cel mai nebunesc lucru

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Andries

e... uite ca mi-ar place un SAAB (97x ar fi numa' bun pentru mine si copii ) poate pe la 50 de ani o sa-mi permit!!

Andries

Andries, noi avem o SAABinutza (careia ii mai spunem si Greta ), e luata la mana a doua, am dat sub 2000 de dolari pe ea, nu e ea tocmai tinerica si mai scartaie pe ici pe colo, dar isi face treaba si noi o iubim f tare Asa ca poate ca nu trebuie sa astepti chiar pana la 50 de ani.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Am mers cu autocarul ,,local -nu cel turistic de la Sharm El Sheick pana la Cairo. Adica am plecat la 3 dimineata cu un autobuz plin de egipteni , m-am dus la Cairo ca aveam de facut ,,cumparaturi am ajuns la 4 dupaamiza si m-ama intors cu autocarul de 1 nopatea -am ajuns la Sharm la 11 ziua urmatoarea .
Sa nu iut -am fost singura -neinsotita

ligeea

Am facut si eu ceva asemanator, insa in directia opusa, si nu singura, ci cu o prietena la fel de nebunatica (voiajului i s-a mai adaugat un 'pelegrinaj'.. neasteptat pe Muntele Sinai in miez de noapte, cand ne-a lasat dubita in mijlocul desertului si noi habar n-aveam unde mergem de fapt).

Dintre alte nebunii calatoricesti se mai desprinde una de acum vreo sapte-opt ani, de data asta singura, eram la scoala in Germania si aveam cursuri doua zile pe saptamana.. dimineata ma duc eu la cursuri si aflu ca in cealalta zi urma sa fie sarbatoare.. mi s-au aprins ceva beculete si m-am hotarat brusc sa purced intr-un mic voiaj prin Europa.. am alergat acasa, mi-am azvarlit trei bluze intr-un ghiozdan, am fugit la gara, mi-am cumparat un bilet Interrail, si seara eram in tren spre Florenta. Pentru ca nu aveam nici prea multi bani si nici prea mult timp, noaptea dormeam in tren si ziua ma opream sa vizitez, asa am trecut prin Italia, Franta, Spania, Portugalia, Franta din nou, Luxemburg, si inapoi in Germania. Am dormit ca oamenii doar trei nopti, la Nisa datorita unei greve a liniilor ferate franceze , in Granada unde aveam niste prieteni si la Lisabona unde am impartit o camera cu un tip pe care tocmai il cunoscusem pe tren

Ceva cu adevarat nebunesc mi-a trecut prin cap acum cateva luni.. sa-mi bag picioarele in emisfera nordica, in doctorate, in casatorii si in general in toate si sa raman in tara mea de suflet cu prietenii mei muncitori metalurgici.. mi-a lipsit un dram de inconstienta.. sau de curaj.

Lai

Mergi la inceput