Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am intrat si eu repede sa va mai spun despre noi inainte de a merge la nani!
Suntem mai bine....azi nu a mai facut febra...in schimb manaca foarte rau...aproape deloc...cred ca e gatul de vina...mai bine a mancat ieri cand a avut febra!
E super marait si plange mai tot timpul...ma ingrijoreaza...ceva nu imi place ....!
Kara si Octavian..felicitari pentru primii pasi!
Adinazot...semanati ca 2 picaturi de apa!
Dianocica...D e demential...scump foc!
Dia...ce mare e Oana si frumoasa...e super fotoliu...si ii sta bine in rochite!
Asiza...
Nu stiu ce l-a apucat pe Mark ca umbla de ieri de-a busilea...pana acum nici nu a vrut...numai in picioare...acum o ia la sanatoasa prin casa!
Plec la nani ca sunt obosita...noapte buna!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cine a zis ca nu e buna folia de aluminiu?

eu tin branzica, carnita portionata in asa ceva!

si eu vreau sa stiu de ce nu e buna!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Miro, super bine merge KAra si sigura pe ea...nu pare ca ii este teama ba chiar ii place sa mearga!

bravo ei

noi mai avem cale lunga pana acolo!

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

frumos david in rosu
si oana ce inalta e, cati cm are, dia ?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Povestea serii.

Acum multi ani, pe cand noi nu eram decat, poate, cel mult, planuri de viitor, niste minti luminate au dat de stiinta lumii cum ca au descoperit cauza pentru care oamenii se imbolnavesc si anume de Alzheimer.
Frica a intrat in casele oamenilor, in timp ce oalele de aluminiu au inceput sa iasa, sau mai degraba, sa zboare pe geam.
Dar lucrurile nu s-au oprit aici, pentru ca alte minti luminate, de care globul e plin, au cercetat in fel si chip, pe fata si pe dos, legatura dintre metalul necurat si temuta boala. Au ajuns magicienii pana la a bucati creierii celor rapusi de boala, pentru a cauta dovezi cum ca metalul de temut e dadator de boala si scurtator de zile. Sau nu.
Azi venea un om luminat si spunea ca aluminiul e vinovat de toate relele pamantului, maine aparea altul care spunea ca n-a gasit nimic, ca putem sa bem, sa mancam si sa petrecem fara teama. Si azi asa, maine asa, iata ca au trecut anii si invatatii inca se joaca cu bucatele de creier bolnavicios, iar parerile norodului sunt in bataia vantului, dupa cum sufla invatatii mai tare.
O alta scoala de vajnici invatati a venit sa studieze metalul pardalnic insusi! L-au gasit in apa, in mancare, ba chiar si in spoielile cu care isi coloreaza m-u-ie-ri-le fetzile, ca sa bage barbatii in boli... ba se aude cum ca si barbatii s-ar fi dedat la obiceiuri din astea, ca unii chiar se boiesc, pe cand altii mai mult se imparfumeaza ca sa nu miroasa a miasme trupesti... Asa ca invatatii 'ai din urma au dat de veste ca aluminiul din folii sau din tingiri si tigai nu e prea vinovat de nimica, sarmanul, ca nu e in stare libera si circulanta cum ar fi cel pe care il imbucam sau cu care ne sulemenim, pacatele noastre...
Povestea continua si in zilele noastre, invatatii inca se trag de barbi si isi arunca sudalmi, in timp ce popolatia cu o mana isi arunca tigaile si foliile, iar cu ailanta le cumpara din nou.
Si-am incalecat pe-o roata si v-am spus povestea toata.
Si daca nu va convine, spuneti-o voi mai bine!

Pentru cine doreste, www.alzheimer.ca/english/disease/causes-alumi.htm" target="_blank">varianta in limba engleza, deasemenea, www.alz.org/alzheimers_disease_myths_about_alzheimers.asp" target="_blank">mituri.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Concluzia e ca problema s-a cercetat intr-adevar in fel si chip, insa nu a aparut nimic cert care sa confirme ca aluminiul e o cauza a Alzheimerului.

In alta ordine de idei, noi am petrecut azi o zi faina de tot!
Dimineata sotul a dus-o pe Roxana la o ferma de dovleci unde se organizeaza tot felul de jocuri pentru copii, se joaca in fan, cu iepurasi, au sperietori, labirint... a venit acasa in culmea incantarii. Asta e "tara" pe care o poate avea aici si ne bucuram ca exista asa ceva.
Iar dupa pranz ne-am plimbat prin judet, am fost cu niste prieteni in parc, in Gradina Botanica... a fost o vreme superba, am facut picnic pe malul lacului, nu imi venea sa cred ca in 21 octombrie umblu in tricou cu maneca scurta si ca regret ca nu mi-am luat pantalonii scurti! Iar apusul.. o feerie de culori! Sper ca mi-am incarcat bateriile ca urmeaza o saptamana stresanta.

Am vazu poze frumoase cu d, cu Oana, cu cheful de timisorence, cu Adina micuta si filme cu Kara.
- d cel nazdravan dormea sub pat? dianocica, tu cred ca esti ca in transee cu aparatul de fotografiat, taras prin casa dupa d
- Oana mi-a placut la nebunie in pozele alea in care e ridicata pe varfuri, i-as papa pulpitele! Curioasa mica si frumoasa!
- cei trei muschetari cum de au stat la poze? bebinuta, ce lupte pe lingurita, mai sa se verse castronul! flore, acum am vazut ce bine seamana Alessia cu taticul!
- adinazot, tare bine mi s-a parut ca iti seamana Ale, altfel nu mi-as fi dat seama. Intr-o poza e mama ta? ca parca tu adulta semeni cu ea.
- draga de Kara cum isi da ea drumul la mers... are si carucior de papusi Mirona, imi place covorul!

Gata, la somn, ca vine imediat tura de dimineata si trebuie sa va als loc sa va desfasurati. Pe vreo 7-8 pagini, asa...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata tuturor si o saptamana frumoasa!

Haideti la o

Dianarus, multa, multa sanatate baietilor! Sper sa revii cu vesti bune!

Sunt cu zambetul pe buze de dimineata, in ciuda vremii de afara si a bursucilor mei mucosi. Am avut un weekend placut si vesel :). Zapada lipsea, caci m-as fi simtit ca de Craciun. Am facut mancare, ne-am jucat, am citit, ne-am uitat la televizor, am dansat... Ce sa mai zic, a fost frumos. Tot un fel de quality time cum spune Donia, doar cu ceva restrictii la grasun, ca le darama fetelor castelele si intra prin locuri periculoase.
Am copii mari: l-am mutat pe Victor in camera cu fetele. Asa ca pana pe la 3-4, Victorila doarme cu printesele. Apoi laptele si hop la mami si tati. Raportam si muci din belsug, pentru toti trei, dar se pare ca doar atat. Pe Maria a durut-o si gatul si a fost putin ragusita, dar de dimineata parea bine. Sper sa nu fie probleme.
I-am filmat ieri pe cei trei bursucei cum se jucau impreuna. Cand oi avea timp poate pun filmuletul, sa vedeti cum arata camera de zi in plin "razboi" :). Mi-e tare drag sa-i vad cum se bucura impreuna, cum se cearta pe jucarii, cum alearga unul in jurul altuia :).

Cred ca s-a mai vorbit, dar nu-mi aduc aminte: Este bun kiwi pentru bebelusi? I-am dat lui Victor si i-a placut mult. Vad ca nici nu s-a stricat la burtica, ca de asta-mi era teama. Eu i-am dat lui Victor si struguri, din cei fara samburi, decojiti. Daca era dupa el, cred ca ar fi mancat si 1 kg.

Daphna, noi cu portocalele n-am avut probleme (nici la fete, nici la Victor), asa ca o sa continuam. Oricum noi am inceput acum cateva luni, in combinatie cu mar sau in branzica de vaci cu banana. Am inceput cu pana-n cinci lingurite, iar acum bea sucul de la 1-2 portocale, dar nu zilnic. In timpul iernii cred ca-i voi da mai des.

Donia, chiar nu stiam ca folia de aluminiu nu e buna (ca oale si alte ustensile de aluminiu nu prea avem).

Mirona, felicitari Karei pentru mers!

Dia, Oana e o adevarata domnisoara! Numai fete frumoase in Timisoara! Oana, Ada, Alessia! Sa mai creasca Victoras, ca venim in vizita :)

Desiree, felicitari pentru Octavian!

M_monique, Victor nu sta la spalat pe dinti. Oricum nu-i pun pasta inca, dar nici la periuta nu deschide gura. Cand il mai prind, il distreaza operatiunea si rade sau pare ca-l gadila.
Lapte praf la noi ca la nimeni, adica bea orice, in functie de ce gasesc / cumpar: Milumil 2, 3, Bebelac 2, 3, o data Nan nu mai stiu de care si cand a fost deranjat la burtica Milupa si Humana HN 25. Din decembrie il voi trece, treptat, pe lapte de vaca.

Apropo de mancare: Victor e innebunit dupa carne de pui fiarta. O tai marunt si o mananca goala sau cu paine. Cred ca vom face multe gratare cand va creste bursucul :). Fetele au acceptat greu carnea de pui bucatele. Ioana, cel putin, si in primavara avea probleme cu mestecatul pieptului de pui fiert. De unde-mi faceam probleme ca Victor nu vrea mancarea bucati, uite ca prefera carnea maruntita :).

Dandusa, multumim de invitatie! :)

Dianocica, oare nu gasesti nici un centru unde sa-i faci incaltari pe comanda?

Ralumat, felicitri pentru examen!

Revin dupa ce termin de citit din urma.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by asiza
[
adinuta, hai sa-ti mai bazai si eu orgoliul ...da, da, seamana cu tine foarteeee bine dar parca si cu tati un pic un pic Pupici

Revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

,da,stiu

DIA

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by m_monique

desiree felicitari pt primii pasi.
merge singur sau tinandu-se de ceva?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

se ridica nesprijnit in picioare si paseste..fara sustinere!

varsta Octavian;

inseamna ca ai baiat mare.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Va urez o saptamana cat mai frumoasa .. in ciuda vremii nesuferite...
Timisoara, admirat fetele frumoase..... vai ce chef am si eu de venit acolo; poate la anu'...
Nu am poze de la chef... am avut fotograf profi dar o poza n-am vazut.. poate e mai bine asa, decat sa ma deprim cand vad ca nu intru in poza
In legatura cu medicamentele nu am multe de zis; Luca a luat doar Panadol cand a avut febra, un pic de Vibrocil dar am renuntat ptr ca fonfaneala lui nu trece; in rest, doar vigantol si Fe.
Adina, cu tine seamana
A_deju, dap.. motanu' e copia ta...
Donia, iarna mai incetinim, dar eu tot vin sambata; si e musai ptr ca altfel nu imi ajung banii
Chinico, helllooooooooo... scoate capu' din butoi
Multa sanatate celor bolnaviori.. si am incalecat pe sa si ma apuc de treaba...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput