bicicleta pt. acasa
Raspunsuri - Pagina 3
Clover spune:
quote:
Originally posted by buli
mi-am luat, gata!
eliptica, da si din miini
nu stiu daca e mecanica sau magnetica, vad eu
multumesc de sfaturi, de-acu urati-mi spor la treaba
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Atentie sa nu te loveasca atunci cand da din maini
Mult succes la pedalat si sa ne tii la curent cum e.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
iuliana_2007 spune:
Eu tot cu sala sunt de acord decat cu bicicleta acasa.La sala te mai antrenezi,mai faci si altceva pe langa bicicleta.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Natasa spune:
spor la treaba si ambitie multa! Eu am avut si am vindut-o, se stringea praful pe ea. Acum ma duc cu bicicleta la serviciu si e mult mai amuzant.
simsimona spune:
Vreau si eu sa-mi cumpar, dar nu am inteles care-i diferenta intre cea magnetica si cea eliptica. Apoi, unele au pedale ca la biciclete, iar altele niste talpi ca la stepper...
Ma lamureste si pe mine careva?
Am vazut ca ati scris ceva de Kettler... De unde sa iau? La Metro si la Selgros erau toate chinezesti.
Multumiri si pupici!
Simona
Dorinutza75 spune:
Buna fetele, subscriu si eu la ce spun fetele care au bicicleta acas dar nu-i chiar asa, ca dupa o luna o tii ca pe mobila.Eu am gasit solutia sa o folosesc in fiecare zi.Am ales o perioada de timp seara sau dimineata si am pus bicicleta in camera mea, asa ca ma pot uita la televizor la un serial preferat sau la stiri si fac si miscare in acelasi timp.Incercati si voi si veti vedea cum trece cateodata si 1 ora si uitati sa va opriti din pedalat.La mine functioneaza, si nu doar pentru picioare si partea dorsala ci si pentru tonus (este un bun stimulent cardiovascular).Pup fetele care fac miscare...........tot inainte.
in asteptare........m-am resemnat...

, de-acu urati-mi spor la treaba