Ajutoare la incalzire pentru iarna 2007-2008

Ajutoare la incalzire pentru iarna 2007-2008 | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Stie cineva care sunt modalitatile de obtinere a ajutoarelor? care este plafonul si de ce facilitati beneficiaza studentii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

La noi la bloc au afisat ca cei care se incadreaza intr-un venit mai mic de 5 milioane/pers sa vina sa faca cerere pentru ajutor la administratie. Presupun ca asa e peste tot, mergi sa vorbesti cu administratorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

administratorul tb sa-ti furnizeze un formular pe care tb sa-l completezi
grabeste-te, se predau pana in 20.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Mersi fetelor! O sa ma interesez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

quote:
Originally posted by roxanal

administratorul tb sa-ti furnizeze un formular pe care tb sa-l completezi
grabeste-te, se predau pana in 20.10

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

imi pare rau ca te contrazic dar nu- e de datoria administratorului sa sa dapuna formularele. Daca intr-adevar el le aduna si le depune face un fapt benevol. Este de datoria fiecarui locatar sa mearga sa-si cumpere formulare si sa le depuna.

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

iata o stire mai completa!

http://stiri3.rol.ro/stiri/2006/08/ajutoare_pentru_caldura.htm

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Adriella, la noi radet a distribuit formularele numai administratorului...si tot de la el vrea sa le primeasca, cu centralizator pe asociatia de locatari...nu stiu cum o fi la voi..oricum, la noi ieri a fost ultima zi in care s-au putut depune, azi merge cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu am auzit ca deja s-a incheiat depunerea cererilor. poate depinde de la asociatie la asociatie.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Noua ni le-a dat administratorul si le-a cerut inapoi completate luni seara, deci inca s emai pot depune.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Da oare verifica cineva cererile astea? ca eu stiu multi care isi fac si chiar nu par a fi nevoiti... Pe mine m-ar interesa daca un student fara ambii parinti care sta in ap parintilor de 4 camere cu o pensie de urmas de 700 ron ar avea vreo sansa sa primesca ceva...ca "practic" nu se mai incadreaza...nu stiu pe cine as putea sa intreb.

Mergi la inceput
Mergi la inceput