6 sau 10 luni ???- Marius HELP!!!

6 sau 10 luni ???- Marius HELP!!! | Autor: skosa

Link direct la acest mesaj

mi s-a calculat indemnizatia pt. cresterea copilului salar+asigurare
- la asigurare am platit 4 luni inaintea OUG 23/2003
- mi s-a facut medie a ultimelor 10 luni inaite de a intra in drepturi

intrebarea mea este, daca e corect acest mod de calcul, eu stiam ca se face media a ultimelor 6 luni

cu respect kosa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu, nu este corect cel putin din informatiile pe care le presupun. Calculatia medie la 10 luni se aplica doar persoanelor ce au devenit asigurate dupa data aparitiei modificarilor din acest an. Pentru a putea contracara eventualul dezavantaj al calculatiei la 10 luni fata de 6 cat ar fi normal iti recomand sa listezi Ordonanta 23 de la mine de pe site de exemplu si sa ceri lamuriri de la serviciul salarizare.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skosa spune:

nu numai ca mi-a facut media a ultimelor 10 luni, dar mi-a calculat indemnizatia din suma platita la CASA, nu din suma asigurata (85% din 34%), n-am ridicat banii, i-am sfatuit sa cere ajutor de la CASA

deja ma enerveaza incompetenta unora :)) -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Parerea mea este urmatoarea:
1. Se poate obtine metoda prin care ti s-au calculat drepturile
2. Se poate argumenta parerea personala vis a vis de modul de calculare daca aceasta opinie nu corespunde cu metoda mai sus amintita
3. Se poate trage o concluzie si eventual gasi solutia corecta

In caz contrar se poate prezenta metoda de calcul Casei de asigurari care o va confirma sau o va infirma dupa caz. In functie de acest raspuns solutia cred ca este destul de clara. Eu asa as proceda.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput