Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

La multi ani Kristian! 2 anisori! Wow!!! Nu imi vine sa cred. Multa multa sanatate si fericire, cat mai multe zambete in viata si armonie!

Madau sa stii ca e ceva!

Anda asa imi place cartierul in care stai... imi aduce aminte de studentie si de prima mea plimbare in Bucuresti cu Dan. (ei.... ce timpuri mai erau...)

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mai gagici, o sa vedeti ca nu sunt grele deloc. Sper sa reusesc si eu.
Da, vreau sa am poze si cu mancare, dar pas cu pas cum se face. Pana acum nu m-am ocupat si de asta. Si mai ales capitolul aperitiv vreau sa fie destule ca vorba aia cand ti un eveniment trebuie asa ceva, nu?
In blog am cateva retete si cu mancare...si cu timpul o sa fie tot mai bogat capitolul asta.
Roxi, in prima zi sunt 12, in a doua 15
Sa vedeti cum fug io prin casa sa dau supa cu galuste la steff

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda stai fara grija, ca nu te desfintez. Eu sunt impacata cu limitele mele permanente. Deci nu voi incerca sa le depasesc, ca sunt constienta ca imi va fi imposibil. In primul rand nu am talent si nici indemanare. Mie un ecler imi iese ca un mic, nu seamana cu o prajitura. Viata mea mi se pare oricum prea grea ca sa ma mai incarc cu inca un esec pe plan culinar, deci sunt blazata.Trei sunt lenesa, abia fac lucrurile imperios necesare hranirii copilului, de sot deja nu ma mai intereseaza; cum manc eu ce apuc poate si el sa faca la fel. Deci eu nu ma bag la autodepasirea limitelor mele, va las pe voi sa va dezvoltati multilateral. Ma rezum la uitat, citit, mancat, daca isi face cineva mila de mine daca nu e buna si o merdenea, si la admirat fetele care doresc sa se depaseasca.
Acestea fiind spuse ma duc sa vad ce avem in meniu azi la cantina.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Miha, asa cum ai scris...ma regasesc in cuvintele tale acum vreo 4 ani. Tot asa eram si eu...dar uite dupa ce am nascut si stant acasa cu copilu m-am prostit la cap, si mai stau 1 an c ami s-a aprobat concediul fara plata(am scris asta de cateva ori)....
Nu e greu....zic io. Stit ce-mi place cel mai mult ..chestia cu varza sau grapefruit...infingi frigarui in el...phii, ce nebunie. Mai, si eu fac astea pentru prima data, poate n-o sa-mi iasa nici mie, si eu pot zice asa, nu?

BLOGUL MEU

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA si multam de dedicatie. mi-au dat lacrimile ieri cand auzind melodia Vlad numai contenea sa-mi zica: mama, mama, mama, mama...numai asta zicea de parca il setasem.

HILDE nu te da nimeni afara de pe forum. baga retetele acolo si anunta-ne.
flatulin se maseaza burtica pt a elimina gaze si calmeaza colicii.

MIHAELUTAT io cred ca poate face singura Hilde alea. daca ai pricepere, iti merge mana, iti place si AI TRAGERE DE INIMA...eu una nu as face nici macar unsingur fel.
ca dovada, ieri nu am facut ciulamaua, o fac astazi.
sper, daca ma lasa Alex.

LAVI o completare: Alex nu face asa la fiecare masa. dimineata si seara.
dupa show-ul de rigoare in care noi numai stim ce sa-i facem, dupa ce se calmeaza ori adoarme, ori isi continua masa si adoarme.
acum de ex doarme dar cam suspina si geme. se chirceste se screme plange, il iau in brate ii susotesc nitel, se destinde il pun iara jos...

RIPLEY ati mai avut voi un concert cand era Ana mai micuta de nu a putut dormi. dar sa ma tai de mai stiu cine fuse.
si Iris "pare" micuta rau pe langa Alex, dar in poze nici nu zici ca are sub 3500 g....este lungana, are falcute.

gata, chiar vreau sa termin ciulamaua ca supa am facut-o.

edit:HILDE pai bucatareala nu-i a ta a doua "meserie"??? adica nu la faci din veci???? doar de cand stai acasa?????
DOAMNE, O IAU RAZNA SI INEBUNESC.
deci MIHAELUTAT oricum vroiam sa subscriu la postul tau, dar acum il inmultesc cu 1.000 si te-am luat. sunt mai varza decat varza ce o va face Hilde. punct

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hilde asta pt nonsalanta cu care iti etalezi talentele intr-ale gastroomiei in detrimentul celor deloc pricepute.Nu te angajezi cu ziua?Iti ofer cazare gratuit si te si platesc gras.Numa sa faci tu masa ca imi vine sa pling ca io n-oi gusta niciodata nici la sarbatori ce pregatesti tu la ordinea zilei.Despre mucegai,vezi ca este un spray special.Asa il si cheama spray contra mucegaiului.Io l-am luat din Practike,parca vreo 20 de lei.Se pulverizeaza si atit.Dispare.
Ripley foarte bine ti-a crescut floricica.Numai bine!
Joy daaa, e bine.Si Alex a luat bine in grutate.
Miha si Mihaeluta ia bagati una din voi reteta pt conopida.Ca imi trage cu ochiul una din frigi si la cit de talenata sint,ma tem sa nu-mi iasa lapte de pasare din ea.
Madutza iti multumesc foarte tare.Si ma bucr ca-i copilu pe drumul bun cu homeopatele.
Pitic te ,adica va pupacesc cu drag pe toti.Felicitari pentru puiul mic.
Aura 17 kilograme? Ai un urias,ca al lui Hilde de fapt.Or fi altii mai grasuni?

La noi nici o schimbare.Tudor tot asa rau tuseste si - la recomandarea lui Madutza am sa-i iau un aparat de aerosoli.Nu are ce sa-i dauneze chiar daca nu a recomandat medicul asta.Ca nu mai stiu ce sa fac.Se chinuie ingrozitor.Si...normal,o iau si io de la capat cu raceala.Ma doare gitul de mooor.Si iaaar nu pot iesi din casa.Mama naibii de treaba.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, noi n-am folosit niciodata aerosoli, dar din cate retin din discutiile fetelor e importanta substanta pe care o pui acolo. Si sunt unele care merg cu pulverizatoarele astea din comert, si altele care nu merg. Mai bine intrebi mai intai medicul CU CE sa-i faci aerosolii si apoi iei decizia de a lua aparatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea reteta de conopida e cam asa:
1. Fierbi conopida in apa cu sare;
2. Toci o ceapa si un morcov doi, dupa gust;
3. Pui ceapa, morcovi si conopida deja fiarta intr-o cratita cu ulei de masline si apa la un fel de semi-calit;
4. Pui sare esi adaugi apa pana acoperi legumele;
5. Pui sos de rosii si mai lasi la fiert cam 15 minute si e gata.
Pofta buna va urez. Astept aplauze.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

am trait s-o citesc si pe asta! da Mihaeluta retete!sau s-a logat Hilde cu parola Mihaelei?
ca sa fie socul complet baga si Leea acu reteta de la laptele de pasare.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Joy, nu draga, inainte faceam numa mancare si ziceam ca nu merita sa faci praji in ziua de azi si tort, ca mai bine camanzi d ela cofe...ei dupa ce am nascut s-a schimabt creierasul la mine. Paote daca mai nasc odata cine stie ce mai descopar atunci!Daca merg in ritmul asta in 5 ani cine stie unde ajung

Miha, da super faina reteta si buna in mod sigur.io nu fac conopida asa ci numai gratinata cu cascaval la cuptor sau pane.
Leea, nu ma angajez cu ziua..ca esti departe de mine. dAca ai fi lanag mine sigur te-as ajuta cu ce ai avea nevoie
nici eu n-am iesit din casa d enu stiu d ecand...ba da...de cand am fost cu steff la orl.O sa-mi cumapr pray de ala. Merci de ajutor!

BLOGUL MEU

Veronica si

Mergi la inceput