Perie rotativa

Perie rotativa | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Buna...Am parul ondulat spre cret si lung...As vrea sa-mi iau o perie rotativa sau un uscator lissima...Ce ma sfatuiti?...Care ar fi mai bun?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Ce diferente sunt intre cele doua uscatoare care intind parul de la Rowenta?...Cel mov si cel negru Elite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Nu stie nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Initial creeata de Adrriana

Buna...Am parul ondulat spre cret si lung...As vrea sa-mi iau o perie rotativa sau un uscator lissima...Ce ma sfatuiti?...Care ar fi mai bun?

Adriana

Eu cred ca nici una nu este buna in cazul in care ai parul ondulat si il vrei intins.Nu se aseaza bine la varfuri.Ii da aspectul de tocit.
Eu il indrept intai din perie apoi cu placa.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;

Mergi la inceput