cadou' ptr. Gogu
zau daca anu' asta mai stiu ce sa cumpar..
va rog mult sa mi dati ceva idei , ca se apropie ziua de nastere a lui Gogu..face 27 de ani... si nu mai am habar ce sa iau.. am luat cam asha anii trecuti:parfumuri de firma.., aparate de barbierit/ras/tuns si frezat:)...haine si incaltari... de data asta parca i as lua ceva mai altfel.. dar nu stiu ce.. , oricum e genu care nu apreciaza "brand-urile" ..i as lua ceva un aparat elecrocasnic sau electronic ,mai bine zis:)... poate ma supar si ii iau un aspirator..:))..
Va rog mult, daca aveti ceva idei.. spuneti le aici, ca sint in pana rau...
Raspunsuri
Ana68 spune:
Deci ai un scorpion la casa omului...sa-ti traiasca!
Pai...daca cu parfumuri ai incercat,haine la fel,aparate de tuns/ras...si cu astea tot asa...incearca ceva de arta sau cum scorpionilor le plac misterele si chestiile de paranormal...i-ai un catalog sau un dictionar despre mistere,vrajitoare,varcolaci,blesteme si alte superstitii...Ar mai merge o icoana pe lemn...un lantisor de aur cu cruciulita...
Ca ziceam de arta:un tablou pictat cu ceva abstract din care eventual sa nu pricepi nimic...un CD cu muzica de relaxare,eventual cu o simfonie turbata de-a lui Beethoven...poate chiar cu "Eroica".
Mai gandeste-te...sau poate mai vine cineva cu idei......astea au fost ideile mele ,idei de scorpion...Bafta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Rallu spune:
Eu de ziua alui meu am ales varianta serioaso-glumeata.
I-am cumparat un parfum bun (recunosc ca m-am uitat chioras la pret) si un sort de bucatarie (poate pricepe aluzia
).
Misto a fost ca a priceput-o cat de cat si chiar l-am gasit de cateva ori robotind cu sortul in fata.
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
crissi spune:
il si vad cu tabloul ala din care nu intelegi nimik , de care zice Ana,... cum ma ia la intrebari" ce au facut fata ? cum te au prostit aia"...
Nu stiu mare lucru despre scorpioni, dar despre al meu stiu sigur ca n are nici o treaba cu arta.., muzica lui Beethoven, sau alte lucruri pomenite aici, ca masina de paine.. sint convinsa ca n ar pune mana pe ea niciodata...
tocmai de aia, am terminat si stocu ' de idei atit de repede...
In ce priveste streaperitza.... HEHE.. ar vrea el..pofta n cui nene..
trischa spune:
de banii de cadou mergi tu la un salon si fä-ti o transformare,tunsoare,culoare....si mai cumpärä-ti si ceva sexi si o fundä mare si fi chiar tu cadoul.uimeste-l pe Gogu !!
RalMar spune:
Eu ultima oara i-am luat un set de sabii. M-a costat cam mult, dar a meritat efortul. E pasionat de chestii de astea ascutite: sabii, cutite, iatagane, etc. Intr-adevar sunt cam subrede, cred ca se rup imediat, dar daca stau acolo atarnate si nu pune nimeni mana pe ele arata chiar bine.
Tisina spune:
Stii ce i-am pregatit lui "Gogu" meu intr-un an cand eram la fel, in pana de inspiratie? O funda mare si rosie pe care mi-am legat-o de talie (eu fiind goala), si l-am asteptat asa, gatita, sa vina de la serviciu. Intr-un colt amenajasem si un fel de picnic romantic, cu lumanari si toate cele, ca de, venea omu' de la servici si ma gandeam ca ii e foame. Dar la picnic am ajuns mai incolo....![]()
Si mi-a zis ca e cel mai frumos cadou pe care l-a primit.
Aniversare placuta si sa-ti traiasca!
m_monique spune:
daca nu vrei o seara romantica, organizeaza-i o petrecere surpriza.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei