vila / casa / bloc impreuna

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

trebuie sa selectezi foarte bine persoanele respective, sa vezi cum te intelegi cu ele inainte de a te apuca sa faci ceva concret.
desi lumea se mai schimba si pe parcursul timpului. la inceput toate bune si frumoase, apoi cine stie ce se mai intampla si se strica treaba.
oricum, succes!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by roxanal

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
nu mi se pare atat de greu sa gasesti macar inca 3 familii compatibile cu tine...

Poate doar daca sunt clonate dupa genele tale.

nttzzz, pai dece nu..poti sa stii ce ne releva viitorul? poate constat ca avem aceeasi parinti...li s-au prelevat niscaiva celule si acum suntem mai multi ..iti dai seama ce noroc pe mine, atatia oamni inteligenti, frumosi, etc..impreuna ?

capcaunul te testeaza sa vada cum reactionezi in situatii de criza..daca arunci cu ulei incins pe geam si altele.

mda, insa cine nu stie, s-au inventat si alte metode mai subtile de tortura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hai sa iti poveasteasca si Stan Patitu intamplartea lui, poate te linistesti!
Era in urma cu un an, imi facusem o prietena aici pe forum, parea o persoana deosebita ca in final sa fie dracu in persoana!
Din vorba in vorba pe mess am ajuns si la visele noastre si unul dintre ele era comun: acela de a avea o casa langa Bucuresti.
Eu vroiam sa-mi cumpar si nu aveam banii de avans si "pretena" vroia sa construiasca.
Si pentru ca aveam terenu care deja era programat pentru vanzare am zis ca gata visul e ca si implinit, io ii vand terenu sa-si faca casa si eu sa am banii de avans pentru cump unei locuinte.
Si uite asa am venit de la peste 2000km sa demaram actele pentru vanzare, de fapt o promisiune de vanzare.
Cand sa definitivam actele dintr-o greseala a primariei pe certificatul de urbanism, un singur cuvant schimbat, reiesea ca terenul nu mai era construibil ci arabil.
Repet, o gresala a primariei, pe care ulterior au rectificat-o!!!
Eu aveam la data promisiunii certificatul de urbanism vechi din care reiesea clar ca terenu e destinat constructie P+1+M si asa este si acum.
Sa mai continui...respectiva "pretena" a zis ca nu mai cumpara terenu si conf promisiunii trebuia sa-i dam dublul avansului pe care ea mi l-a dat.
Si uite asa am facut o gaura in buget, exact in ajunu Craciunului de
3000 de euro.
O sa radeti probabil si o sa ziceti "ce prostii"!!!!
A fost o situatie, total iesita de sub control, nu am reusit sa-mi induplec "pretena" ca e doar o chestiune de timp care trebuie s-o rezolv la Primarie.
Nu. A zis ca vrea banii dublu, a inceput cu amenintari, nici nu vreau sa-mi amintesc.
Ei din chestia asta, cate nu invata omu....si-am invatat !
Iti imaginezi ca acum sunt fripta si suflu si-n iaurt, nu?
Si nu mai cred in prietenii adevarate cu persoane necunoscute ascunse in spatele unui ID.
Nu zic, ca nu-s persoane minunate aici pe forum pe care sincer le admir, dar poti avea ghinionul sa dai peste si peste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by giulia71
Cand sa definitivam actele dintr-o greseala a primariei pe certificatul de urbanism, un singur cuvant schimbat, reiesea ca terenul nu mai era construibil ci arabil.
Eu aveam la data promisiunii certificatul de urbanism vechi din care reiesea clar ca terenu e destinat constructie P+1+M si asa este si acum.
Sa mai continui...respectiva "pretena" a zis ca nu mai cumpara terenu si conf promisiunii trebuia sa-i dam dublul avansului pe care ea mi l-a dat.
3000 de euro.

yo zic ca ai scapat ieftin.....yo as fi scris ca trebuie sa dai suma x 3...stau cu banii blocati atita timp si apoi vad ca e arabil.

Mergi la inceput

off...ce sa zic..intamplari neplacute cunosc multe..insa...eu incerc..incerc sa gasesc oameni care vor acelasi lucru ca si mine...nu e simplu, dar se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu radi mai Guestus, mai di necazu' altuia ca te prindi din urma...o data sh-o data!!!

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by giulia71
3000 de euro.

yo zic ca ai scapat ieftin.....yo as fi scris ca trebuie sa dai suma x 3...stau cu banii blocati atita timp si apoi vad ca e arabil.

Mergi la inceput

ca sa n-o mai lungim asa tare..vrea cineva ? este cineva interesat?
da sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu tot sunt interesata de oferta aia cu 500 eur/mp husbandul e din specia aia cu gard de 2m si fara pisica vecinului ca o impaiaza

iar despre arhitect, mi-ajunge al meu ... pe-asta l-as impaia eu personal.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

mie imi place subiectul , si eu zic s-o mai lungim asa , ca macar daca nu ne alegem cu casa noua , ne alegem cu buna dispozitie .
serios vorbind , treaba eu o vad asa : pt ca cineva sa fie de acord cu un lucru , e nevoie de o prezentare serioasa , concreta , a planului , mai ales cand e vorba de implicatii serioase materiale .cine are intentii serioase cauta tot seriozitate la partener .
glumind , eu zic sa se proiecteze vila/blocul/ si cu cabinet de psihoterapie si cu cabinet de avocatura la parter , iar sus la mansarda neaparat punct de observatie dotat cu politist-detectiv.
mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
este cineva interesat?
da sau nu[/blue]

se pare ca nu prea...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput