Colectia de toamna-iarna 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki eu tinui superdieta, dar n-am reusit ofcorz, dar se vad repede rezultatele, bine cand ai de dat jos 20kile...in prima sapt ma cantaream la eloctrocutare si in 3 zile dadusem jos un kil jumate.vointa sa ai!

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, baga detalii. Mai tii si acuma? Deci te-ai apucat de electro? La mine electro a avut ca efect scaderea celulitei. Bine si slabire -sunt sedinte la care slabesc si 500-600 de grame. Dar daca nu tin si cura de slabire in acelasi timp. Macar una de bun simt, nu infometare...normal ca pana la urmatoarea sedinta le pun la loc. Ba chiar si cu dobanda.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki sa-ti explichez. alea 500g date jos nu-nseamna nimic, s-au contractat muschii, ai mai si transpirat dar nu juma de kil, peste 2 ore dc te cantaresti nu mai sunt 500g.
electro am facut in vara, si intr-adevar slabesti dc tii si regim, a fost super, dc mergi nemancata ai sa vezi ca rezisti la un voltaj mai mare.cu astea 2 am dat vreo 4-5 kg in 2 sapt, pe care le-am pus la loc+inca 2 pana acum.cu dieta asta e bine ca poti manca cat de mult vrei,din alimentele permise. dc u esti dependenta de dulciuri/pofticioasa, e beton.
cat despre ce frumos fuse afara... tot ce am avut eu si D pe noi am bagat la masina cand am intrat in casa,ghetele n-au mai rezistat la atatea balti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, aha..dar tu ai facut in termocuverta? Ca io da, si de aici efectul de saua si implicit eliminarea de atata apa.
Noi in afara de putin norio pe cizmulite ne-am intors suuper curati in caa. Nu-mi venea nici mie sa cred. dar la noi s-a cam uscat partea de asfalt pe unde au stat copiii.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaa...sa va zic cum fac eu curat cu maimutza nebuna in casa? Hai sa va zic...de bine ce terminasem de curatat jumatate din bucatarie, mai aveam doar frigiderul de sters...ma duc si eu ca omul, vorba aia, la WC si cand ma intorc ce credeti ca gasesc? Va dau 1000 de incercari si nu ghiciti. Picturi murale facute peste tot, da' peste tot...cu VOPSEA LAVABILA BLEU. Maimutza a profitat de lipsa mea, a dat fuga la camara, a furat cutia lasata deshisa de tatal ei si iaca cum mai fac curat odata. Daca auziti la stiri de o mama care s-a spanzurat de usa de la bucatarie sa stiti ca io sunt..sa le spuneti la politisti si motivul

Acu' doarme...prilej sa bag si eu ceva pe sub nas

Si ptr ca tot vorbiti de retete de slabit..va dau si eu una cu care eu si al meu barbat slabim foarte bine. Si nu e nici restrictiva tare. Asadar:
-luni - lactate, de orice fel (branza, lapte, smantana, etc), maxim 1.5 kg pe zi
-marti - pui (gratar, cuptor, fiert) - maxim 1 kg/zi
-miercuri - salate (din orice fel de legume), eu pun ulei de masline si otet balsamic (nu pot fara) - 1.5 kg legume/zi
-joi - fructe (fara banane) - in rest orice fel - maxim 1.5 kg/zi
-vineri - peste (in orice fel preparat) - merge si ton din conserva
- sambata - 5 oua (facute oricum...dar sa fie doar 5)
-duminica - e zi de relas, se pot manca orice combinatii de mai sus, gratar cu salata, etc

Se reia saptamana urmatoare, si gata timp de 3 luni, apoi mananci doar fara sa sari calul. Se slabeste cam 4kg pe sapt, Marius a slabit si mai mult, acum depinde si de metabolism

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fara miscare nu se da randament in curele de slabire, o reteta usoara este cea cu citrice si proteine. Sau cura de slabire cu grapefruit+++ miscare.Insa nici o cura de slabire nu garanteaza ca dupa ce o termini nu te mai ingrasi, de vei reveni la vechile obiceiuri vei lua si mai muult in greutate( o spune stan patitul).
Trebuie gasita motivatia si tinut regimul cu consecventa, eu cand am slabit fff multe kg mi-am spus ca daca ma abat am sa fac stop cardiac, mama si este asa de greu inceputul iti vine sa mananci si pietre cateva saptamani pana se obisnuieste organismul.Eu va tin pumnii fetelor ce vreti sa slabiti si sper sa va simtiti bine in corpul vostru cat mai curand.( astept si eu suportul vostru in aceasta directie dupa ce voi naste)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki daca cuget bine cred ca ma bag eu la superdieta asta. Stai sa ma mai gandesc pana diseara, sa fac o evaluare a situatiei si vorbim.
Madau arunca funia si sapunul din casa sa nu te tenteze. Eu am avut o data, cand era Titi mic si urla non-stop zi si noapte, un moment in care am zis ca daca nu plec de langa geam ma runc cu tot cu copil, asa ca te rog, arunca funai, sapunul si scaunelul...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Mai fetelor, m-ati ucis cu gatitul! Aplauze mariei si mihaelei :))

Eu se zice ca gatesc fte bine, toti prietenii se auto-invita la noi. Dar acum am o faza in care nu am chef de cratita, imi gateste mama zilele astea pt Ana, in rest e fluiera-vant in frigider si sincer mi se rupe. Sa mai vada si marius cum e fara mancare, ca atunci cand fu tot timpul nu manca mai nimic, acuma cere o ciorbica de-a mea... da' io-s in greva.

Hilde, cu riscul sa te supar, ma indoiesc ca poti face meniul ala de una singura in 2 zile, si nu-ti zic asta cu rautate ci din experienta unor mese complexe cu cate 8 feluri de aperitive plus fripturi, garnituri etc. pe care le-am tot facut in ultimii 5 ani.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Ma bucur ca gatesti foarte bine. Eu despre mine nu pot zice asa.
Si tot din experienta iti spun ca fiecare femeie este cu ritmul ei in bucatarie si sincer am mai facut aperitive, fripturi si n-spe mii de feluri de mancare. Nu sunt genul de om care sa viseze adica sa nu pot fi in stare sa fac ceea ce zic in bucatarie.Iti dai seama dupa fiecare reteta cat timn iti ia.Important este sa te mobilizezi cat mai bine si o culinareasa cu experienta stie exac de ce e in stare dupa retetle care le are in fata.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Intrebare la Radio Erevan:

I: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
R: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
I: Credeam ca aia e o femeie adultera.
R: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
I: Credeam ca aia e o femeie usoara.
R: Femeia usoara are doar amanti.
I: Credeam ca aia e o femeie pierduta.
R: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
I: Credeam ca aia e o femeie singura.
R: Femeia singura e aia care are numai sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Singura, atat de singura.... si nu mai stiu continuarea melodiei....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput