Piticii nazdravani de Mai - Iunie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
Irinusha spune:
Gata, a papat 200 ml de lapte cu cereale :) si cat e linistita sa termin.
Vineri, deci, a fost Sf.Martin ... din pacate a fost o vreme groaznica, asa ca n-au mai iesit din biserica, s-au plimbat pe acolo cu lanternele, au facut copiii mai mari un fel de serbare ptr. cei mici ... Cris si el pe acolo cu lanterna si f. curios si incantat. Mie mi-a parut rau, chiar aveam chef de foc de tabara si vin fiert ... dar ploua si batea un vant, n-aveam cum sa plimbam lanternele. La anu' o facem lata :)
Au venit si bunicii, care au ramas peste noapte ... Opa a dormit in patul lui Cris - saracu :) - si Oma cu Cris pe saltele ... Cris a fost incantat, Oma oricum nu doarme cand e Cris langa ea, il pazeste :D Am mancat, baut, ne-am simtit bine ... plus ca mi-a calcat mama toate rufele
Si acum ceva de Cris, ca de cand vreau sa va povestesc. Deci, baietelul unei prietene e la aceasi gradi cu Cris, si ptr. ca ei ajung mai tarziu decat barbatii mei, trec si pe la Cris sa-l salute. La inceput imi povestea ca il gaseste retras, stand pe un fotoliu cu o carticica in brate ... ca nu s-a acomodat inca. Incepusem deja sa-mi fac griji, pana cand mi-a spus Boby sa stau linistita, ca intra, da mana cu educatoarele, spune "Guten Morgen" mormait si se duce la coltul cu carti, si e incatat ca are carti noi :) ... I-am explicat si prietenei ca asa-i Cris, ii plac cartile si ii trebuie un timp de acomodare - ca ta-su!
Mai acum o luna imi povestea prietena ca l-a gasit pe Cris stand pe fotoliu, alti 3 copilasi in fata lui, pe jos si el le "citea" ... n-a inteles pe ce limba (nu-l prea intelege ... nu-i nici o mirare :)), dar copiii ascultau incruntati :D ... va dati seama ca era sa plesneasca pipota in mine :))
Ieri au avut iar plimbarea pe afara si era fi-miu suparat tare ca a vrut iar Sophia sa mearga cu el de mina ... si nu intelege ca-i mare fraier, ca peste ceva anisori o sa se roage el de fete :) Dar l-am prins intr-o zi, era deja gata de plecat acasa, ca striga dupa Sophia, ca el pleaca la casa lui. E dulce rau cand vorbeste pe germana ... si culmea, vorbeste mai bine in germana decat in romana, se intelege f. bine.
Si fi-mea s-a invatat sa ma certe ... cand nu o bag in seama ca sa nu o iau in brate si sa-mi fac si eu treburile, se uita suparata la mine si bombane pe un ton de cearta bebe, bubu, gugu, mama ... Imi vine s-o pap!
Gata, ca am scris iar ... O seara faina!!!!
Ah, tot am uitat: am vorbit cu Madutza, sunt bine, doar ca munceste mult ... Ana era bine, dar a fost bolnavioara cu inceputul de gradi.
PUpici din nou!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Iulia P. spune:
Irinusha, abia acum am vazut pozele voastre. Vai, ce seamana Amelie cu Cris. Parca ar fi frati, zau asa... Sunt niste dulci amandoi. Sa va traiasca!
Legat de "lipiciul" lui David, pai la ce ochi frumosi are (spuse mama modesta...), nu cred sa fie probleme. Ce crezi? Prietena nu are inca, dar, lasa, ca are fratiorul sau, Thomas, vreo trei. La fiecare doua saptamani vine de la gradinita si imi spune ca si-a mai gasit o girlfriend. Eu ce sa fac??? I-am pus in vedere ca ar fi cazul sa aleaga una dintre ele, dar nu pare prea interesant de ideea unei selectii.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5
Carmenbr spune:
Va multumesc din suflet pt rugaciuni si pt mesaje. va multumim ca va ganditi la noi, ca dovada ca de cateva zile Eric e mai bine, nu prea mai tuseste, dar facem in continuare tratament cu steroizi. sa dea Dumnezeu sa fie cat mai lunga perioada asta de bine.
Vanessa, nu ma speria ca e rau cu diferenta mare, ca eu la cate probleme am cu Eric, doar asta e singura speranta la mine, sa mai creasca Eric sa pot sa capat iar curaj de unul mic.
Voi v-ati gandit la cadouri de Mosi pana acum? ca eu sunt cam descoperita la capitolul asta. Aveti vreo idee?
Va pup dulce pe toate si pe toti piticii frumosi si va doresc iar din tot sufletul sanatate multa la toti,
3 anisori...uraaa!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Am terminat si eu, in sfarsit, revista si deci intru in perioada de acalmie. Sper sa isi tina sefu cuvantul sa imi recuperez zilele lucrate in we trecut.
Ralu Acum am inteles de ce au luat aceasta masura. Felictari Mariei ca se descurca singurica.
Irinusha Se vede ca ai avut chef de scris. Felcitari lui Cris pentru acomodarea la gradi si pentru invatatul germanei. Ca maine o sa te tintrebe daca poate sa isi scoata prietena in oras.
La poze inca nu m-am uitat dar cred sa sunt foarte interesanti ochisorii Ameliei. copilasilor.
Vanesa Io incerc sa imi dau seama putin de ce se imtampla la tine acasa. Sora mea are doi baieti la diferenta de 6 ani. Sunt ca soarecele si pisica, chiar mai rau, cat am stat cu ei mi-au facut capul calenadar, ma saturasem sa fiu arbritu intre ei. Felicitari pentru masina noua. Ce marca este? Plimbari placute si fara accidente. Succe in gasirea terenului. Si lui Andu sa nu il doara prea tare intepaturile.
Iulia Te asteapta o viata grea cu atatea nurori pe cap. Sau poate cand va mai creste se va hotari sa aibe doar una.
Carmen Ma bucur pentru voi ca sunteti mai bine. Sa va ajute DD sa o tineti muta vreme asa. Nici eu nu stiu ce o sa ii cumpar Biei, ea nu vrea alteceva decat bblusi si accesorii pentru ei, deja nu le mai stiu numarul de cati are.
Si dupa cum spuneam Bia tot cu bebelusii. Aseara i-am dat un pampes si o bandana, le-a primit de la mine de la servici, si s-a apucat sa schimbe bblusi. Avea grija de 3 odata si eu tebuia sa o ajut. Cica "mami, tu esti mamaie, i-a si dai sa bea ceai pana il schimb si pe asta micu de aici". Mi-a cerut si biberon "adevarat" si am scotocit prin balcon pana am gasit ultimul ei biberon.
Si ne mai laudam cu ceva. I-am citi o poveste de 2 ori si aseara cica vrea ea sa imi "citeasca". Si a citi fata povestea in proportie de 70%, pentru ca are si un cantecel care se tot repeta si pe asta nu il stie bine.
la copilasi si va doresc un weekand placut
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
Buna fetelor!
Iaca ca am aparut si eu pe la voi .
La noi nimic nou in afara ca cam e saptamani poate mai putin nu am avut internet si nu am avut cum sa va vizitez.
Julia ca intodeauna cu gradi, eu cu traducerile, mi le aducea sotyul acasa, eu le faceam iar el le trimitea de la servici, bataie de cap dar ce sa faci asta este.
Sa va spun ceva. Intro seara cand o culcam pe Julia am intrebat-o daca vrea sa aiba fratior sau suriorara (inca nu sunt insarcinata, dar am vrut sa stiu ce zice), deci o intreb ia imi spune ca fata eu o intreb daca va fi fratior ia imi raspune: BINE POATE SA FIE SI FRATIOR . A oftat in clipa acea de parca ar vrea sa spuna : ma impac cu ganul ca nu va fii surioara. Foarte greu o trezesc de dimineata, se miortaie, nu vrea sa se scoale, dar cand vede ca nu poate face nimic se lasa batuta si ma lasa sa o imbrac. Apoi totul de desfasoara foarte bine.
Astazi am vorbit cu Doamna psiholog ce lucreaza laei la gradi, ma bucura faptul ca mia spus ca JUlia se dezvolta cum trebuie, ma rugat sa-i povestesc cum se compoarta in casa, la cumparaturi, cand nu creau sai cumpar cea ce vrea, daca da in noi, ne vorbeste urat, totul. Chiar si cum noi ne comportam, daca nu o batem, daca tipam la ea. I-am spus adevarul, ca sotul este o fire nervoasa, fara sa vrea mai tipa, apoi ii pare rau. Si eu isteriile mele can de o mie de ori ii spun nu iar ea face cum vrea. Mia explicat cum sa ma comport in anumite situati. Acum sa vedem cum va fii. Sper ca mult mai bine. In orice caz cum am scris mai sus se dfezvolta bine chiar foarte bine, gandeste ca un matur in unele situati. De exemplu cand traduc, chiar daca vrea sa fiu langa ea imi spune sa ma duc sa scriu ca sa fac bani sa avem. Plus ca mia spus ca niciodata cand nu vreau sa-i cumpar cate ceva trebuie sa-i explic ca ii cumpar alta data, ca vreau sa fie sanatoasa iar dulciurile nu sunt bune, daca le va manca zi de zi. Niciodata sa nui spun ca nu am bani. Copii de varsta asta si cel putin pana la 6-7 ani pot sa gandeasca ( a avut asemenea sutuati) ca parinti nu au bani deci trebuie sa se mute din casa ca nu vor avea bani sa plateasca pentru ea. Noi ne gandim ca ei nu inteleg cand vorbim de bani, de cea ce avem de platit, poate nu inteleg binedar si asa ne inteleg destul de bine ca sa se intristeze ca vor trebui sa se mute din casa ca nu au parinti bani. Deci cu asta trebuie sa fiu atenta.
Data viitoare am sa va scriu mai mult, ma duc sa imi usuc parul si oin curand voi fugi dupa ea la gradi.
Pupici
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
monet spune:
uau, ce-ati mai scris, bravo!
noa, io iara vin sa ma laud cu-ale mele smecherase. sean mi-o trimis poze noi in seara asta, de azi. vedeti mai jos.
eu sint in plina sesiune de examene da' marti seara zbor acasa pentru 5 zile. o sa fie un vis, nici nu-mi vine sa cred. nu mi-am vazut copiii de mai bine de trei saptamini!!
pupici tuturor
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
DianaR spune:
M-am uitat peste pozele de la concursul de burtici, am recunoscut pozele Mephalei si ale Irinushei si bineinteles ca le-am votat. Mai sunt si alte fete inscrise in concurs? Spuneti sa votam!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
alus spune:
Fetelor am o mare rugaminte la voi. Puteti sa ma indrumati la un portal in internet unde o firma din Polonia isi poate pune o reclama. Ea se ocupa cu fructe, legume, deci mar interesa un asemenea portal. Eu nu prea am timp sa caut.
Va multumesc mult de ajutor.
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
monet spune:
alus,
uite, citeva gratuite. trebuie sa dai tu informatiile. pentru ca sint gratuite, probabil au limita de timp la cit poti tine reclama. sint si multe alte site-uri cu plata, nu sint prea scumpe. poti sa dai un search pe "free advertising portal"
http://www.merchantcircle.com/signup?variant=cj&utm_medium=cj&utm_source=google&header=Get%20your%20free%20listing%20and%20link%20to%20your%20existing%20website.&text=Free%20online%20business%20listing,%20blogs,%20newsletters,%20coupons,%20and%20more.&gclid=CMDDxu785o8CFTyKOAodEz4bMg
http://www.salespider.com/classifieds.php?drc=9&ovr=400&ovchn=GGL&ovcpn=Free+Advertising&ovcrn=Advertising+free&ovtac=PPC&gclid=CNv1qa_95o8CFUV0OAodVT8bMg
http://www.cmather.com/
mult noroc celui cu firma!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Buna fetele
Va doresc o saptamana frumoasa, chiar daca vremea de afara nu prea e.
Noi am fost vineri seara la cumparaturi si am profitat de ocazie ca sa il inspiram pe Mos cam ce caoruri sa ii aduca Biei. I-a placut un set cu fier de calcat si masina de cusut si si-ar mai dori "hiane" pentru bblusii ei.
Monet Ti-am admirat fetele. Distractie mare pe capul lor. hai ca maine esti acasa langa ele sa va iubiti.
Laureta Ce mai face Inisa? Ati scapat de scarlatina?
Duminica am fost la Circ. A fost prima data cand am dus-o pe Bia la spectacol. I-a placut foarte mult iar la sfarsitul spectacolului au fost invitati pe scena copii ca sa danseze si s-a dus si ea. Chiar daca n-a dansat a fost un pas bun avand in vedere ca este foarte timida.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)