Cum ati ales numele copiilor vostri ?
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
sheherezada spune:
Maia mi s-a parut un nume puternic si potrivit pentru minunea mea ce a venit asa de repede pe lume.Parca voiam ca numele sa ii dea puterea de a fi o luptatoare si de a razbi.
Sheherezada si Maia-Iulia
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Muuh spune:
Nu am reusit sa ma pun niciodata de acord cu sotul ce nume de baiat sa alegem. Intr-o zi am citit pe un site de nume Alexei si am zis asta e. Dar nici de data asta nu ne-am inteles si am facut un compromis il cheama Alexandru in acte si Alexei ii spunem. Daca era fetita ne pusesem cu mult timp inainte de acord: Esther.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
numeioana spune:
Eu am ales David pentru baietelul meu, pentru ca pur si simplu imi place si cred c-o sa i se potriveasca. Mai demult as fi vrut numele Robert pentru baietel, dar parca simt ca David i se potriveste mai bine. Plus ca merge de minune cu numele de familie, care incepe tot cu D.
Pentru fetita as fi ales Silvia, pentru ca atunci cand eram mica aveam o papusa f frumoasa (cu parul negru si ochii albastri) pe care asa o botezasem si de-atunci imi doream o fetita pe nume Silvia...
Imi doresc si fetita si, cu siguranta, daca o voi avea asa o va chema
Ioana 22+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Emma_ spune:
Cind eram insarcinata si am aflat ca voi avea o fetita mi-am tot chinuit mintea ce nume sa fie....imi placea Madeline,Patricia,Ella,Sophia.
Cind am nascut...i-am pus numele Beatrice...nu ma intrebati de ce,ca nu a fost pe lista.
ligeea spune:
A fost greu de tot-intai ca n-am vrut sa stim ce e-baietel sau fetita si apoica am nascut cu 3 saptamani mai devreme si eram in plin proces de deliberare .
Primul prenume l-am ales eu-Luca iar al doilea sotul Cassian . fapt e ca toti ii zicem Bem -Bem - vazut Piticul meu de 4 ani desene cu Fred si Barney si .. a zis ca el o sa-i spuna Bem -Bem
Asa ca sat-u numele ,,oficial
strumfi2004 spune:
Fomalhauti, si cum ii strigati pe copii?
Gratiela, Maria si Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Pentru fetita as fi ales Silvia, pentru ca atunci cand eram mica aveam o papusa f frumoasa (cu parul negru si ochii albastri) pe care asa o botezasem si de-atunci imi doream o fetita pe nume Silvia...
Imi doresc si fetita si, cu siguranta, daca o voi avea asa o va chema
Silvia se va numi fetita noastra ... care se va naste peste aprox. 3 sapt. Pur si simplu pt. ca ne-a placut ... criteriile au fost sa fie un nume simplu, valabil si in romaneste si in italiana ... nu m-a interesat daca e comun sau nu si nici nu am facut asocieri pers.-nume ... Pe lista preferintelor, alaturi de Silvia, mai erau Cristina si Elisa ... pana la urma ne-am decis la Silvia.
danielanica spune:
quote:
Initial creeata de Tzuni
Eu n-am copii, dar stiu ca numele meu a fost ales pt ca surorii mele, mai mare cu aproape 6 ani, ii placeau desenele animate "O mie si una de seri". Alea cu Mihaela. Nu prea-mi place numele, dar imi fac cruce si-i multumesc Celui-de-sus ca nu i-au placut desenele cu Gopo...
Voi? Cum le-ati ales numele copiilor?
buna,foarte simplu am ales numele fetitei;am scos de pe Despre copii o lista cu toate numele de fete si baieti si am inceput sa tai cu un pix ce nu imi place;in final au ramas Alexia si alexandru;pt ca am o fetita i-am pus Alexia si am luat si un nume de la nasa ca asa e obiceiul:Iuliana
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes...in cautarea unui ingeras
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by puppe
"Pe a mica o sa o cheme Andrada". Si asa am botezat-o, si imi place in continuare foarte mult numele, desi nu stiu ce semnificatie are, nici macar ce origine are...
Ce inseamna nu stiu, dar originea este dacica. Printre putinele nume dacice care au ramas... este numele meu preferat pentru fata, numai ca sotului meu nu-i place deloc.
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
RalMar spune:
Nici eu nu-s gravida dar acum muncim, si speram ca de Craciun sa primim un cadou cu ochisori in burtica. De mult stiu ca pe fetita o va chema Ariana, dar pentru baietel inca nu m-am hotarat. Am vazut pe aici Cassian, si mi-ar placea tare mult, dar nu prea vrea sotul. Asa ca, tre' sa ma mai gandesc.