repede acasa si sanatoase. Doamne ajuta!
Noelino, vazui pozele frumoase cu Bia cea inalta, ochelarista (familie de haiosi ce sunteti!). Intr-adevar tu ai slabit. Ha, pune si serviciu la datul kg jos. Casa imi place foarte mult. Am aruncat un ochi si pe la camere.
Am observat ca si Bia are perdele ca ale lui Luca, cu pesti, de la Ikea.
Nu mai pot sta cu fug la scoala.
Sarut gasca.
Ah, Miha, cred ca Catrinel te-a adaugat. Ca ea e cu "cosmetizarea" listei sau Aidutza.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
gabi_fer spune:
Buna seara,
Desi am citit zilnic mesajele voastre nu am avut timp sa va scriu despre ce mai facem noi.
Alex este bine, eu am o raceala care nu imi da pace deloc cred ca deja am o saptamana de cand ma tot chinuie, sper sa nu o ia si Alex.
Sa stiti ca am inceput si eu cautarile ptr cresa dar este destul de greu. Nu vreau sa mai ramana cu mama, il rasfata prea tare iar eu nu imi permit sa-i reprosez tot ceea ce nu imi place. La cresa stiu ca dau niste bani si ptr asta am dreptul sa cer si explicatii referitor la ceea ce se intampla si sunt sigura ca se va dezolta mai bine intelectual. Nu stiu daca m-am laudat cu faptul ca Alex
cunoste toate animalele din coletia lui. Zebra=zeba, rasul=rasu, magarul=magau, delfinul=finu, capra=capa,catelul=cateu, tigru=tigu, maimuta=mamusa, pantera=pantea, elefantul=fant, sarpe=pape etc. Elefantul este animalul lui preferat datorita datorita unei povestioare " Trompa micului elefant.
Claudia_d, foarte frumose pozele,dupa ce am citit cat de frumos a fost la munte am asteptat pozele cu nerabdare. Sunt superbe. Vladut este un dragut, iubesc strungareata lui
. Ar fi super sa reusim sa ne vedem in preajma
. Eu vin.
Alina2003, ma bucur ca doctorul la care mergeti se dovedeste a fi un
bun.
Andreea, urata treaba cu bona, rau si ptr Bubu. Si eu zic ca o cresa, gradinita particulara este cea mai buna solutie.
Catrinelu, am vazut pozele cu Oana, este o dulcica, sa pap eu falcutele alea mici! Sa sti ca mi-o imaginam mai slabuta avand in vedere problemele ei cu deshidratarea si faptul ca nu papa laptic.
Apropo, la Alex e invers, nu refuza niciodata laptele. Seara, dupa un biberon de lapte cu cereale de 300ml el ar mai bea sunt zile cand ajunge la 700-800 ml lapte.![]()
Mari78, mi-au dat lacrimile cand am auzit ce cadou frumos ti-a facut Teo. Sunt niste
copilasii astia.
Ciuf, imi plac f tare pozele in care se regaseste Luca alaturi de Eva, sunt doi copii asa de frumosi! Sa va traiasca!
Noe,
cat de mare este casa.
Bia copilas bland
Catrinuta, sanatate multa
Mariuca.
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
gabi_fer spune:
Am uitat

ILE 77

LILIPREJBEANU

MARI78