Produse integrale, nerafinate
Stie careva unde pot gasi ( in Romania )produse de genul : cereale brute (grau, ovaz, orz, mei, etc), faina bruta nerafinata, orez integral, paste din faina integrala, in general produse integrale, nerafinate?
Multumici, Ruxi
Raspunsuri
Freia spune:
de la "La Fourmi"... acolo am mai gasit cate ceva din ce zici tu... dar faina nu am vazut pana acum nici eu ... o intreb si pe mama si-ti mai zic
si au din cand in cand si zahar brun care e mai bun decat cel alb pt ca nu e rafinat cu ... apropo stiti cu ce e rafinat? (oase)
Anny spune:
Nu stiu exact cum se numeste magazinul dar are tot felul de chestii din astea (parca ii zice Naturalia dar nu sunt foarte sigura).
Este pe Calea Floreasca, nu chiar vizavi de spitalul de urgenta ci putin mai incolo.
ruxi spune:
quote:
Originally posted by Anny
Nu stiu exact cum se numeste magazinul dar are tot felul de chestii din astea (parca ii zice Naturalia dar nu sunt foarte sigura).
Este pe Calea Floreasca, nu chiar vizavi de spitalul de urgenta ci putin mai incolo.
Anny, putin mai incolo mergand spre Spring-ul de pe Floreasca, sau in partea cealalta, traversand Stefan cel Mare?
iomi spune:
mergand spre spring time!
sper ca nu te superi ca intervin si eu, sunt mai noua pe aici, dar m-a interesat si pe mine subiectul...
mai este un magazin in piata amzei (pe langa fish market), nu stiu exact cum se cheama, ca am nimerit acolo intamplator, dar stiu ca au chestii din astea...
succes!
ioana & bb luca
Anny spune:
Mergand spre Sping-ul de pe Calea Floreasca. Treci de spital si de poarta stadionului dinamo si la vreo 50 m este magazinul. este mic de tot, prima oara cand l-am cautat am trecut pe lamga el fara sa observ
puisor spune:
Buna tuturor.Sunt gravida in 7 luni.Imi poate spune cineva la ce farmacie pot sa gasesc medicamentul "MATERNAL CU SELENIU", imi trebuie urgent.
Freia spune:
puisor incearca la farmaciile HELP NET ... daca zici zona de unde esti incerc sa-ti gasesc una aproape...
Freia spune:
si daca nu gasesti spune-mi sa intreb pe cineva care poate aduce orice medicament ... succes
puisor spune:
DRAGA FREIA ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNS.LOCUIESC IN PANTELIMON,MAI EXACT PE LANGA SPITALUL "SF. PANTELIMON".AM INCERCAT LA CATEVA FARMACII DIN ZONA,DAR FARA SUCCES.ZICI DE CINEVA CARE POATE SA-MI FACA ROST,LA CE PRET,CA NICI NU STIU CAT AR PUTEA SA COSTE,CAT DE REPEDE AR PUTEA SA MI LE ADUCA.