Sterilizare biberoane

Sterilizare biberoane | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.
Bb Stefan are 5 luni si jumatate si eu am inceput sa ii sterilizez biberoanele la 4-5 zile. Fac bine sau rau? Am inceput asta de la 4 luni, cu sterilizare la 2 zile si treptat am ajuns aici. Biberoanele le clatesc bine cu apa rece de la robinet, tetinele le sterilizez insa la 2-3 zile, iar cand nu le sterilizez le clatesc tot asa. Voi cum faceti?
Multumesc,
Nicoleta.
PS Pana acum nu am avut probleme de nici un fel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu inca mai sterilizez totul si acum (la 4 luni) inainte de fiecare folosire: sticla, sita, tetina, capac, absolut totul. Insa, la primul copil sterilizam sticla o singura data pe saptamana (parca) si tetina zilnic. Daca bb se simte bine, nu cred ca e vreo problema din moment ce apa de la robinet e potabila.
Sanatate multa,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu sterilizez zilnic biberonul si tetina folosit pentru lapte iar pe cele cu care bea apa, ceai, sucuri cam la 3-4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Eu sterilizez de fiecare data sticla si tetina cu solutie la rece de la CHICCO, deoarece la fiert se depunea "piatra"(apa de duritate mare).
Alinutza si bb Sara (5luni 1/2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Noi de la 6 luni nu am mai sterilizat biberoanele dar acuma o luam iarasi de la capat cu sterilizatul !!! noroc ca avem Aventul de sterilizat si se fac repede !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu la 7 luni sterilizez tot de fiecare data. Acu ce sa zic ca merge super usor cu sterilizatorul ala cu aburi.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Noi le-am sterilizat pana la vreo 7 luni in sterilizator.Dupa aia ni s-a facut lene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Si eu am sterilizat sticlutele si tetinele cam pina pe la 7-8 luni ,dar acum le spal bine si gata , nu mai folosim asa de mult sticlutele , sint flacau mare
Toate cele bune!

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Fetelor, cat costa un sterilizator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Eu am confectianat un sterilizator dintr-o cutie de plastic iar dintr-un capc mai mic pe care l-a gaurit sotul meu cu o masina de gaurit .....vine asezat pe fundul cutiei si gata se acopera cutia cu capacul ei in care faci o gaurica mica si se foloseste la microunde se pune apa f.putina si eu bag 4min la microunde biberoanele si sticlutele dar nu l-am prea folosesc ptr ca alaptez si nu am avut nevoie de el....poate o sa-l folosesc in viitorul apropiatmai des....Delia si Bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Fetelor eu la 2,5 luni cât are Mircea al meu sterilizez o dată pe zi biberonul și tetina la sfârșitul fiecărei zile și totul e O.K. Nu se plânge de nimic și totul îi merge foarte bine. Multă sănătate la bebicii voștrii!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput