epilare... TOTALA?
Raspunsuri - Pagina 6
hair spune:
Fetelor din bucuresti, imi spuneti si mie un cabinet unde eiplarea inghinala sa se faca cu ceara de unica folosinta? eu la mine in zona am intrebat la cateva si numai cu refolosibila am gasit, m-am facut asa pana acum, dar de fiecare data cu inima indoita. desi n-am avut parte de surprize. stau in zona 13 sept.
multumesc,
gudinde spune:
quote:
Originally posted by hair
Fetelor din bucuresti, imi spuneti si mie un cabinet unde eiplarea inghinala sa se faca cu ceara de unica folosinta? eu la mine in zona am intrebat la cateva si numai cu refolosibila am gasit, m-am facut asa pana acum, dar de fiecare data cu inima indoita. desi n-am avut parte de surprize. stau in zona 13 sept.
multumesc,
ralu
Saloanele Abbate
Andreea72 spune:
Eu ma epilez de multi ani si am incercat si aparatul de epilat dar imi cresteau multe fire sub piele de la el asa ca am revenit la ceara.De cand folosesc numai ceara nu mai cresc fire sub piele ,parul este iar moale si mai subtire.
Andreea
madina71 spune:
Fetelor, am facut ceara orientala si acum astept sa se raceasca...Sunt f curioasa sa vad cum este....Va spun dupa ce o folosesc impresii despre aceasta ceara....
La mine s-a umflat tot timpul cu toate ca a fost f mic focul...a trebuit sa stau numai langa ea, sa amestec, sa o iau de pe foc cand se umfla prea tare....
madina71 spune:
Toate bune....nu iesise suficient de tare si am mai fiert-o...o intind dar problema este: cum iau fasiile de ceara????? Ca nu pot sa apuc fasia si sa trag ca la ceara clasica!!!!!Cum se face??????!!!!!!
HELP!!!!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by madina71
Toate bune....nu iesise suficient de tare si am mai fiert-o...o intind dar problema este: cum iau fasiile de ceara????? Ca nu pot sa apuc fasia si sa trag ca la ceara clasica!!!!!Cum se face??????!!!!!!
HELP!!!!
Incearca sa pui fasii de panza pe deasupra (un cearceaf vechi pe care il tai), apesi un pic cu mana sa se lipeasca si tragi.
Sa ne spui daca pana la urma reusesti sa utilizezi ceara aia
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by hair
multumesc,
ralu
Dar nu poti sa-ti cumperi tu ceara?Sau nu se poate?
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
madina71 spune:
M-am lasat pagubasa dupa cateva incercari in care m-am lipit toata: pe maini, pe sub unghii, pe piciorul pe care am dat....apoi am mai incercat inghinal dupa ce am mai fiert-o putin, dar nu mi-a reusit nici de data asta.....pana la urma m-am spalat si m-am facut cu epilatorul...
Poate ca daca incercam cu fasii de panza deasupra se lua...in fine...
Nu stiu ce am gresit....dar este prea lipicioasa....
Ma mai batea gandul mai demult sa ma intorc iar la ceara dar mi-e groaza de mirosul de ceara raspandit in toata casa....si eu prefer sa ma epilez singura acasa....nu din cauza banilor, ci fiindca asa m-am obisnuit, mi se pare mai comod, ma fac cand am timp si chef....
Acum nu mai sunt la curent cu ceara care se gaseste prin magazine....care este mai buna?????????
flori76 spune:
quote:
Acum nu mai sunt la curent cu ceara care se gaseste prin magazine....care este mai buna?????????
www.karaver.com/" target="_blank">Karaver!!Vad ca deocamdata nu merge pagina lor(nu au informatii),dar am vrut sa vezi cum arata cutiile cu ceara.
Am folosit-o si este super,se comporta exact ca cea folosita de cosmeticiene(ma refer la ceara clasica,nu cea de unica folosinta).
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
madina71 spune:
quote:
Originally posted by flori76quote:
www.karaver.com/" target="_blank">Karaver!!Vad ca deocamdata nu merge pagina lor(nu au informatii),dar am vrut sa vezi cum arata cutiile cu ceara.
Am folosit-o si este super,se comporta exact ca cea folosita de cosmeticiene(ma refer la ceara clasica,nu cea de unica folosinta).
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
O sa caut...sper sa se gaseasca...chiar ca mi-e dor de un picior epilat cu ceara...cu pielea fina....cred ca din cauza ca in timpul epilarii cu ceara se face si o usoara exfoliere a pielii....