Nou stil de viatza (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna fetelor!

De mancat am mancat putin aiurea:
- putina mamaliga cu branza si un ou fiert
- cateva chiftelute goale
- un sandwich cu cascaval si salam sibiu
- 2 patratele de ciocolata, oferite de sor-mea
- seara, acasa am mancat piure gol, dar inainte am mai mancat niste chiftelute. In plus vreo 2-3 feliute de paine graham cu secara
- la tv, la un film, n-am rezistat si am mancat seminte de dovleac. Doroty, astept bicele.

Azi m-am trezit mai tarziu, cred ca din cauza vremii. Cred ca o sa merg pe la sor-mea si pe la mama, desi nu prea imi vine sa ies.

De mancat nu stiu, probabil tot aiurea.
Sunt pe cale sa-mi vina "rusii", chiar mi-au venit putin aseara.

Va doresc o duminica cat mai placuta!
Pupici

Da, ai mancat cam aiurea, totul e sa nu se repete prea des.
Violeta , ai treaba , nu te mai duce la mama si sora.
Vremea asta e numai buna de actiune.

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

In primul rand Carina, sa cresti mare si sanatoasa!

Doroty esti o draguta! Din pacate, ieri mi-au venit "rusii", spre seara, iar azi mi-a fost chiar un pic rau (ameteli si toate cele)

Dupa ce nu am mancat nimic toata ziua (din lipsa de timp, am avut o zi super grea la servici), cand am ajuns acasa aveam niste ameteli, asa ca am mancat 1 bagheta mica, 2 felii de paine cu secara cu putin mezel, plus niste curmale.

Apoi nu stiu ce mi-a venit dar am facut placinta cu mere si cu gris (reteta sora-mi), din care binenteles ca am gustat. asa ca o sa-mi atribui singura niste bice: ....

Oricum, maine la raport probabil cantarul nu va arata foarte bine (din cauza "rusilor"), dar cine stie.... Pana pe 12 noiembrie mai este ceva timp, asa ca o sa ma mobilizez.

Deci, Doroty draga, din pacate incep saptamana cu o lipsa de activitate (probabil, pe joi-vineri o sa merg la sala).

Va urez o noapte cat mai odihnitoare si mai calduroasa.

Pupici tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

'Neatza, va spune o somnoroasa care abia-si tine ochii deschisi. Iustin s-a trezit plangand ca vrea la mama....
De la 5 ne chinuim sa-i readormim, Teodor a adormit acum, Iustin se joaca cu masinile si noi bem linistiti : eu pe DC, sotul cu 'Lineage'.

Raport: -0,5 kg.

S-a mai trezit careva?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza Carmen.Eu sunt prezenta la cafelutza.Azi incep putin mai tarziu.Imi beau "drogul" de dimineatza,imbrac pitica si o tai.
A visat urat Iustin?Si Delia avea faze din astea inainte de se trezea pe la 4 dimineatza si vroia sa facem lego.
Salut si pup pe toata lumea.Aici ploua si e frig tare,deci o sa ma distrez de minune azi.Brrrr!!!

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata. Sunt treaza si eu. La munca.

Raportez: - 500 gr.

Sa aveti o zi buna.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Am uitat,Carmen te rog sa ma treci si pe mine la slabit.Incep de la 56 de kg si vreau sa dau vreo 2-3 daca reusesc,jos.
Am avut ieri un curs si mi-am reintalnit toate colegele cu care am facut scoala acum un an.Releeeee mai sunt unele,bineinteles ca mi s-a spus ca nu imi sta bine asa slaba(sa ma ingras putin) si ca ma prindea mai bine blondul decat brunetul.Ce se masurau toate din cap pana in picioare,sa vada care cum arata,cum s-a imbracat...sunt hainele de firma sau nu...una era interesata daca eu si o colega care sta f aproape de mine ne-am luat casa sau stam tot la bloc si vaiiiiii cum de putem sa locuim la bloc.
Mi s-a facut o greatza....

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunt sanse ca pana de sarbatori sa fiu mama. Am gasit o minunatie de fetita, are 1 an si 3 luni, se numeste Maria si ar putea fi a mea. Sa-mi tineti pumnii! Deocamdata am fost in vizita la ea de 2 ori, ne-am jucat, ne-am imprietenit. Ramane sa vedem daca vom forma o familie. Ganduri bune....ne ajuta!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tzuni- iti doresc sa ti se implineasca dorintele, abia astept sa ne anunti ca ai ajuns cu bebe acasa.

Fetele va rog sa ma puneti la pauzate ... nu ma simt bine de vreo saptamana, cred ca am exagerat cu curele.

Va doresc o zi minunata si daca se poate fara sa mancati multe nepermise!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tzuni: abia astept sa ne dai vestea cea mare. Eu iti tin pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti tu.
Raportul meu e porcesc, dar nu foarte real cred, pentru ca sunt umflata rau: sunt racita, infundata, ma doare stomacul si fierea sta sa lesneasca: 59de kg (+1 kg).
Meniul de azi:
MD: activia cu musli
Fructe (mar, porto, gref si mango)
Pranz: o salata caprese cred
Seara: cred ca doar fructe

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Tzuni, iti trimit toate gindurile mele bune si crede-ma...de ginduri nu duc lipsa!

doroty, abia astept sa termin si sa incep si eu sa fac putina gimnastica.Spre deosebire de tine, simt cum creste grasimea pe mine.

violeta, suntem la distanta de o zi cu "rusii", hai sa ne tinem pumnii reciproc luna asta!

Raport: -0.500, 74 kg...cred ca stresul e de vina.Si "rusii" au venit cu o saptamina mai devreme...nu mi s-a mai intimplat.

va pup pe toate, ina C

Scuze ca nu postez meniul, dar e greu.

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput