Concediu in Turcia?

Concediu in Turcia? | Autor: cristina liliana

Link direct la acest mesaj

Vreau informatii de la cei care si-au petrecut concediul in Turcia!
In ce statiune ,la ce hotel,preturi,si orice credeti ca merita atentia.Vrem sa mergem in septembrie cu toata familia(avem doi copii-6 ani si 1 an).Se primeste patut pentru cel mic?Astept informatii.Va multumesc!!!

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

noi tocmai am venit din turcia vineri seara. fetita noastra face miercuri 2 ani. noi am fost in antalya/belek intr-un club - pappilon zeugma (5*, ultra all incls.) a fost mai mult decat super. am stat 10 zile si nici nu stiu cum au trecut. distanta de aeroport era de 30min. clubul este nou, s-a deschis anul trecut. inutil sa pun ca totul stralucea de curatenie. camerele sint f. mari, cu un pat dublu si un pat simplu (asa erau toate). noi am cerut si am primit si patut pentru bb. la restaurant era un bufet special pentru copii cu piure, gris cu lapte, supica si alte deastea. i-am mai dat de la bufetul normal spanac, paste, mult peste, pui, fructe.... si am descoperti torturile. la toate restaurantele (erau 4 in hotel) am gasit scaune speciale de bb. plaja este cu nisip, cu umbrare mari, astfel incat nu trebuie sa alergi copilul sa stea sub umbrela. si oricum vrea singur sa stea la umbra ca nisipul frige ingrozitor. la piscina care era imensa, piscina de copii era separata, cu tobogane si delfini storpitoare, mini club pentru copii peste 4 ani. seara mini disco unde topaiau toti copiii din club indiferent de varsta. lapte pentru biberon gasesti si dimineata la masa si seara la cafenea. zborul pana in antalya dureaza 1ora si 15 min. la dus pentru mara am primit mancare speciala de bb. noi nu am avut loc separat pentru ea inca am primit locuri in sectiunea de business si a fost ok cu tinutul in brate. daca ai, poti lua un carut sport. impresia generala este ca erau foarte multi copii, am vazut unii chiar de cateva luni, iar conditiile pe care le ai la dispozitie sint mai mult decat super. despre pret, poate ceva mai piperat, insa meritat 850+43eur(taxe aeroport) de pers pentru 9 nopti.

daca mai vrei detalii, scrie-mi
mada si mara (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Scuze ca ma bag,dar vreau sa stiu si eu,caci si eu vreau la mare.
Suma de 850+43 euro a costat tot sejurul de 10 zile in care era inclus:transportul cu avionul,masa si cazarea pentru 2 adulti si un BB?
Intrarea pe plaja era contra cost?
Aceasta mica vacanta v-ati asigurat-o printr-o agentie sau v-ati dus voi pur si simplu?
Va multumesc din suflet pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna cary

pretul este pentru 1 adult si pentru perioada 25 iunie-4 iulie si include charter+hotel ultra all inclus (bauturi locale+straine/alcolice/non alcolice+macare cat cuprinde). pentru copii pana la 2 ani se platesc doar taxe de aeroport si nu ai loc in avion pentru ei, ii tii in brate. in iulie si august preturile cresc usor si scad iar in septembrie. hotelul are plaja privata cu sezlonguri si umbrare. in interiorul clubului puteai folosi toate facilitatile la liber. se platea doar sampania, trabucurile, sporturile nautice cu motor si masaj. in rest absolut toul era la liber: plaja, piscina, 5 restaurante (4 rest. a la carte si unul cu bufet) si 4 baruri. teoretic poti manca/bea de la 7 dimineata la 12 noaptea si daca tot iti mai trebuie mai ai si room-service. mini-barul se umplea de cate ori ieseam din camera....
biletele le-am luat printr-o agentie mica dar de incredere, pe care eu o folosesc de cativa ani si tot timpul a fost ok. daca vrei detalii despre agentie scrie-mi.

mada si mara (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Noi am fost in Turcia acum 2 ani la Marmaris....de fapt Icmeler....hotel de 5 stele, mic dejun si cina inclus, camera cu aer conditionat, curatenie bec, minibar in camera...tot confortul. Micul dejun si cina erau tip bufet (unde gaseai tot ce vrea sufletelul tau), servire super, insa bauturile nu erau incluse. Plaja super, cu umbrelute si 2 chaiselonguri la fiecare, iar daca vroiai saltea pe chaiselong mai plateai 1$ pe zi. Fiecare hotel avea bucata lui de plaja, puteai sa iti lasi prosoapele pe caiselong si ti le gaseai si seara. Apa era mai mult decit clara si curata, nu gaseai nici macar un muc de tigara si nici picior de turist turc, doar nemti, olandezi si turisiti de alta nationalitate. Aha...si sa nu uit de piscina si tot decorul tropical din jur. Ohooo...si pregateste-te, ca daca iti plac bijuurile, sint o gramada, numai sa ai grija ca turicii au un talent la smecheriiiiiittt. Si daca va duceti in turcia prin zona aia va sfatuiesc sa faceti o croaziera cu vaporasul de o zi pe mare si excursie la Efes. Se merita din plin. Pe noi ne-a costat 1100$ pentru 2 persoane unde era inclus si avionul, bineinteles. De la aeroport ne-a luat un autobuz care ne-a lasat in fata hotelului. Hotelul se cheama Aqua si le-am luat prin agentia Marshal Turism

Mergi la inceput