Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , se pare ca sunteti tare active avand in vedere ca e weekend .
Crinuta eu chiar nu va inteleg cu kg. sunteti perfecte cum sunteti , face parte din ceea ce sunteti , si pe deasupra sunteti si frumoase , nu toata lumea are acelasi noroc . Eu zic sa apreciati ceea ce Dumnezeu v-a dat .
Patricia si eu imi doresc tare mult sa fiu alaturi de tine si Mona in odisee asa ca in vremurile trecute , ar fii super . Tine-mi pumnii pana maine dimineata , desi eu zic ca nu prea mai e nevoie .
Astazi am reusit sa imi cumpar masina care o doream un Hyundai Atos 1.1 rosu foc . Marti dupa amiaza pot sa ridic masina . Sunt super fericita . Parca ma si vad cu doi copii in masina .
Sper sa pot dormii in noaptea asta , am emotii pt. test chiar daca cam stiu ca e cu ochisori .
Va pup si pe curand !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, eu sunt relativ multumita, dar mai am putin de lucru. Acum sa nu crezi ca ma stresez din cauza asta, sau ca flamanzesc. Nici vorba, mananc cand simt nevoia.

Poze cu masina ai?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

pt ca azi se faceau 4 zile de cand cris n a facut caca,i am dat lapte si suc dintr un mar si o para.bine,nu la aceeasi masa.am intrerupt si tratamentul ,ii mai dau doar ecoflorina.abia pe seara a facut,f tare.eu ma simt bine,nu am greturi,doar o senzatie vaga,vaga de tot.la cris am avut doar primele 3 luni,nu vomam,dar mi era rau toata ziua si salivam excesiv.am vazut si eu pozele.sunteti f frumoase,nu va mai plangeti ca sunteti grase!eu am 83 kg desi pana la 26 de ani am avut 50kg...nu vreau sa ma gandesc cum o sa arat la sf celor 9 luni de sarcina,dar asta conteaza mai putin,imp e sa fim sanatosi!
ANA MARIA,sa dea dumnezeu ca testul sa iasa pozitiv!te asteptam la mamici de iulie august.
PATRCIA,si pe tine la fel!
sanatate puiutilor bolnaviori.din fericire,cris nu prea raceste,desi il scot zilnic,de ex,abia acum a venit de afara,a fost cu tati si a mers pe bicicleta o ora.pt ca ploua,i am pus pelerina de ploaie.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Am inteles Crinuta draguta , nu iti face probleme , am spus si eu asa in doara . Am aici un link cu poza masinii , inca nu e in curte sa ii fac eu poza
http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/att_occlist.foto?p_spr_id=81421039&p_type_lijst=RL&o_id=4425803

Mona numai la kg. nu ne gandim noi , asa-i ? noi sa fim sanatoase si sa aducem un bb. puternic in lume .Vorbesc de parca as fii insarcinata , pt. mine testul de maine e mai mult pt. sotul eu cred cu tarie ca sunt , simt pur si simplu , sanii au ramas intariti .
Eu avem 43 , 44 kg si de vreo 2 ani am 45 kg. la 1.55 cm .
La Mandy am pus 17 kg. ajunsesem la 60 kg.
Patrici tu ai spus ca esti insarcinata , nu-i asa ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alina Maria

Am inteles Crinuta draguta , nu iti face probleme , am spus si eu asa in doara . Am aici un link cu poza masinii , inca nu e in curte sa ii fac eu poza
http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/att_occlist.foto?p_spr_id=81421039&p_type_lijst=RL&o_id=4425803

Mona numai la kg. nu ne gandim noi , asa-i ? noi sa fim sanatoase si sa aducem un bb. puternic in lume .Vorbesc de parca as fii insarcinata , pt. mine testul de maine e mai mult pt. sotul eu cred cu tarie ca sunt , simt pur si simplu , sanii au ramas intariti .
Eu avem 43 , 44 kg si de vreo 2 ani am 45 kg. la 1.55 cm .
La Mandy am pus 17 kg. ajunsesem la 60 kg.
Patrici tu ai spus ca esti insarcinata , nu-i asa ?

Chiar a costat cat scrie acolo?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ti se pare mult ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello!

Ma bucur ca va place culoare, mie imi place la nebunie, toata lumea m-a admirat si chiar imi trebuia o schimbare.

Alina, iti tin pumnii pt. maine si sa stapanesti sanatoasa masina, e tare draguta! Chiar, doar 3000 de euro? E super putin....

Mona, e bine ca n-ai greturi, nici eu n-am avut. Sanatate lui Cris!

Kris, si eu lucrez un we da, unul nu, sau 2 da 2 nu...e aiurea rau, dar n-am ce sa fac...
Azi am ajuns la 10:30 acasa...
Eu am cam racit, am luat de la Vlad...mi-a luat medical sa stau in casa si sa-mi revin.

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alina Maria

Ti se pare mult ?

Nu, din contra, mi se pare foarte putin. Daca as stii ca ala e pretul, mi-as lua si eu de acolo, vorbesc serios.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am terminat de spalat covorul din sufragerie cu vanish
Daca mi-a trebuit covor deschis...era numai pete, plastilina bucatele minuscule calcate in picioare, dungi discrete de carioci , toate din greseala facute, bineinteles!

Uf...ma duc la dus, ca nu mai pot...

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata , a ierit testul cu doua liniute rosii !
Da Crinuta cam asa sunt preturile , masina are 49 000 km. facuti si zic ca merita banii . Ce mai stati veniti si luati masini de aici .
Bubu vai de capul tau cu covorasul , eu nu am nici un covor in toata casa , nici incghis nici deschis .
Ma duc sa scol sotul sa ii dau vestea .

Mergi la inceput