propozitii disparute
Raspunsuri - Pagina 14
Nora spune:
quote:
Si tot cu portocale mai am una... aveam vreo 6 ani si mi-a lasat o data mama pe masa o portocala mica de tot(cred ca era o mandarina)si mi-am zis ca e pacat sa arunc coaja,am mancat-o cu totul si i-am stricat tot gustul,ani de zile m-am gandit la intamplarea aia si cred ca de atunci am zis ca daca o fi sa ma zgarcesc la ceva,atunci n-o sa fie la mancare.
Mamica dulce, am ras cu lacrimi la faza asta! S-apoi m-am gandit: saracul copil! Cand le zic baietilor mei ca pentru mine portocalele inseamna Craciun se uita la mine de parca as fi dusa cu pluta!
De sucul "Bem-bem" a pomenit cineva? Sau cornurile de 80 de bani? Cele mai bune din lume!
Oof, ce vremeuri... De fapt e trist ca am trait toate astea dar noi romanii suntem maestrii in "rasu'-plansu'" asa ca reusim sa transformam amintiri teribile in unele amuzante.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Klausia spune:
"S-a luat curentu'!" - ramaneai la vreo meditatie la romana, cu profa pe intuneric, cand aparea mama cu lumanarile in borcan (Ihh, creepy!)
Mi s-a facut pielea de gaina reascultind "Noi in anul 2000 / Cand nu vom mai fi copii ..." N-am stiut niciodata mai mult de primele doua versuri din refren, dar ... va dati seama ca noi suntem aia despre care se canta???!!!
Din copilaria ceausista:
"Ca gradinarul iscusit / Ce ingrijeste cu rabdare / De orice pom, de orice floare
La fel si tu, partid iubit / Ne cresti sub razele-ti de soare!" (ooo-paa, inca nu le-am uitat, e grav!)
"Am cravata mea, sunt pionier ..." (cu variatiuni: "Am galeata mea, sunt gunoier ..."}
papusile Dika si "no-name" (cica gen Barbie)
A, si-mi placea la tv salutul garzii de onoare cand se primea o "vizita prieteneasca": tovarasul zicea "Buna ziua, soldati! si se auzea "Sa traitzi, tovarase pp ...pam" (parca si acum e tot pe-acolo)
iileana spune:
quote:
Originally posted by Klausia
Mi s-a facut pielea de gaina reascultind "Noi in anul 2000 / Cand nu vom mai fi copii ..." N-am stiut niciodata mai mult de primele doua versuri din refren, dar ... va dati seama ca noi suntem aia despre care se canta???!!!
DA.
De aia am si pus cintecul.
Jalnic, nu?
Cit despre ce-am facut noi in anul 2000....nu pot spune aici exact ce gindesc, intrucit forumul are filtre ptr limbaj pestrit....
P.S. Ati vazut www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=4296&what=trailer" target="_blank">filmul asta? (ptr trailer apasati pe "play"-ul scris cu galben) Na, cam despre asta e vorba, despre cum noi, aia din cintecel, am....beeep beeeep beeeep...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
elyda spune:
POEZIEA...soimilor patriei... JUR CU MANA PE FUNDITA SI CU FUNDUL PE OLITA SA CRESC MARE SI VOINIC FARA SA MANANC NIMIC FARA CALDURA SI-N FRIG! O mai tine cineva minte??? am invatat-o la ...gradinita .de mica complotam!!!
dana
maraki spune:
Eu o stiu pe aia: Afara-i frig, in casa-i frig, Deschid geamurile si strig: Iti multumesc partid iubit, ca m-ai calit!
Tin minte papusile alea mici de vreo 10 cm, erau de plastic cu parul lung, albe si negrese
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
alice2004 spune:
Apropo de cornurile de 80 de bani - noi mergeam frecvent la cofetaria din cartier si ne intorceam fericiti cu cite o punguta de caramele de 25 de bani, miam si ce bune erau !!!
Iar vara, in concediu la mare, bateam plaja in lung si in lat (eu cu fratele meu) in cautare de hirtii de la lame de guma si surprize !! Aveam o colectie impresionanta ... iar mamei nu i-a fost frica niciodata ca ne puteam pierde sau ca ne putea fura cineva !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Gia spune:
in lumina directivelor partidului comunist roman ...
iscusit ne e carmaciul
si ce ma scoate pe mine din toti pepenii, da flacara la aragaz pe economic, adica flacara mica... mama si acu tot da aragazul la economic zice
Din registrul "am mancat o mandarina cu tot cu coaja", la Craciunul din '89 au bagat in alimentare portocale si lamaii de a cumparat toata lumea. Nepotul meu care avea 3 ani si 3 luni a mancat o lamaie intrega fara zahar (nu a vrut zahar) pt ca nu mai vazuse una... oribile vremuri.
elyda spune:
Bananele impachetate in ziare sa se coaca ,pe dulapul de la bucatarie.erau verrrzi cand le cumparam si asa se coceau .am mancat una verde ca nu stiam cum trebuie sa fie si mi s-au strepezit dintii...n-am mai mancat banane pana pe la 25 de ani ca n-am mai putut sa uit gustul de atunci...si statusem cateva ore la coada pentru ele...
dana
maraki spune:
Mancam si eu coji de portocala, nu vroiam sa se piarda nimic, mai curatam si cojile de banana Am pus doua poze in drop3 cu sortuletul de gradi si pionier.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3