*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 9
Mirabelac spune:
Poftiti la cafea!
La noi ploua tare de nici nu-ti vine sa scoti nasul din casa...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Mda...tocmai am vorbit cu tati...Maria are febra...Cred ca o iau razna...
Cum e Maria, ce a patit? Sanatate multa!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
... facem sau nu facem brad de Craciun anul asta?![]()
Nici nu se pune problema sa nu facem bradut, o sa-l pun undeva sus sa nu ajunga el. Problema mea era ce dulciuri sa luam pt. varsta lor ca sa se bucure si ei de sarbatoare... imi amintesc cand eram mica ce mult ma bucuram de dulciurile de sub brad... poate niste fursecuri de casa sau ceva asemanator...
Asteptam Craciunul!
anangel_lexi spune:
Bun dimineata!
Mira, multumesc de cafea, foarte buna! 
Aseara cand m-am intors de la servici am gasit-o pe Maria arzand si cu ochii rosii de febra si plans. A plans mult, se vedea clar ca se simte rau si cand o luam in brate era moaleee...Mi s-a rupt sufletul de mila ei. Pana la urma i-am bagat jumatate de supozitor de Novocalmin in fundulet si nu numai ca i-a trecut febra, dar s-a inviorat, a devenit zambareata cum e ea de obicei iar azi noapte a dormit excelent. Sper ca azi sa nu mai faca febra.
Vad ca discutati problema bradutului. Eu m-am gandit sa iau unul mic, gata impodobit, care se poate pune pe masa. In felul asta nu ajunge sa traga de el si avem si bradut![]()
Pufyyyyyyy, Alexutzaaaaa, Xandrutzaaaaa, poftiti la apel, va rog! 
Adina, felicitari pentru Fabi umblaretul!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Tasia, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si ca sunteti bine. Sper ca de acum sa ai mai mult timp sa ne povestesti de Mario!
de
Roxana01 spune:
Neata fetelor!
Nu v-am mai scris din nou de mult, dar, asta e, se pare ca nu reusesc sa imi organizez timpul asa bine cum imi doresc. va citesc, dar de scris nu mai am timp.
Revin totusi sa va mai spun despre noi: avem cam aceleasi bucurii si probleme ca voi toate. luandu-le pe rand, la necazuri ar fi amigdale purulente cu febra peste 40 vreo 2 nopti, cu impachetari, cu antibiotice, cu stat in casa. Dupa, ar fi faptul ca am incercat un lapte Parmalat special de trecere pe langa formula si a facut diaree si a vomat. asa ca am renuntat urgent. in rest, de bine foarte multe: in primul rand am o cocutza tare iubareatza. ii spun sa vina sa ne "mamalim" si vine, se gheia o pauzaste toata la mine in brate si isi baga capul in pieptulk meu si face: aaaa, aaaa. ma, rog, ati prins ideea. merge bine, se mai impiedica uneori, dar asta este. cfotrobaie peste totr si tr sa avem grija tot timpul iunde este di ce face. este o adevarata explozie de molari, premolari, la ea in gurita. cred ca ii ies acum vreo 3, si jos si sus (in afara de cei 8 dintisori pe care ii avem de cateva luni). apropo de asta, stie ce inseamna sa ne spalam pe dinti. cand imi povesteste mama ce a facut azi, cand spune ca a spalat-o pe dinti, ea duce degetutul la gurita si se freaca sa-mi arate. ce sa va zic, e o dulce si nu pot spune cat sunt de fericita sa o am.
acum va pup, ca din pacate timpul e limitat. ma scuzati ca nu va pot scrie prea des, dar sper sa nu ma uitati.
PS. nu pot sa nu ma gandesc si sa nu va impartasesc durerea pe care o am azi in suflet. Atazi, una dintre priertenele mele mai indepartate (prin alianta) isi inmormanteaza sotul. A murit in accidentul de elicopter de vinerea trecuta. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aiba grija de sotia lui si de copilas, care are doar 1 an si 4 luni.

Astfel de tragedii n-ar trebui sa se intample!
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
alexutza_26 spune:
Buna dimineata
Lexi -
- acum am apucat sa deschid calculatorul...e ceva de groaza cata energie poate sa aibe, cotrobaie peste tot, e ff curios, si trebuie sa ma tin dupa el ca altfel face galagie![]()
Noi am avut o noapte de cosmar - cu 2 scaune moi, cu multa zvarcoleala si maraiala - pun asta pe baza dintilor, desi mare lucru nu se poate vedea ca nu prea imi arata 
Lili - m-ai omorat ce frumos ningea la voi...noi inca suntem in standby
- acum vad ca s-a inseninat si poate mai pe la pranz chiar iesim la o plimbarica in toata regula
Roxana - ma bucur ca sunteti bine, cand mai ai timp mai intra si spune-ne despre Daria 
Tasia - imi dau seama ce greu iti poate fi si cu invatatul si cu bebe miscator si cotrobaitor - multa putere si rabdare ca le vei duce pe toate la bun sfarsit
P.S - nu, nu te-am uitat - dar am tot ragusit strigandu-va...pe voi mamicile mai ocupate![]()
Xandrutza - tu pi undi umbli???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
neatza! Saru'mana de
Mirabela! E super!
Alexutza - ca bine zici, am ragusit de-a binelea
, chiar ieri vroiam sa mai lansez un apel la mamicile de Bucurii care chiulesc, dar...mi-am menajat gatul
Imi pare rau de noaptea pe care ai avut-o! Sa vina noptile bune!
Tasia - inca un an greu, dar dupa aia sa vezi ce fain va fi, Mario va fi deja flacau in toata regula, tu vei fi scapata de scoala, si toate bune si frumoase! Hai ca ai vazut ce repede a trecut anul asta, urmatorul trece si mai repede!
Roxana - sanatate multa Dariei!
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
anangel_lexi spune:
Roxana, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si felicitari Dariei pentru progrese. Referitor la laptele pentru copii gata preparat, eu ii mai dau Mariei ocazional lapte Humana Junior si e absolut innebunita dupa el.
Imi pare rau de prietena ta...
Alexutza, imi pare rau ca ati avut o noapte asa de agitata,
grasanul sa-i iasa dintocii repede.
de
GETY spune:
Buna ziua si de la noi! Nu stiu cat o fi de buna, ca Maria m-a trezit de vreo 4 ori azi noapte, mai mult ca sa se foiasca prin pat, nu sa planga. Asa ca iar am servit o cana cu cafea cu lapte.
La lll laborator n-am ajuns ca ne-am prelungit somnul pana pe la 9 fara un sfert, in schimb mergem din nou la o partida de aerosoli diseara. In prima instanta am renuntat dupa prima sedinta, dar am observat ca, chiar daca s-a zbatut si a plans la greu, i-a facut bine.
Anangel, bine ca i-a trecut febra micutei tale!
Tasia, Roxana01, bine ati revenit cu vesti despre bucuriile voastre.
Condoleante prietenei indurerate!
Multa sanatate bucuriilor bolnavioare!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006